Schoonmaak appartementencomplex

Ben je zelf een beheerder van een appartementencomplex of ben je namens de Vereniging van Eigenaren op zoek naar een schoonmaak voor je appartementencomplex? Dan is Actief Cleaning Services uit Waalwijk het bedrijf dat je zoekt. Met name grote gebouwen als flats en appartementen zijn lastig schoon te houden door hun omvang. Schoonmaken in appartementencomplexen vraagt dus om een systematische en periodieke aanpak. Onze vakmensen pakken deze klus graag voor je aan.  Op een grondige en efficiënte manier maken wij gangen, hallen, trappenhuizen en galerijen schoon. Interesse in onze aanpak en ben je op zoek naar een gerenommeerd schoonmaakbedrijf? Lees dan hieronder meer over onze services en neem vandaag nog contact op.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaak van appartementencomplexen: stralend schoon

Actief Cleaning Services pakt de schoonmaak van een appartementencomplex vakkundig aan. Niet alleen kun je rekenen op de vakkundigheid van onze schoonmakers, ook onze middelen zijn doeltreffend. Onder het schoonmaken van een vallen diverse werkzaamheden, maar ook diverse soorten appartementencomplexen. Zo zijn wij actief in de doorsnee galerijflats, luxere wooncomplexen en appartementencomplexen waar ouderen of studenten wonen.

Hoe pakken we een schoonmaak van een appartementencomplex aan?

Voordat we aan de schoonmaak van een appartementencomplex beginnen, maken we eerst een indicatie van de werkzaamheden. Dit gebeurt altijd in overeenstemming met jou als eigenaar of leidinggevende. Zodat dat je precies weet waar je aan toe bent. Wat we zoal voor jou kunnen betekenen?

  • Reguliere schoonmaak: Onder reguliere schoonmaakwerkzaamheden verstaan we het schoonmaakonderhoud van trappenhuizen, galerijen, liften en andere openbare ruimtes. Dit gebeurt op gezette tijden en dus dagelijks, wekelijks of maandelijks.
  • Periodieke schoonmaak: Voor het grotere schoonmaakwerk in kun je ons ook inzetten. Wil je tapijten in het gebouw laten reinigen, glazen wassen of de gevel reinigen? Bel ons!
  • Vloeronderhoud: Als schoonmaakprofessional hebben we verschillende middelen om de vloeren van je appartementencomplex te laten blinken. Of het nu om tapijt, (natuur)steen of linoleum gaat: grote oppervlaktes maken we graag voor je schoon.
  • Glasbewassing: Appartementencomplexen hebben een groot aantal ramen. Deze dienen eens in het jaar of per half jaar gewassen te worden. Onze glazenwassers kunnen de moeilijkste plekjes bereiken door onze telescoopsteel. Bovendien maken we gebruik van gedemineraliseerd water, wat zorgt voor streeploze ramen.
  • Gevelreiniging: De gevels van een appartementencomplex staan bloot aan de elementen. Regen, zon, maar ook mossen en aanslag hebben invloed op je muren. Tel daarbij vandalisme zoals graffiti bij op. Als je hier niets aan doet, krijgt je appartementencomplex al snel een groezelig uiterlijk. Laat ons dit vuil dus voor je verwijderen.
  • Overig: Ook voor overige of specialistische klussen kun je onze service inschakelen. Heb je bijvoorbeeld zonnepanelen op het plat of schuin dak van je complex liggen? Dan moeten deze ook van tijd tot tijd gereinigd worden, dit kun je dan ook beter overlaten aan een professional. Verder maken we ook dakgoten en gevelletters schoon.

Gecertificeerd en gekeurd

Onze medewerkers gaan niet zomaar te werk. Allemaal hebben zij een training voor hun dienst gevolgd en bovendien beschikken ze over de juiste diploma’s om dit werk uit te mogen voeren. Daarnaast hebben wij als erkend schoonmaakbedrijf de nodige certificaten en keurmerken om aan de slag te kunnen. Zo werken we met zoveel mogelijk natuurvriendelijke producten en zijn de chemische reinigingsmiddelen in veel gevallen verleden tijd. Op die manier kunnen we niet alleen een goed eindresultaat garanderen, maar ook een veilige en milieubewuste manier van werken nastreven. Zo werken wij ook mee aan een schonere wereld voor de generatie na ons.

Onze diensten inzetten

Wil je gebruikmaken van onze diensten? Dan komen we graag een keer bij je langs om een indicatie te maken van de werkzaamheden. Aan de hand hiervan maken we een passende offerte. Wanneer je onze service inschakelt, werken we met een helder en overzichtelijke planning waarmee onze mensen werken. Zo weet je precies wanneer en wat er schoongemaakt wordt en welke plekken in het appartementencomplex wij aanbevelen om door ons te laten reinigen. Dankzij onze heldere manier van communiceren weet je altijd precies waar je als eigenaar of Vereniging van Eigenaars aan toe bent.

Heb je interesse of wil je meer weten over onze services? Vul dan ons online contactformulier in of bel ons via 0416 – 67 17 20 of stuur een e-mail naar info@actief-cleaningservices.nl.