Periodieke schoonmaak

Je bedrijf is goed aan het groeien, er komen steeds meer collega’s en medewerkers bij. Werken in een schone leef- en werkomgeving is daarom erg belangrijk. Als het wekelijkse schoonmaakuurtje op vrijdag dan ook te veel tijd vraagt, is het een goed idee om periodieke schoonmaak in te zetten. Met periodiek schoonmaakwerk pakken we verschillende onderdelen en plekken van je bedrijf grondig aan. Actief Cleaning Services is gespecialiseerd in periodieke schoonmaak van bedrijven, kantoren of fabrieksruimtes. Ook dagelijks kunnen beginnen in een schone en opgeruimde werkruimte? Lees dan hier meer over ons periodieke schoonmaak en onderhoud.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Periodieke schoonmaak: schone leef – en werkruimtes

Met periodiek schoonmaak- of onderhoud bedoelen we niet de reguliere schoonmaakwerkzaamheden die wekelijks of dagelijks plaatsvinden, maar die wel op regelmatige basis moeten gebeuren. Bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks. De volgende werkzaamheden rekenen wij onder een periodieke schoonmaak:

  • Reiniging: Zowel voor gevels als een industriële aanpak. In dat laatste geval wordt er op een grote schaal gereinigd, geschikt voor grote fabrieks- of bedrijfshallen. Een dieptereiniging valt ook onder de periodieke schoonmaak. Hierbij worden plekken zeer grondig onder handen genomen. Denk bijvoorbeeld aan keukens van restaurants of maar ook tapijten of vloeren.
  • Onderhoud: Dakgoten raken verstopt of raken beschadigd. Met een handige lift of kraan kan dit verholpen worden. Ook het onderhoud van de vloeren is een belangrijk punt. Denk daarbij aan het wassen of boenen van een natuurstenen- of parketvloer.
  • Ramen wassen: De ramen van je bedrijfspand wassen is ook een echte klus die onder de periodieke schoonmaakwerkzaamheden valt. Dit hoeft natuurlijk niet wekelijks te gebeuren. Maar een keer per kwartaal of per half jaar je ramen lappen geeft al snel een verzorgde indruk aan de buitenkant van je pand.
  • Overig: Ook zijn er schoonmaakwerkzaamheden die niet zozeer onder een periodieke schoonmaak vallen, maar in de aanloop wel onder deze categorie vallen. Ga je bijvoorbeeld met je bedrijf verhuizen en moet je het pand of ruimte oplever klaar maken? Dan kunnen wij in de aanloop van de verhuizing periodiek schoonmaakwerk uitvoeren.

Geschikte middelen voor een periodieke schoonmaak

Als gecertificeerd schoonmaakbedrijf pakken wij je periodieke schoonmaakklus grondig aan. Dit doen we met behulp van kwaliteitswerk en vakmensen. Ons personeel heeft de vereiste trainingen gevolgd en weet hoe het met schoonmaakwerkzaamheden om moet gaan. Ook passen we voor periodiek schoonmaak speciale apparatuur of schoonmaakmiddelen toe. Actief Cleaning Servies beschikt zelf over hoogwerkers, reinigingsapparaten, hogedrukreinigers met osmosefilters voor glasbewassing en telescopische ramenwassers. Zo kunnen we overal goed bij zodat ook de kleine ruimtes, hoeken en gaten niet vergeten worden.

Hoe we te werk gaan

Voordat we beginnen aan periodiek schoonmaakwerk, maken we bij Actief Cleaning Services altijd een planning. Uiteraard geheel in overeenstemming met de wensen van het bedrijf. Op die manier worden arbeidsprocessen niet verstoord en kunnen werknemers en schoonmakers gewoon hun werk uitvoeren, met elkaar daarbij zo min mogelijk te hinderen. Als je al gebruik maakt van onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden, kan de periodieke variant hieraan toegevoegd worden. Naast het midden- en kleinbedrijf maken wij schoon in openbare gebouwen, waaronder scholen, horeca en zorginstellingen.

Milieubewust

Schoonmaakwerkzaamheden die periodiek plaatsvinden, wijken dan ook vaak af van de reguliere schoonmaak. Niet alleen qua werk zelf, maar ook qua middelen en ingezet materieel. Vaak zie je bij periodiek werken dat er met grover geschut wordt gewerkt. Vroeger betekende dat dat er door schoonmaakbedrijven met chemisch reinigingsmiddel werd schoongemaakt. Inmiddels liggen die tijden achter ons. Ook Actief Cleaning Services wil rekening houden met een schonere toekomst voor iedereen. Daarom gaan we met een milieubewuste manier om. Bij ons geen verboden chemische middelen of bijtende stoffen en proberen we met zo milieuvriendelijke middelen te werken.

Onze hulp inschakelen

Interesse om gebruik te maken van een of meerdere diensten? Wacht dan niet langer om weer in een schone omgeving te leven en te werken. Wij horen graag wat de wensen zijn. Contacteer ons door middel van het online contactformulier, via e-mail of per telefoon via ons nummer 0416 – 67 17 20. Bij Actief Cleaning Services hebben we ervaring met de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden. Benieuwd of ook jouw bedrijfspand door ons schoongemaakt of onderhouden kan worden? Vraag naar de mogelijkheden.