Schoonmaakonderhoud

Voor veel bedrijven zijn schoonmaakwerkzaamheden en schoonmaakonderhoud klussen die ze uitbesteden aan een professioneel bedrijf. En dat is ook niet verwonderlijk. Werken in een schone werkomgeving is beter voor de gezondheid, werkprestaties en de uitstraling van je bedrijf. Deze vorm van onderhoud, al dan wel of niet periodiek, is dus noodzakelijk om de werkomgeving zo optimaal mogelijk voor de werknemer te maken. Gelukkig ben je voor professionele schoonmaak bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres. Dankzij onze proactieve houding en personeel met vele jaren ervaring kun je rekenen op schoonmaak tot in de puntjes. Meer weten? Lees hieronder meer over onze manier van werken.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaakonderhoud: schone leef- en werkruimtes

Medewerkers van een bedrijf, voornamelijk een kantoor, brengen vaak het meeste deel van hun werktijd binnen in het kantoor door. Maar ook andere beroepsgroepen zijn vaak in een en dezelfde ruimte. Goed onderhoudswerk is daarbij belangrijk, omdat deze werkruimtes tegelijkertijd ook leefruimtes zijn. Schoonmaakonderhoud beperkt zich daardoor niet alleen tot het afdoen van bureaus met een simpel doekje. Denk ook aan het schoonmaken van meubilair, wanden en plafonds. Afhankelijk van je wensen kun je bij Actief Cleaning Services zelf je eigen rooster voor de schoonmaak van je bedrijf samenstellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Onze diensten kun je inzetten van schoonmaak en onderhoud in Breda tot schoonmaakonderhoud in Den Bosch of Eindhoven.

Flexibel schoonmaakonderhoud

Omdat bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord dienen te worden hanteren we een flexibele aanpak in ons werk. Indien je contact met Actief Cleaning Services opneemt kijken we samen met je naar de bedrijfsvoering- en processen. Op welke tijdens kunnen we het best langskomen voor het schoonmaakonderhoud van je bedrijfspand? Wat moet er zoal gebeuren en welke plekken dienen extra aandacht te krijgen. Ook voor het reinigen van fabriekshallen of het periodiek opruimen of ordenen van bedrijfsruimtes kun je Actief Cleaning Services inschakelen. Schoonmaakonderhoud stopt pas waar het vuil ophoudt.

Periodieke schoonmaak als onderdeel van onze werkzaamheden

Met periodieke schoonmaak- of onderhoud bedoelen we niet de reguliere schoonmaakwerkzaamheden die wekelijks of dagelijks plaatsvinden, maar die wel op regelmatige basis moeten gebeuren. Bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks. De volgende werkzaamheden rekenen wij onder dit soort schoonmaakwerk:

 • Reiniging: Zowel gevelreiniging als een industriële aanpak. In dat laatste geval wordt er op een grote schaal gereinigd, geschikt voor grote fabrieks- of bedrijfshallen. Dit wordt ook wel een dieptereiniging genoemd. Hierbij worden plekken zeer grondig onder handen genomen. Denk bijvoorbeeld aan keukens van restaurants. Dit is onderdeel van onze uitgebreide sanitaire dienstverlening. Maar ook een tapijtreiniging behoort tot deze werkzaamheden.
 • Onderhoud: Dakgoten raken verstopt of raken beschadigd. Met een handige lift of kraan kan dit verholpen worden. Ook vloeronderhoud is een belangrijk punt. Denk daarbij aan het wassen of boenen van een natuurstenen- of parketvloer.
 • Ramen wassen: Glasbewassing is ook een klus die onder de niet-regelmatige schoonmaakwerkzaamheden valt. Dit hoeft natuurlijk niet wekelijks te gebeuren. Maar een keer per kwartaal of per half jaar je ramen lappen geeft al snel een verzorgde indruk aan de buitenkant van je pand.
 • Overig: Ga je met je bedrijf verhuizen en moet je het pand of ruimte oplever klaar maken? Dan kunnen wij in de aanloop van de verhuizing het schoonmaakwerk uitvoeren. Daarnaast kunnen wij ook zonnepanelen schoonmaken en graffiti verwijderen.  Wij maken hiervoor gebruik van een gespecialiseerde aanpak en passende apparatuur en schoonmaakmiddelen.

Wie rekenen we tot onze klanten?

Ons werk bestrijkt een groot deel van het midden- en kleinbedrijf en andere sectoren. Inmiddels hebben we dan ook al veel panden mogen voorzien van daadkrachtig schoonmaakonderhoud. Benieuwd waar je onze medewerkers zoal tegen kunt komen of in kunt schakelen? Wij zijn werkzaam voor:

 • Kantoorpanden: De toiletten, kantoormeubelen, apparatuur en kantines.
 • Winkels en winkelcentra: Winkelruimtes, maar ook het interieur van winkelcentra.
 • Openbare gebouwen: Monumentale panden, musea, bibliotheken of gemeentehuizen.
 • Horeca: Natte en droge horeca, cafés en restaurants.
 • Scholen: Waaronder peuterspeelzalen, kleuterscholen, middelbare- en hogescholen.
 • Golfparken: Accommodaties en kleedkamers.
 • Sportaccommodaties: Kantine, kleedkamers en toestellen.

