Duurzaamheid

Als schoonmaakbedrijf zet Actief Cleaning Services zich ook in voor een schonere toekomst voor nieuwe generaties. Door op een duurzame manier te werk te gaan, dragen we bij aan een betere leefomgeving, beperken van milieubelasting. Actief Cleaning Services gebruikt hiervoor de nodige middelen en zet ook de juiste stappen om tot een schoon en grondig resultaat te komen. Hieronder lees je meer over onze duurzame aanpak van schoonmaak- en reinigingsprojecten.

Betrokkenheid

Actief Cleaning Services is nauw betrokken met haar klant. Niet alleen met de medewerkers waarmee je als bedrijf dagelijks of wekelijks in contact komt, maar ook met het management willen we klantvriendelijkheid en betrokkenheid uitstralen. Het stukje duurzaamheid komt hierbij terug in de warme contacten die wij onderhouden met onze klanten. Zo werken we samen naar een goede zakelijke verstandhouding die draait om kwaliteit.

De juiste apparatuur en middelen

Het duurzaamheidsbeleid van Actief Cleaning Services komt verder ook terug in onze apparatuur en reinigingsmiddelen. Zo gebruiken wij, conform de Nederlandse en Europese regel- en wetgeving, geen verboden stoffen bij het schoonmaken. Onze apparatuur en middelen zijn daardoor niet schadelijk voor het milieu. Verder volgen onze medewerkers alsmede het managementteam regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Vertrouwen

Bovenal staat bij ons het vertrouwen. Het vertrouwen tussen management en medewerker en tussen ons en de klant. Wij vertrouwen op onze medewerkers en dat zij op een professionele, flexibele manier omgaan met hun werkzaamheden. Met, uiteraard, daarbij rekening houdend met de wensen van de klant, de omgeving en het milieu. Dankzij de diverse certificaten en keurmerken waaraan Actief Cleaning Services voldoet, hopen wij dit vertrouwen dan ook naar de klant uit te stralen.