Scholen schoonmaak

Op scholen is een goede en schone omgeving erg belangrijk. Scholen schoonmaak is een vak apart. Om deze reden wordt dat vaak uitbesteed aan professionals.

Jouw schoolgebouwen ook op een professionele manier laten schoonmaken? Dan is Actief Cleaning Services uit Waalwijk het schoonmaakbedrijf voor je schoolgebouwen dat je zoekt. Hoewel ons hoofdkantoor in Waalwijk is gevestigd, zijn wij actief door heel Brabant en ook daarbuiten.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Professionele en grondige schoonmaak basisschool door Actief Cleaning Services

Voor leerlingen op de basisschool en middelbare school is school een plek waar ze veel tijd doorbrengen. Een schone leeromgeving is belangrijk. Dit doen we door regelmatig, goede basisschool schoonmaak, schoonmaak in het voortgezet onderwijs of BSO schoonmaak uit te voeren.

Een drukke plek met veel plekken die snel vies kunnen worden door vuil, stof of rommel. Denk maar eens aan de kantine, aula, sanitaire voorzieningen, lokalen en ook gymzalen. Scholen schoonmaak is dan ook noodzakelijk voor een schone school. Niemand wil natuurlijk leren, werken of studeren in een schoolgebouw dat niet fris is. We leggen graag aan je uit welke onderdelen van je schoolgebouw we schoonmaken.

Welke soorten schoonmaak voor scholen voeren wij uit?

Wij voeren scholen schoonmaak uit op allerlei soorten onderwijsinstellingen en scholen. In de schoonmaakwerkzaamheden maken we daarin het onderscheid tussen periodiek en regelmatig schoonmaakwerk.

Met periodieke schoonmaak in het onderwijs bedoelen we schoonmaakwerk dat jaarlijks of in het kwartaal plaatsvindt. Daarnaast is er ook de reguliere dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaaktaken. Wat we hieronder verstaan?

  • Grondige reiniging
  • Glasbewassing
  • Lokalen schoonmaken
  • Reinigen van de gevel

Grondige reiniging

Met een grondige reiniging bedoelen we een specialistische reiniging van vloeren, tapijten en toiletruimtes in scholen. Dit zijn doorgaans plekken waar zich veel vocht, vuil en stof ophoopt.

Vooral in groep 1 en 2 spelen leerlingen vaak op de vloer. Een schone vloer is dan ook noodzakelijk! Sanitaire voorzieningen in scholen worden dagelijks veel gebruikt en worden meegenomen in de schoonmaak.

Glasbewassing

Glasbewassing, hoewel dit onder periodiek schoonmaakwerk valt, is een of twee keer per jaar noodzakelijk schoonmaakwerk. Leerlingen en leraren werken nu eenmaal beter in schone lokalen en ramen die genoeg licht doorlaten. Glasbewassing door Actief Cleaning Services kan op jaarlijkse of frequentere data plaatsvinden. 

Lokalen schoonmaken

Na schooltijd maken schoonmakers de lokalen grondig schoon. Want waar geleerd, geknutseld of gewerkt wordt kan het al snel vies of vuil worden. Onze vakmensen weten precies hoe ze goede schoonmaak van klaslokalen aan moeten pakken. Of dat nu dagelijks of wekelijks is: ons schoonmaakwerk gebeurt grondig en snel!

Reinigen van de gevel

Wil je de uitstraling van je school onder handen nemen? Dan is een grondig uitgevoerde gevelreiniging een manier om af te rekenen met aanslag door kalk of groene mossen. Deze kunnen het schoolgebouw een onderkomen uitstraling geven en zelfs leiden tot verdere beschadigingen. Gevelreinigingen vallen onder het periodiek onderhoud en hoeft dus niet frequent te gebeuren.

Actief Cleaning Services is actief in de meeste delen van Noord-Brabant. Je vindt ons van Breda tot Eindhoven.

Betere resultaten in een hygiënische omgeving

Leraren en leerlingen werken en leren beter in een schone omgeving. Het uiterlijk van de school is ook belangrijk. Als je het goed schoonmaakt en onderhoudt, zorgt dat voor een gastvrije uitstraling van je schoolgebouw. Het zorgt ook voor een mooie uitstraling.

Verklein de kans op ziektes

Naast het uiterlijk van je school is werken in een schone werkomgeving gewoon beter en ook verantwoorder. Propjes, maar ook grondiger vuil zoals binnengelopen en ingesleten vuil dienen nu eenmaal opgeruimd te worden. Omdat leerlingen en leraren dicht bij elkaar in een gebouw zitten, kunnen ziektes zich vrij snel verspreiden. Goede hygiëne voorkomt snelle verspreiding van bacteriën.

Scholen schoonmaak met oog op de toekomst

Samen werken we aan een betere toekomst. Wij zijn ons bewust van onze ecologische voetafdruk. We maken onze scholen schoon op een slimme en efficiënte manier. Dit zorgt ervoor dat leerlingen en studenten in een ideale leeromgeving kunnen leren.

Schoonmaak onderwijs met aandacht

Als je kennis, vaardigheden en ervaringen bundelt en deelt met elkaar leer je veel. Op scholen is dit vanzelfsprekend. Maar ook binnen ons bedrijf proberen we onze expertise en ervaringen met ons personeel te delen. We doen dit met veel enthousiasme en plezier. Hier profiteer je als klant direct van.

Schoonmaak in het onderwijs doen we vakkundig en met een glimlach!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Heb je interesse om als school of scholengemeenschap onze hygiënische expertise in te schakelen? We komen graag bij je langs voor een korte inspectie van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Wij adviseren graag welke schoonmaakoplossing bij jullie past.

Aan de hand hiervan maken we een maatwerk offerte. Afhankelijk van je voorkeuren en budget kunnen wij dagelijks, wekelijks of maandelijks diverse werkzaamheden voor jou uitvoeren.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel 0416 – 67 17 20 of stuur een mail naar info@actief-cleaningservices.nl.