Behoort jouw bedrijf, stichting of vereniging ook tot deze categorie en kun je een professionele schoonmaker gebruiken? Schakel met Actief Cleaning Services een ervaren, professioneel schoonmaakbedrijf in.

Doeltreffend en milieubewust

Omdat er ook in de schoonmaakbranche diverse veranderingen zijn, is Actief Cleaning Services hier goed van op de hoogte. We trainen onze medewerkers en ook het managementteam volgt regelmatig trainingen, zodat we ten alle tijden op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen van schoonmaken en wet- en regelgeving. Chemische middelen zijn dan bij ons ook al een tijdlang niet meer in gebruik. Niet alleen vinden we het belangrijk dat er goed wordt schoongemaakt; ook werknemers moeten in een veilige werkomgeving kunnen werken. Zonder dat hun bureau of stoel wordt aangetast door chemische middelen.

Professionele schoonmaak door Actief Cleaning Services

Persoonlijk, maar toch effectief: dat is waar een schoonmaakklus door Actief Cleaning Services voor staat. Omdat we zelf vooral actief zijn voor de kleinere bedrijven, vinden wij een persoonlijke benadering en contact erg belangrijk. Niet alleen kunnen we op die manier snel schakelen; als bedrijf blijf je ook op de hoogte van onze aanpak. Verwacht van onze schoonmaakwerkzaamheden dan ook geen haastklussen of half werk. Een professionele schoonmaak inzetten kan qua tijd variëren. Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte die gereinigd dient te worden en hoeveel tijd onze mensen ervoor nodig hebben. Dit laten we altijd op een heldere, duidelijke manier aan het bedrijf weten zodat er geen verwarring over prijzen of gewenste werkzaamheden ontstaat.

Geen overhaaste klussen of half werk: onze medewerkers zijn allemaal geschoold in het onderhoud en schoonmaken van bedrijfs- en kantoorpanden. Hierdoor weet je dat je met gecertificeerd te maken hebt. Die certificatie vind je terug in alle onderdelen van ons bedrijf. Wij voldoen dan ook aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaakonderhoud en interieurverzorging. Denk daarbij aan eigentijdse aanpak, maar ook het inzetten van schoonmaakmiddelen- of apparatuur. Vlekken verwijderen, tapijten stomen of plafonds schoonmaken behoort eveneens tot onze diensten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Actief Cleaning Services is dankzij de heldere en transparantie manier van communiceren goed bereikbaar. Niet alleen via ons e-mailadres (info@actief-cleaningservices.nl) maar ook contactformulier kun je ons bereiken. Dankzij onze open manier van communiceren weet je als klant altijd waar je aan toe bent. Voordat we aan de slag gaan nemen we dan ook altijd eerst een kijkje naar de potentiële werkzaamheden. Aan de hand hiervan maken we een offerte en plan en luisteren we naar de eventuele wensen. Doelbewust en proactief, met korte communicatielijnen. Dat zijn de kenmerken van Actief Cleaning Services waar je van op aan kunt!

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor periodiek schoonmaakonderhoud?

Door te kiezen voor periodiek schoonmaakonderhoud worden ruimtes continu onderhouden. Als ruimtes periodiek worden onderhouden, blijven ze ook gemakkelijker schoon omdat er minder vuiligheid blijft hangen. Daarnaast vergroot het ook de levensduur van het gebouw en de meubels. Vuil en bacteriën krijgen niet de kans om te blijven liggen. Daarnaast is periodieke schoonmaak ook goed voor de hygiëne. Dit is misschien wel het beste argument. ‘A clean house is a clean mind’.

Wat kost het uitbesteden van schoonmaakonderhoud?

De exacte kosten van schoonmaakonderhoud worden gebaseerd op verschillende factoren. Allereerst is natuurlijk de vorm van het onderhoud van belang. Welke ruimtes moeten er schoongemaakt worden en hoe vaak? Wij zijn gespecialiseerd in reiniging, onderhouden ramen wassen en overige schoonmaakwerkzaamheden. Om een goed beeld te krijgen van de exacte kosten voor jouw schoonmaakklus, kun je een offerte aanvragen via onze website.

Welke diensten vallen onder schoonmaakonderhoud?

Actief Cleaning Services biedt een ontzettend breed scala aan verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in reiniging. Binnen de reiniging vallen onder andere: gevelreiniging, dieptereiniging en tapijtreiniging. Ook voeren wij onderhoud aan bijvoorbeeld dakgoten, vloeren en meer. Tot slot doen we ook glasbewassing en overige schoonmaakwerkzaamheden zoals het schoonmaken van zonnepanelen.