Ramenwasser

Als eigenaar of ondernemer van je bedrijf wil je natuurlijk dat je bedrijf er representatief uitziet. Denk daarbij zeker ook aan het pand waarin je gevestigd bent: vuile ramen zijn bijvoorbeeld niet alleen voor je personeel maar ook voor de buitenkant zichtbaar. Schakel daarom een professionele ramenwasser in. Afhankelijk van je voorkeur kun je een ramenwasser een of meerdere keren per jaar langs laten komen om de ramen van je kantoor of bedrijfsruimte aan te pakken. Meer weten over de ramenwassers van Actief Cleaning Services? Hieronder vertellen we je graag meer over onze diensten hoe onze ramenwassers te werk gaan.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Ramenwasser voor bedrijven door specialisten

Een ramenwasser is net als een bouwvakker of slager een echte vakman. Het is een beroep dat altijd nodig blijft. Anno nu heeft ieder gebouw ramen die van tijd tot tijd gewassen dienen te worden. Ramenwassers zijn dan ook specialisten die per gebouw precies weten hoe ze te werk moeten gaan. Ook de ramenwassers van Actief Cleaning Services zijn echte specialisten. Niet alleen vanwege hun kennis en kunde, maar ook omdat onze ramenwassers met geavanceerde apparatuur werken. Zo beschikken wij over eigen hoogwerkers om bij lastig bereikbare plekken te komen en hebben we verrijdbare osmose installaties die gemineraliseerd water produceren voor streeploze ramen.

Wanneer een ramenwasser inschakelen?

Wanneer schakel je nu een ramenwasser in? Het antwoord is simpel: als het een te zware klus wordt om je ramen zelf te wassen. Toch zien we nog altijd ondernemers die zelf de ladder opklimmen. Maar waarom zou je dit niet uit laten voeren door een goede ramenwasser? Als geen ander weten onze vakmensen hoe ze jouw ramen onder handen moeten nemen. En of dit nu de ramen van een kantoorcomplex, winkelruiten of ruiten van een bedrijfspand zijn: onze ramenwassers weten precies hoe ze te werk moeten gaan.

Grondig, snel en in de buurt

Werk je samen met Actief Cleaning Services, dan weet je zeker dat je voor een goed resultaat hebt gekozen. Onze vakmensen hebben speciale trainingen en cursussen gevolgd. Bovendien is, zoals we al eerder schreven, glasbewassing een echt vak apart. Ook als bedrijf willen wij deze garanties graag aan jou als klant overbrengen. Zo zijn we onder meer lid van de branche en beschikken we over de laatste keurmerken en certificaten die binnen de schoonmaakbranche worden vereist. Als schoonmaakbedrijf zijn we actief door heel Noord-Brabant, waaronder in Den Bosch, Breda, Eindhoven, Tilburg en Waalwijk. Maar ook voor klussen in andere provincies draaien wij onze hand niet om.

Direct onze diensten inschakelen

Kunnen jouw ramen wel een opfrisbeurt gebruiken? Neem dan snel contact op met Actief Cleaning Services via ons online contactformulier. Onze medewerkers kijken graag samen met jou naar de totale oppervlakte die moet worden aangepakt. Aan de hand hiervan maken we een planning en spreken we af om jaarlijks, halfjaarlijks of frequenter terug te komen. Interesse? Bel ons via 0416 – 67 17 20 of stuur een e-mail naar info@actief-cleaningservices.nl.