Schoonmaakonderhoud

Voor veel bedrijven zijn schoonmaakwerkzaamheden en schoonmaakonderhoud klussen die ze uitbesteden aan een professioneel bedrijf. En dat is ook niet verwonderlijk, want werken in een schone werkomgeving is beter voor de gezondheid, werkprestaties en de uitstraling. Schoonmaakonderhoud, al dan niet periodiek, is dus noodzakelijk om de werkomgeving zo optimaal mogelijk voor de werknemer te maken. Gelukkig ben je voor een echte schoonmaakonderhoud professional bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres. Dankzij onze proactieve houding en personeel met vele jaren ervaring kun je rekenen op schoonmaakwerk van een hoge kwaliteit. Meer weten? Lees hieronder meer over ons schoonmaakonderhoud.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaakonderhoud: schone leef- en werkruimtes

Medewerkers van een bedrijf, voornamelijk een kantoor, brengen vaak het meeste deel van hun werktijd binnen in het kantoor door. Maar ook andere beroepsgroepen zijn vaak in een en dezelfde ruimtes. Goed schoonmaakonderhoud is daarbij belangrijk, omdat deze werkruimtes tegelijkertijd ook leefruimtes zijn. Schoonmaakonderhoud beperkt zich daardoor niet alleen tot het afdoen van bureaus met een simpel doekje, maar ook het reinigen van tapijten, wanden of plafonds. Afhankelijk van je wensen kun je bij Actief Cleaning Services zelf je eigenlijk rooster voor het schoonmaakonderhoud van je bedrijf aangeven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Onze diensten kun je inzetten van schoonmaak en onderhoud in Breda tot schoonmaakonderhoud in Den Bosch of Eindhoven.

Flexibel schoonmaakonderhoud

Omdat bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord dienen te worden hanteren we een flexibele aanpak in ons schoonmaakonderhoud. Indien je contact met Actief Cleaning Services opneemt kijken we samen met je naar de bedrijfsvoering- en processen. Op welke tijdens kunnen we het best langskomen voor het schoonmaakonderhoud van je bedrijfspand? Wat moet er zoal gebeuren en welke plekken dienen extra aandacht te krijgen. Ook voor het reinigen van fabriekshallen of het periodiek opruimen of ordenen van bedrijfsruimtes kun je Actief Cleaning Services inschakelen. Ons schoonmaakonderhoud stopt pas waar het vuil ophoudt.

Wie rekenen we tot onze klanten?

Ons schoonmaakonderhoud en schoonmaakwerkzaamheden bestrijken een groot deel van het midden- en kleinbedrijf. Benieuwd waar je onze medewerkers zoal tegen kunt komen of in kunt schakelen? Wij zijn werkzaam voor:

  • Kantoorpanden: waaronder toiletten, kantoormeubels, apparatuur en kantines.
  • Winkels en winkelcentra: winkelruimtes, maar ook het interieur van winkelcentra.
  • Openbare gebouwen: Monumentale panden, musea, bibliotheken of gemeentehuizen.
  • Horeca: Natte en droge horeca, caf├ęs en restaurants.
  • Scholen: Waaronder peuterspeelzalen, kleuterscholen, middelbare- en hogescholen.
  • Golfparken: Accomodaties en kleedkamers.
  • Sportaccommodaties: Kantine, kleedkamers en toestellen.

Behoort jouw bedrijf, stichting of vereniging ook tot deze categorie en kun je een professionele schoonmaker gebruiken? Dan is het altijd het proberen waard om met ons een ervaren schoonmaakbedrijf in te schakelen die ook nog eens weten waar ze mee bezig zijn. Nauwelijks schoonmaakwerk voor een week of meerdere maanden? Dan kun je ook altijd een van onze diensten aanvragen.

Doeltreffend en milieubewust

Omdat er ook in de schoonmaakbranche diverse veranderingen zijn, is Actief Cleaning Services hier goed van op de hoogte. Chemische middelen zijn dan bij ons ook al een tijdlang niet meer in gebruik. Niet alleen vinden we het belangrijk dat er goed wordt schoongemaakt; ook werknemers moeten in een veilige werkomgeving kunnen werken. Zonder dat hun bureau of stoel wordt aangetast door chemische middelen.

Schoonmaken door echte professionals

Geen overhaaste klussen of half werk: onze medewerkers zijn allemaal geschoold in het onderhoud en schoonmaken van bedrijfs- en kantoorpanden. Hierdoor weet je dat je met gecertificeerd te maken hebt. Die certificatie vind je terug in alle onderdelen van ons bedrijf. Wij voldoen dan ook aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken en interieurverzorging. Denk daarbij aan eigentijdse aanpak, maar ook het inzetten van schoonmaakmiddelen- of apparatuur. Vlekken verwijderen, tapijten stomen of plafonds schoonmaken behoort eveneens tot onze diensten.

Contact opnemen met Actief Cleaning Services

Actief Cleaning Services is dankzij de heldere en transparantie manier van communiceren goed bereikbaar. Niet alleen via ons e-mailadres (info@actief-cleaningservices.nl) maar ook contactformulier kun je ons bereiken. Dankzij onze open manier van communiceren weet je als klant altijd waar je aan toe bent. Voordat we aan de slag gaan nemen we dan ook altijd eerst een kijkje naar de potentiele werkzaamheden. Aan de hand hiervan maken we een offerte en plan en luisteren we naar de eventuele wensen. Doelbewust en proactief, met korte communicatielijnen. Dat zijn de kenmerken van Actief Cleaning Services waar je van op aan kunt!