Ramenwasser Tilburg

Als ondernemer in Tilburg of een andere plaats wil je vaak dingen zelf doen. Toch is het wassen van je ramen binnen of buiten je kantoor, winkel of bedrijfspand een klusje dat je beter over kunt laten aan een ramenwasser in Tilburg. Gelukkig ben je dan bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres. Onze ramenwassers in Tilburg schakel je in voor een schappelijk tarief. Wil jij ook een van onze ramenwassers in Tilburg of omgeving inzetten? Lees hieronder meer over onze werkwijze en neem vandaag nog contact op voor een afspraak of vrijblijvende offerte.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Ramenwasser in Tilburg: voor bedrijven, door specialisten

Onze ramenwassers die in Tilburg voor jou aan de slag gaan zijn echte specialisten. Dit komt omdat al onze ramenwassers in Tilburg en andere steden hiervoor speciale cursussen en trainingen hebben gevolgd. Nog altijd is het werken op hoogte niet geheel zonder gevaren. Gelukkig hebben onze ramenwassers voor Tilburg hiervoor speciale zekeringen en weten ze hoe ze met hoogte of risicovolle situaties om moeten gaan. Onze ramenwassers in Tilburg zijn gespecialiseerd in het wassen van ramen in zowel het midden- en kleinbedrijf als grotere fabrieks- of kantoorpanden.

Voor welke klussen onze ramenwasser Tilburg inschakelen?

Wanneer is het een goed idee om een ramenwasser in Tilburg in te schakelen? Zeker als je een bedrijf, winkel of kantoor dat hoog is of veel ramen heeft is het wassen van al die ramen een vrij arbeidsintensieve klus. Deze taak uitbesteden vaak voordeliger. Maar voor welke soorten ramen kun je onze ramenwassers in Tilburg of omgeving zoal inschakelen?

  • Etalage- of winkelruiten: Winkelruiten- of etalages zijn vaak de blikvangers voor je winkelpubliek of klanten. Zorg dus dat ze netjes en goed onderhouden zijn. Helaas hebben stof, vuil en roet hun invloed op je raam. Een ramenwasser in Tilburg heeft binnen een dag je ruit echter weer kraakhelder schoon.
  • Glas buiten: Ook het glas van bedrijfsruimtes of hallen kan door onze ramenwasser in Tilburg en omgeving worden schoongemaakt. Denk daarbij ook aan ruiten op lastig bereikbare plekjes, grote hoogtes of plekken die van binnenuit niet goed te bereiken zijn.
  • Glas binnen: Binnen een kantoor of bedrijf is vaak ook veel glas dat na verloop van tijd gereinigd mag worden. Niet alleen de binnenkant van ramen, maar ook seperatieglas om aparte hokjes of afscheidingen te maken mag van tijd tot tijd eens goed schoongemaakt worden. Onze ramenwassers in Tilburg doen dit op een adequate en discrete manier, zonder je personeel daarbij te hinderen.

Meer weten? Neem contact op voor onze diensten!

Wil je onze services inschakelen? Of wil je meer weten over onze werkwijzen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag om een gesprek. Aan de hand van een kleine inspectie en je wensen zullen wij vrijblijvend een offerte opstellen. Dankzij heldere en korte communicatielijnen weet je altijd direct waar je aan toe bent. Interesse? Vul dan het online contactformulier in. Ook kun je bellen met 0416 – 67 17 20 of mailen naar Info@actief-cleaningservices.nl.