Schoonmaakbedrijf Waalwijk

Als bedrijf op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Waalwijk of omgeving? Dan ben je bij Actief Cleaning Services op de goede plek. We begrijpen dat je als ondernemer liever bezig bent met je zaak of onderneming. Toch is een periodieke schoonmaak van je interieur of exterieur van bedrijf- of kantoorruimte noodzakelijk. Gevestigd in de buurt van Waalwijk? Schakel hier bij voorkeur een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of omgeving voor in. Ben je benieuwd naar de diensten van Actief Cleaning Services? Hieronder lees je meer over onze diensten. Neem vandaag nog contact op!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte

Schoonmaakbedrijf Waalwijk: Actief Cleaning Services

Actief Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf in Waalwijk. Echter zijn wij dankzij onze groei actief als schoonmaakbedrijf in Waalwijk en de gehele regio. Zo vind je onze medewerkers in alle grote Brabantse steden terug. Ook gebruik maken van Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Waalwijk of andere stad? Wij denken graag met je mee om jouw schoonmaakklus met beide handen aan te kunnen pakken!

Onze diensten als schoonmaakbedrijf in Waalwijk

Heb je in de buurt van Waalwijk een bedrijf en ben je benieuwd naar de diensten van Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Waalwijk? Hieronder vind je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die wij uitvoeren. Snel een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of omgeving nodig? Dit zijn onze diensten:

  • Reguliere schoonmaak: Met reguliere schoonmaakwerkzaamheden door een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of omgeving bedoelen we de maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse schoonmaak. Denk aan het reinigen van het sanitair, stofzuigen en het schoonmaken van werkplekken of bureaus.
  • Dieptereiniging: Lastige hoeken en plekken vragen om een zeer grondige schoonmaak. Dit wordt ook wel een dieptereiniging genoemd. Denk bijvoorbeeld aan kachels en keukens van restaurants, luchtzuivering en sanitaire voorzieningen. Ook een grondige tapijtreiniging is onderdeel van een dieptereiniging.
  • Glasbewassing: Zeker als je gevestigd bent in een groter bedrijfspand met veel ramen kun je er niet omheen: eens in de zoveel tijd moeten al die ramen onder handen genomen worden. Professionele glasbewassing door Actief Cleaning Services kan meerdere keren per jaar of maand ingezet worden. Zorg dat jij en je personeel weer in een heldere, transparante omgeving werken met genoeg licht en schone ramen!
  • Gevelreiniging: Bij aankomst is dit vaak wat je klanten over zakenpartners als eerst zien: de gevel van je kantoor- of bedrijfspand. Helaas is een gevel vatbaar voor allerlei soorten (kalk)aanslag, vuil, vocht en groene mossen. Hierdoor kan de gevel van je pand er al snel een beetje onderkomen door uitzien. Met de professionele services van Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Waalwijk is dit echter snel verleden tijd. Op een professionele en grondige wijze reinigen wij je gevel!
  • Pand opleveren: Ga je je huidige bedrijfspand over kantoor verlaten? Vaak dien je je pand dan in de originele staat weer op te leveren. Als je een wat groter bedrijf hebt, kan dat nogal een hele klus zijn. Schakel hiervoor Actief Cleaning Services in: wij gaan snel en doeltreffend te werk!
  • Overige werkzaamheden: Naast periodieke schoonmaak of de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden, kun je ook speciale reinigingen door ons uit laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van zonnepanelen op het dak van je bedrijf of het reinigen van speciale bedrijfsruimtes.

Daadkrachtige aanpak

Actief Cleaning Services staat garant voor een doeltreffende aanpak van je schoonmaakwerk. Niet alleen hebben wij de beschikking over een groot wagenpark, diverse schoonmaakapparaten, een hoogwerker en schoonmaakmiddel. Ook onze medewerkers volgden speciale trainingen voor het werk dat zij uitvoeren. Deze professional beschikken als bedrijf dan ook over de nodige certificaten en ervaring. Voor welke klus je ons ook nodig hebt? Actief Cleaning Services kan iedere schoonmaakklus aan!

Meer weten? Neem contact op!

Uiteraard is het inschakelen van een schoonmaakbedrijf altijd een overweging waarover je als manager of ondernemer na moet denken. Toch is het in sommige gevallen onvermijdelijk. Als professioneel en erkend schoonmaakbedrijf denkt Actief Cleaning Services graag met je mee in werkzaamheden maar ook oplossingen van problemen op schoonmaakgebied. Daarom nemen we, voordat je een offerte bij ons opvraagt, altijd graag even langs. Aan de hand van een kleine inspectie kunnen we heldere offerte voor je opmaken. Benieuwd of heb je vragen over onze diensten? Voel je dan altijd vrij om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0416 – 67 17 20 of te mailen met info@actief-cleaningservices.nl.