Ramenwasser Eindhoven

Als ondernemer of eigenaar van je eigen winkel of kantoor in Eindhoven wil je natuurlijk niet zelf meer de ladder opgaan om je ramen te wassen. Logisch. Waarom zou je daarom geen ramenwasser in Eindhoven of omgeving inschakelen? Zeker als je gevestigd bent in een groot pand met veel ramen is dit een goede optie. Een ramenwasser in Eindhoven inschakelen via Actief Cleaning Services is zo gebeurd. Bovendien denken we graag met je mee in de mogelijkheden. Wil je meer weten over onze ramenwasser in Eindhoven of omgeving? Hieronder vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Ramenwasser Eindhoven: voor bedrijven, door specialisten

Onze ramenwassers in Eindhoven en omgeving staan garant voor een specialistische aanpak. Niet alleen beschikken ze over de juiste trainingen en aanvullende cursussen, ze hebben ook professioneel materiaal om mee te werken. Zo werken onze ramenwassers in Eindhoven met hoogwerkers, speciale hogedrukreinigers en osmose installaties om het water te demineraliseren. Zo kunnen ook de ramenwassers in Eindhoven bij de meest lastige plekken en hoeken komen van je bedrijfspand, kantoor of winkelruimte.

Wanneer een ramenwasser in Eindhoven inschakelen?

Wanneer zet je eigenlijk de service van een ramenwasser in Eindhoven of omgeving in? Die vraag horen wij vaker. Gelukkig hoef je je daar bij Actief Cleaning Services geen zorgen over te maken. In een helder plan leggen wij graag aan je uit hoe we te werk gaan. Welke werkzaamheden voeren wij uit?

  • Etalageruiten: Heb je een winkel of andere zaak in de detailhandel? Dan zijn de etalage of winkelruiten echte blikvangers om je producten of diensten te laten zien aan potentiele klanten. Toch kunnen deze ruiten vies worden. Laat onze ramenwasser in Eindhoven hiermee aan de slag gaan en je hebt binnen een dag weer kraakheldere, streeploze ramen.
  • Buitenramen: Heb je een kantoorpand of grotere bedrijfsruimte? Dan zijn hier ongetwijfeld veel ramen die zorgen voor licht in het gebouw. Een grondige reiniging die jaarlijks of halfjaarlijks door onze ramenwasser in Eindhoven wordt uitgevoerd houd je ramen mooi en netjes.
  • Binnenglas: Ook de binnenzijden van een ruit zijn vatbaar voor vuil en stof en kunnen eveneens door onze ramenwasser in Eindhoven of omgeving worden aangepakt zonder je personeel daarbij te storen of hinderen.
  • Seperatieglas: Glazen vind je op nog veel meer plekken terug in een bedrijfspand. Ook glas dat dient om afgesloten ruimtes of hoeken te maken maken wij graag voor je op een professionele manier schoon.

Beroep doen op onze service? Neem contact op!

Benieuwd wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen of wil je weten hoe wij te werk gaan? Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. Wij komen graag bij je langs om te praten over de mogelijkheden en, eventueel, ook een kleine inspectie te doen. Zo kunnen wij alvast een indicatie maken van de oppervlakte en de benodigde tijd die het in beslag neemt om de ramen van je bedrijf, winkel of kantoor te wassen. Neem voor meer informatie contact op via het online contactformulier. Ook kun je bellen met 0416 – 67 17 20 of mailen naar Info@actief-cleaningservices.nl.