Schoonmaakonderhoud

Voor veel bedrijven is schoonmaakonderhoud een klus die ze uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Werken in een schone omgeving is beter voor de gezondheid, werkprestaties en de uitstraling van je bedrijf.

Voor reguliere schoonmaak zit je bij ons goed. Onze houding is proactief en ons personeel heeft veel ervaring. Je kunt op ons rekenen voor schoonmaak tot in de puntjes.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Wat is schoonmaakonderhoud?

Medewerkers van een bedrijf, brengen vaak het meeste deel van hun werktijd binnen in het kantoor door. Maar ook andere beroepsgroepen zijn vaak in een en dezelfde ruimte.

Goed onderhoudswerk is daarbij belangrijk, omdat deze werkruimtes tegelijkertijd ook leefruimtes zijn. Schoonmaakonderhoud beperkt zich daardoor niet alleen tot het afdoen van bureaus met een simpel doekje. Denk ook aan het schoonmaken van meubilair, wanden en plafonds.

Weet waar je aan toe bent

Afhankelijk van je wensen kun je bij Actief Cleaning Services zelf je eigen rooster voor de reguliere schoonmaak van je bedrijf samenstellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Onze diensten kun je inzetten van schoonmaak en onderhoud in Breda, Den Bosch of Eindhoven.

Flexibel schoonmaakonderhoud voor schone werkruimtes

Omdat bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord dienen te worden hanteren we een flexibele aanpak in ons werk. Indien je contact met Actief Cleaning Services opneemt kijken we samen met je naar de bedrijfsvoering- en processen. Op welke tijdens kunnen we het best langskomen voor het schoonmaakonderhoud van je bedrijfspand? Wat moet er zoal gebeuren en welke plekken dienen extra aandacht te krijgen.

Ook voor het reinigen van fabriekshallen of het periodiek opruimen of ordenen van bedrijfsruimtes kun je Actief Cleaning Services inschakelen. Schoonmaakonderhoud stopt pas waar het vuil ophoudt.

Periodieke schoonmaak als onderdeel van onze werkzaamheden

Met periodieke schoonmaak- of onderhoud bedoelen we niet de reguliere schoonmaakwerkzaamheden die wekelijks of dagelijks plaatsvinden, maar die wel op regelmatige basis moeten gebeuren. Bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks. De volgende periodieke schoonmaakwerkzaamheden voeren wij uit:

 • Reiniging: Zowel gevelreiniging als een industriële aanpak. In dat laatste geval wordt er op een grote schaal gereinigd, geschikt voor grote fabrieks- of bedrijfshallen. Dit wordt ook wel een dieptereiniging genoemd. Hierbij worden plekken zeer grondig onder handen genomen. Denk bijvoorbeeld aan keukens van restaurants.
 • Dit is onderdeel van onze uitgebreide sanitaire dienstverlening. Maar ook een tapijtreiniging behoort tot deze werkzaamheden.
 • Onderhoud: Dakgoten raken verstopt of raken beschadigd. Met een handige lift of kraan kan dit verholpen worden. Ook vloeronderhoud is een belangrijk punt. Denk daarbij aan het wassen of boenen van een natuurstenen- of parketvloer.
 • Ramen wassen: Glasbewassing is ook een klus die onder onze schoonmaakwerkzaamheden valt. Dit hoeft natuurlijk niet wekelijks te gebeuren. Een keer per kwartaal of per half jaar je ramen schoonmaken geeft al snel een verzorgde indruk.
 • Overig: Ga je met je bedrijf verhuizen en moet je het pand of ruimte opleverklaar maken? Dan kunnen wij in de aanloop van de verhuizing het schoonmaakwerk uitvoeren. Daarnaast kunnen wij ook zonnepanelen schoonmaken en graffiti verwijderen. Wij maken hiervoor gebruik van een vakkundige aanpak en passende apparatuur en schoonmaakmiddelen.

Wie rekenen we tot onze klanten?

Ons werk bestrijkt een groot deel van het midden- en kleinbedrijf en andere sectoren. Inmiddels hebben we dan ook al veel panden mogen voorzien van daadkrachtig schoonmaakonderhoud. Benieuwd waar je onze medewerkers zoal tegen kunt komen of in kunt schakelen? Wij zijn werkzaam voor:

 • Kantoorpanden: De toiletten, kantoormeubelen, apparatuur en kantines.
 • Winkels en winkelcentra: Winkelruimtes, maar ook het interieur van winkelcentra.
 • Openbare gebouwen: Monumentale panden, musea, bibliotheken of gemeentehuizen.
 • Horeca: Natte en droge horeca, cafés en restaurants.
 • Scholen: Waaronder peuterspeelzalen, basisscholen, middelbare- en hogescholen.
 • Golfparken: Accommodaties en kleedkamers.
 • Sportaccommodaties: Kantine, kleedkamers en toestellen.

