Tapijtreiniging

Tapijten zijn een populair type vloerbedekking in kantoren. Ze houden tijdens de winter warmte goed vast en ogen zacht en comfortabel. Bovendien tovert een stijlvol tapijt een saaie kantoorruimte om in een knus en open werkplek. Maar toch kan tapijt ook makkelijk vuil raken. Een koffiemok die valt, vlekken door het morsen tijdens de pauze of vochtschade. Tijd voor professionele tapijtreiniging om die lelijke vlekken eruit te krijgen. Maar waar moet een professionele tapijtreiniging aan voldoen en hoe pak je dat aan? Maak je over dat laatste maar geen zorgen, want Actief Clean Services staat graag voor je klaar om met deze grondige reiniging aan de slag te gaan.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Tapijtreiniging: een schone werkomgeving

Vuil en vocht kunnen jarenlang ongezien invloed op het tapijt op de werkvloer. Een tapijtreiniging is dan eigenlijk de enige juiste manier om het tapijt weer stof- en vuil-vrij te krijgen. Niets is immers zo belangrijk als werken in een schone werkomgeving. Maar niet alleen draagt deze reiniging bij aan een schone werkomgeving, ook het uiterlijk van je kantoor is belangrijk voor klanten of zakenpartners. Je zult merken dat niet alleen je kantoor maar ook de werkomgeving van je collega’s of medewerkers verbetert. Een reiniging door ons uit laten voeren? In dit artikel vertellen we je meer over onze werkwijze en garantie. Of je nu een tapijtreiniging in Breda, Den Bosch, Tilburg of Eindhoven nodig hebt: Actief Cleaning Services is in heel de provincie actief!

Hoe werkt een tapijtreiniging?

Allereerst maakt Actief Cleaning Services een indicatie van de oppervlakte en de benodigde apparatuur. Vaak gebruiken we voor een reiniging onze eigen apparatuur. Deze weten vaak het meeste vuil in no time te verwijderen. Bovendien kun je ervoor kiezen om na de schoonmaak een beschermende laag over het tapijt te leggen. Deze zie je niet, maar werkt ongeveer hetzelfde als bij schoenenspray. Een soort waterdichte laag dus. Bovendien zijn dankzij die laag ook vlekken beter te verwijderen. Naast de bekende stoommachines, kun je een reiniging ook uitvoeren door de stof te impregneren met watervaste of beschermende vloeistoffen. Wat de beste manier van reinigen is, is afhankelijk van de conditie van de vloerbedekking: Hoe lang ligt het er al? Hoe intensief is het gebruikt? Hoe ernstig is het tapijt bevuild in die tijd?

Waarom een professional inschakelen?

Het reinigen van een tapijt kun je beter aan professionals overlaten. Helaas zien we nog te vaak dat dit niet gebeurt. Met alle gevolgen van dien: vlekken die er niet meer uitgaan, beschadigingen of vlekken die alleen maar erger zijn geworden. Wij nemen als professioneel schoonmaakbedrijf graag deze kopzorgen uit je handen. Zo hoef je zelf niet aan de slag of halsbrekende toeren uit te halen. Wil je zo lang mogelijk blijven genieten van je tapijt? Dan kun je er ook voor kiezen om periodiek je tapijtschoonmaak door Actief Cleaning Services uit te laten voeren. Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

Totaalpakket

Niet alleen kun je je tapijt door ons laten schoonmaken. Je kunt ons ook inschakelen voor het verdere vloeronderhoud. Handig als je tapijtvloer overgaat in tegels of parket. Actief Cleaning Services beschikt ook hiervoor over de geschikte apparatuur. Zo kunnen wij je vloeren in mum van tijd weer zo goed als nieuw laten lijken. Ook de rest van je (kantoor)interieur kunnen wij voor je schoonmaken: van sanitaire voorzieningen tot vloeren en kasten.

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je op zoek naar offertes om je tapijt schoon te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Actief Cleaning Services. Wij maken aan de hand van een oppervlaktemeting een offerte op voor de reiniging van de tapijten in je kantoor- of bedrijfsruimte. Het reinigen van tapijten is doorgaans een klus dat relatief weinig tijd kost. Afhankelijk van de oppervlakte tapijt die er ligt varieert dit tussen één of meerdere dagen.