Glazenwasser Breda

Als ondernemer in Breda wil je uiteraard dat ook je ramen er proper en uitnodigend uitzien. Waarom besteed je dit werk dan ook niet uit aan een professionele glazenwasser in Breda? Actief Cleaning Service is een echte professional als het gaat om diverse reinigingswerkzaamheden op professioneel niveau in de mkb-sector. Benieuwd wat onze glazenwassers in Breda of omstreken voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Lees hieronder meer over onze glazenwassers in Breda en neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glazenwasser in Breda voor bedrijven

Actief Cleaning Services is als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in schoonmaakprojecten in het midden- en kleinbedrijf. Ook glasbewassing hoort hierbij. Inmiddels zijn wij door heel Noord-Brabant actief, waaronder met onze glazenwassers in Breda. Dankzij onze ervaring en kennis van het vak kunnen onze glazenwassers in Breda verschillende klussen aan. Niet alleen hebben zij regelmatig trainingen om het niveau hoog te houden, onze glazenwassers in Breda beschikken ook over de hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een telescopische wassteel of handige lift. Zo kunnen onze glazenwassers in Breda en omgeving makkelijk bij de hoogste ramen en lastige plekjes.

Werkzaamheden van onze glazenwasser in Breda

Het werk van onze glazenwasser in Breda of omgeving bestaat niet alleen uit het wassen van ramen. Ook zorgt hij of zij ervoor dat de ramen er voor een langere tijd weer tegenaan kunnen. Benieuwd waarvoor je onze glazenwasser in Breda of omgeving zoal in kunt schakelen? Hier zetten we een aantal veelvoorkomende type bewassing op een rij:

  • Etalage- of winkelruiten: Onze glazenwassers in Breda en omgeving laten je winkelruiten weer glazen. Dankzij het toepassen van gedemineraliseerd water middels een osmose installatie zorgen ze voor een streeploos resultaat, zodat potentiele klanten weer door een heldere winkelruit kunnen kijken.
  • Glas binnen: Ook op divers glaswerk binnen, zoals glazen afscheidingen of wanden, verzamelt zich na verloop van tijd flink wat stof of vuil. Wij kunnen ook ramen binnen en de binnenzijden van je ruiten aanpakken tijdens ons werk.
  • Glas buiten: Niet alleen de etalage is gezichtsbepalend voor je zaak. Ook het andere glas moet zo nu en dan eens onder handen genomen worden. Voor onze glazenwasser in Breda en omgeving geen probleem: hij bereikt moeiteloos de lastige plekken en hoeken.

Tip: Combineer het werk van onze glazenwasser met andere schoonmaakwerkzaamheden. Het wassen van je ruiten is periodiek schoonmaakwerk. Waarom zou je ook niet meteen je gevel of vloer grondig reinigen?

Kun je onze service gebruiken? Neem contact op!

Interesse om je ramen door ons professioneel te laten wassen? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op. We komen graag bij je langs om een kijkje te nemen. Aan de hand hiervan kunnen we een indicatie maken van de werkzaamheden. Dankzij onze heldere en transparante manier van communiceren komt dit samen in een overzichtelijke, vrijblijvende offerte. Interesse in een kennismakingsgesprek met ons management en ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier, bel ons via 0416 – 67 17 20 of stuur een mailtje naar Info@actief-cleaningservices.nl.