Een gevelreiniging uit laten voeren

De gevel van je (bedrijfs)pand of kantoorruimte is vaak het eerste dat je medewerkers, maar ook klanten en partners zien. Door allerlei invloeden (vocht, vuil, aanslag en mossen), raakt de gevel vies en vuil. Begrijpelijk dat je dit klusje dan ook zelf niet wil uitvoeren en jezelf liever bezighoudt met ondernemen, je winkel of het bedrijf. Daarom kun je een gevelreiniging gewoon door Actief Cleaning Services laten uitvoeren. In dit blog vertellen we je graag meer over de inhoud van dit karwei en wat wij voor jou en het bedrijf kunnen betekenen.

Wat is een gevelreiniging?

Waarschijnlijk ken je de zwarte aanslag op witte gebouwen of standbeelden wel die je in veel steden tegenkomt. Dit is smog dat zich door jaren heen aan het gebouw gehecht heeft. Waar we echter minder vaak bij stilstaan is dat dit smog, maar ook ander vuil, ook op je bedrijfspand, winkel of kantoorruimte belandt. Bij een gevelreiniging wordt deze laag vuil dan ook op een professionele, adequate manier aangepakt. Wij gebruiken daar voornamelijk water voor. Met onze osmose unit, een soort hogedrukspuit met gefilterd water, maar ook in combinatie met stoom, kunnen we heel precies vuil, stof en vieze plekken op je gevel verwijderen.

Een professionele aanpak

Met professionele methodes en apparatuur kunnen wij een grondige gevelreiniging verzekeren. Hoe je het wendt of keert en wat voor methodes je ook gebruikt: zeker in het geval van oudere gebouwen (met name oude steensoorten) bestaat de mogelijkheid dat een reiniging (lichte) schade met zich meebrengt. Steensoorten of metselwerk kunnen bijvoorbeeld poreuzer worden. Een gevel moet daarom vaak nog nabehandeld worden ter bescherming. Een karwei dat om de nodige kennis, ervaring en het juiste materiaal vraagt. Ook verwijderen wij graffiti op gebouwen. Daarbij is het belangrijk om eerst na te gaan wat voor soort verf er gebruikt is en hoe dit het beste verwijderd dient te worden.

Altijd in de buurt

Actief Cleaning Services gaat graag voor jou aan de slag. Een gevelreiniging kan namelijk al snel enkele dagen duren. Op dit moment zijn wij vooral in Noord-Brabant actief in de regio van de grote steden zoals Tilburg, Waalwijk, Eindhoven of Breda. Zo is het mogelijk om snel te kunnen schakelen en zijn we snel ter plekke.

Plan een afspraak in

Voordat we beginnen aan je gevelreiniging komen we graag even langs om een kijkje te nemen. We maken een indicatie van de werkzaamheden en zien zelf de staat van het gebouw. Aan de hand van deze kleine controle kunnen we aan de slag. De duur van een gevelreiniging is afhankelijk van de grootte van het pand en de eerdergenoemde bijkomende schoonmaakwerkzaamheden. Kan jouw pand wel een professionele gevelreiniging gebruiken? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons in en neem contact op voor meer informatie!