Behoort jouw bedrijf, stichting of vereniging ook tot deze categorie en kun je een professionele schoonmaker gebruiken? Schakel met Actief Cleaning Services een ervaren, professioneel schoonmaakbedrijf in.

Doeltreffend en milieubewust

Er zijn veranderingen in de schoonmaakbranche. Wij zijn hier goed van op de hoogte. We trainen onze medewerkers. Het management volgt ook regelmatig trainingen. Zo werkt iedereen volgens de nieuwste standaarden van schoonmaken en wet- en regelgeving.

Chemische middelen zijn dan bij ons ook al een tijdlang niet meer in gebruik. Niet alleen vinden we het belangrijk dat er goed wordt schoongemaakt; ook werknemers moeten in een veilige werkomgeving kunnen werken. Zonder dat hun bureau of stoel wordt aangetast door chemische middelen.

Reguliere schoonmaak door Actief Cleaning Services

Persoonlijk, maar toch effectief: dat is waar een schoonmaakklus door Actief Cleaning Services voor staat. We zijn voornamelijk actief voor kleine bedrijven, daarom vinden we een persoonlijke benadering en contact belangrijk. Niet alleen kunnen we op die manier snel schakelen; als bedrijf blijf je ook op de hoogte van onze aanpak. Verwacht van onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden dan ook geen haastklussen of half werk.

Duidelijke communicatie en afspraken

Een professionele schoonmaak inzetten kan qua tijd variëren. Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte die gereinigd dient te worden en hoeveel tijd onze mensen ervoor nodig hebben. Dit laten we altijd op een heldere, duidelijke manier aan het bedrijf weten zodat er geen verwarring over prijzen of gewenste werkzaamheden ontstaat.

Geen overhaaste klussen

Geen overhaaste klussen of half werk: onze medewerkers zijn allemaal geschoold in het onderhoud en schoonmaken van bedrijfs- en kantoorpanden. Hierdoor weet je dat je met gecertificeerd te maken hebt. Die certificatie vind je terug in alle onderdelen van ons bedrijf.

Wij gaan elke uitdaging aan

Wij voldoen dan ook aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaakonderhoud en interieurverzorging. Denk daarbij aan eigentijdse aanpak, maar ook het inzetten van schoonmaakmiddelen- of apparatuur. Vlekken verwijderen, tapijten stomen of plafonds schoonmaken behoort eveneens tot onze diensten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Actief Cleaning Services is dankzij de heldere en transparantie manier van communiceren goed bereikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren je graag over de mogelijkheden. Dankzij onze open manier van communiceren weet je als klant altijd waar je aan toe bent.

Voordat we aan de slag gaan, komen we langs om een inschatting van de werkzaamheden te maken. Aan de hand hiervan maken we een offerte en plan en luisteren we naar de eventuele wensen. Doelbewust en proactief, met korte lijntjes. Dat zijn de kenmerken van Actief Cleaning Services waar je op aan kunt!

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor periodiek schoonmaakonderhoud?

Door te kiezen voor periodiek schoonmaakonderhoud worden ruimtes continu onderhouden. Als ruimtes periodiek worden onderhouden, blijven ze ook gemakkelijker schoon omdat er minder vuiligheid blijft hangen. Daarnaast vergroot het ook de levensduur van het gebouw en de meubels. Vuil en bacteriën krijgen niet de kans om te blijven liggen.

Daarnaast is periodieke schoonmaak ook goed voor de hygiëne. Dit is misschien wel het beste argument. ‘A clean house is a clean mind’.

Wat kost het uitbesteden van schoonmaakonderhoud?

De exacte kosten van schoonmaakonderhoud worden gebaseerd op verschillende factoren. Allereerst is natuurlijk de vorm van het onderhoud van belang. Welke ruimtes moeten er schoongemaakt worden en hoe vaak? Wij zijn gespecialiseerd in eenmalige of reguliere schoonmaakwerkzaamheden, zoals reiniging, onderhoud, ramen schoonmaken en meer. Vraag een offerte aan via onze website voor de exacte kosten.

Welke diensten vallen onder schoonmaakonderhoud?

Actief Cleaning Services biedt een ontzettend breed scala aan verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in reiniging. Binnen de reiniging vallen onder andere: gevelreiniging, dieptereiniging en tapijtreiniging. Ook voeren wij onderhoud aan bijvoorbeeld dakgoten, vloeren en meer. Tot slot doen we ook glasbewassing en overige schoonmaakwerkzaamheden zoals het schoonmaken van zonnepanelen.