Schoonmaakbedrijf Kaatsheuvel

Een schone en nette werk- en leefomgeving is van groot belang. Voor het aanzicht, maar ook voor je personeel en je klanten. Veel bedrijven geven hierom schoonmaakwerkzaamheden uit handen aan een professioneel schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel en omgeving. Actief Cleaning Services kan vele schoonmaakwerkzaamheden voor jouw bedrijf uitvoeren en jou voorzien van een professionele schoonmaak.

  • Professionele aanpak
  • Gericht op de zakelijke markt
  • Actief in regio Kaatsheuvel

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Een schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel inschakelen

Als schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel is Actief Cleaning Services de oplossing voor het uit handen nemen van diverse schoonmaakdiensten. Wij zijn al jaren actief in de schoonmaakbranche en hebben al vele andere bedrijven mogen helpen. We streven naar de beste service en een hoge tevredenheid. Wanneer jij ons inschakelt, kan je rekenen op schoonmaak tot in de puntjes.

Diensten van schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel

Naast schoonmaakwerkzaamheden kan je ons ook inschakelen voor diverse andere onderhoudswerkzaamheden. Werken in een schone omgeving is beter voor de gezondheid, werkprestaties en de uitstraling van je bedrijf. Hierom kan je bij ons terecht voor reguliere schoonmaakwerkzaamheden, maar ook periodieke schoonmaak is onderdeel van onze diensten.

  • Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden
  • Dieptereiniging voor een grondige schoonmaak
  • Glasbewassing van ramen
  • Sanitaire dienstverlening
  • En nog vele andere werkzaamheden

Een schone werk- en leefomgeving

Met ruim 150 werknemers zorgt Actief Cleaning Services voor schone leef- en werkomgevingen. De medewerkers zijn het hart van ons bedrijf en het visitekaartje voor onze klanten. Met regelmatige trainingen en vaste richtlijnen zorgen we voor optimale en deskundig schoongemaakte leef- en werkruimtes.

Professionele schoonmaak in Kaatsheuvel en omgeving

Ons team van specialisten beschikken altijd over geldige certificaten om het werk uit te mogen voeren en werken met veel plezier. Daarnaast staan we voor hard werken: niet lullen, maar poetsen. Als schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel gaan we altijd professioneel, grondig en doeltreffend te werk. Dit resulteert in uitstekende service en een blinkend schoon resultaat, helemaal naar jouw wens.

Waarom kiezen voor Actief Cleaning Services?

Bij Actief Cleaning Services staan we voor optimale en deskundige schoonmaak voor bedrijven, instellingen, organisaties en scholen. Hierbij hechten we waarde aan de belangen van de klant, werknemers en ook het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk aspect binnen onze organisatie. Ook staan we voor een heldere en transparante service en staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wij weten precies hoe we van jouw bedrijfspand of kantoor weer een gezonde en blinkende werkomgeving kunnen maken.

Onze services gebruiken

Ook gebruik maken van onze services als schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel? Neem dan contact met ons op. We kijken samen met jou naar de benodigdheden, wensen en ruimtes die schoongemaakt dienen te worden. Vervolgens maken we een duidelijk en overzichtelijk plan.

Afhankelijk van jouw wensen komen we langs, op momenten die jou het beste schikken, zodat we zo min mogelijk storen. Neem gemakkelijk contact met ons op, dan kijken we graag mee naar hoe we jou kunnen helpen met diverse schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden.