Theater schoonmaak

Als theaterbezoeker verwacht je een schone en hygiënische omgeving. Bij Actief Cleaning Services zijn we gespecialiseerd in de schoonmaak van theaters en andere culturele instellingen. We dragen graag bij aan een prachtig theater en zorgen voor een perfecte schoonmaak. Ons doel is om bij te dragen aan een geweldige ervaring voor jouw bezoekers!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Theater schoonmaak door Actief Cleaning Services

Bij Actief Cleaning Services nemen we alle zorgen uit handen en staan we voor schoonmaak tot in de puntjes. Dit is prettig voor alle werknemers en performers, maar ook zeker voor de bezoekers. De schoonmaak van een theater kun je natuurlijk zelf uitvoeren, maar als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij precies hoe we deze taak efficiënt en grondig kunnen aanpakken.

Theaters hebben namelijk specifieke schoonmaakbehoeften. Voorstellingen gaan vaak tot laat in de avond door en de volgende dag begint alles weer opnieuw. Om deze reden bieden wij flexibele schoonmaakdiensten die ingepland kunnen worden op verschillende data en tijden. Of je nu kiest voor periodieke of dagelijkse schoonmaak, bij ons kun je vertrouwen op een grondige en professionele aanpak.

Welke diensten vallen onder theater schoonmaak?

Onze medewerkers hebben kennis van zaken en beschikken over alle technieken en middelen om de werkzaamheden professioneel aan te pakken. Maar bovenal: al deze werkzaamheden worden uitgevoerd met een glimlach. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier en de juiste kennis het werk uitgevoerd. Voor diverse werkzaamheden kun je bij ons terecht, zoals voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden

In overleg maken we een planning, zodat we op de meest geschikte momenten komen schoonmaken. Onze dagelijkse werkzaamheden omvatten het stofzuigen van vloeren, reinigen van sanitair, lobby en zitplaatsen, en het schoonmaken van het podium en backstages. Zo zorgen we voor een hygiënische en veilige omgeving voor iedereen.

  • Periodieke werkzaamheden

Na meerdere voorstellingen is een grondige schoonmaak noodzakelijk. Tijdens onze periodieke schoonmaak reinigen we alle tapijten grondig en voeren we een complete dieptereiniging uit. Ook nemen we het reinigen van ramen op ons, zodat alles weer blinkend schoon is voor het volgende evenement.

Een professionele aanpak met hygiëne als uitgangspunt

Met Actief Cleaning Services kun je vertrouwen op schoonmaak tot in de puntjes. Dankzij speciale trainingen zijn onze medewerkers gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden en beschikken zij over de juiste kennis en technieken.

Hygiëne staat bij ons altijd voorop. We beschikken over diverse certificaten, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste norm van hygiëne en kwaliteit.  Wij werken zorgvuldig en maken duidelijke afspraken over wat we schoonmaken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Schakel onze diensten vandaag nog in!

Wil je ook gebruik maken van onze diensten en de theater schoonmaak uitbesteden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om een inschatting te maken van de werkzaamheden.

Samen met jou stemmen we af hoe vaak, wanneer en wat we allemaal schoonmaken. We maken duidelijke afspraken, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Vervolgens maken we een offerte op maat en na akkoord ben jij verzekerd van een schoonmaak tot in de puntjes in jouw theater.