Ramenwasser Den Bosch

Wil je als ondernemer in Den Bosch toch schone ruiten van je retailzaak, maar klim je liever die ladder zelf niet meer op? Dan raden we het aan om een ramenwasser in Den Bosch in te schakelen. Voor scherpe tarieven maken onze ramenwassers in Den Bosch of omgeving de ruiten van jouw winkelpand of kantoor weer kraakhelder met een streeploos resultaat. Meer weten over de diensten van onze ramenwassers in Den Bosch of omgeving? Hieronder lees je meer over wat onze ramenwasser in Den Bosch zoal voor jou kan betekenen. Neem vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Ramenwasser in Den Bosch: voor bedrijven door specialisten

Onze ramenwassers in Den Bosch zijn echte professionals. Niet alleen weten zij hoe ze verschillende soorten ruiten schoon moeten krijgen, ze beschikken ook nog eens over de nodige diploma’s en certificaten. Om de kwaliteit van onze ramenwassers in Den Bosch te kunnen waarborgen volgen zij dan ook regelmatig een cursus. Daarnaast werken onze ramenwassers in Den Bosch of omgeving op een veilige en toegewijde manier. Omdat ze vaak op hoogtes werken, blijft het risicovol werk. Gelukkig beschikken zij over hulpmiddelen zoals telescopische wasstelen of een hoogwerker. Zo kunnen ook ramen op hoge plekken of lastig bereikbare plaatsen het beste gewassen worden.

Werkzaamheden ramenwassers Den Bosch

Onze ramenwassers in Den Bosch en omgeving zijn echte vakmensen. Per gebouw, soort glas en materiaal weten ze precies hoe zij te werk moeten gaan. Dit kunnen onze ramenwassers in Den Bosch voor jou betekenen:

  • Wassen etalage- of winkelruit: Een winkel- of etalageruit is een uithangbordje van je zaak. Onze ramenwassers in Den Bosch en omgeving laten het glas weer blinken en zorgen voor een streeploos resultaat.
  • Glas binnen en buiten: Ook het overige glas van je bedrijfs-, winkel- of horecapand kun je door ons laten reinigen. Denk daarbij aan glazen op de bovenste etages, maar ook aan glas binnen. Bijvoorbeeld glazen wanden of glas dat een bepaald gedeelte van het interieur afschermt. Onze ramenwassers in Den Bosch nemen ook dit glas tijdens de overeengekomen werkzaamheden graag voor je mee tijdens hun werk.

Tip: je kunt de werkzaamheden ook combineren met een grondige gevelreiniging, tapijtreiniging of schoonmaakwerkzaamheden binnen. Vraag naar de mogelijkheden!

Gebruikmaken van onze service? Neem contact op!

Wil jij de ramen van jouw horecapand, winkel of kantoor ook laten wassen door een echte schoonmaakprofessional? Dan zit je bij Actief Cleaning Services altijd goed. Als geen ander weten wij door onze kortdate en professionele aanpak hoe we ook jouw ruiten schoon krijgen. Graag gaan we met je in gesprek en nemen we een kijkje wat de werkzaamheden zijn. Aan de hand hiervan stellen we een duidelijke offerte op. Wil je meer weten over onze werkwijzen en onze diensten inschakelen? Vul dan het online contactformulier in of neem contact op via telefoon (0416 – 67 17 20) of mail naar Info@actief-cleaningservices.nl.