Glasbewassing

Heb je een kantoorpand of bedrijfsruimte met veel ruiten? Dan moeten die ongetwijfeld schoongemaakt worden. Professionele glasbewassing zorgt ervoor dat dit op een vakkundige en snelle manier gebeurt. Zonder dat het bedrijf hier hinder aan ondervindt. Voor professionele glasbewassing ben je bij Actief Cleaning Services aan het goede adres: wij hebben dankzij onze ervaring al vele ruiten van bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf mogen wassen. Ben je benieuwd wat wij in glasbewassing voor jou en je bedrijf kunnen betekenen? Lees hieronder verder en neem contact met ons op.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glasbewassing door Actief Cleaning Services

Wij begrijpen dat glasbewassing een klus is die je zelf niet graag uitvoert. Actief Cleaning Services opereert sinds 2012 in de provincie Noord-Brabant en daarbuiten. Dat betekent ook dat je gebruik van onze glasbewassing kunt maken in andere plaatsen in Nederland. Neem altijd even contact met ons op om na te gaan of wij ook in jouw omgeving actief zijn. Schakel je glasbewassing in van Actief Cleaning Services, dan weet je dat je voor een hoge kwaliteit service gaat. Dankzij ons geschoold personeel dat regelmatig bijgeschoold wordt in nieuwe technieken of ontwikkelingen, blijft ons bedrijf bij de tijd.

Hoe pakken we glasbewassing aan?

Wij pakken je glasbewassing op een professionele manier aan. Dat komt niet alleen dankzij onze sterke kwaliteiten als schoonmakers, maar ook dankzij onze middelen. Tegenwoordig gebeurt glasbewassing natuurlijk allang niet meer op een ladder. Sterker nog: in de meeste gevallen mag dit zelfs niet meer. Schakel je onze diensten voor glasbewassing in? Dan maken wij gebruik van een groot aanbod verschillende hulpmiddelen. Denk daarbij aan hoogwerkers maar ook speciale telescopische verlengstukken om bij de bovenste ramen te komen. Indien aanwezig maken onze glazenwassers ook gebruik van de lift op het dak. Op deze manier kunnen wij niet alleen het beste resultaat garanderen, ook de veiligheid van onze medewerkers blijft hierdoor gewaarborgd.

Snel en doeltreffend

Wij pakken de glasbewassing van je bedrijfspand of kantoorruimte op een efficiënte en doeltreffende manier aan. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring opgebouwd in glasbewassing van diverse panden. Hierdoor kunnen zij snel en doeltreffend te werk gaan. Aan de hand van een inspectie maken we een overzicht en offerte op. Ook kijken we naar de mogelijkheden die er zijn om de ruiten te wassen. Na goedkeuring kunnen onze medewerkers aan de slag met glasbewassing. Dit gebeurt op een snelle en doeltreffende manier waarbij de dagelijks werkzaamheden in het bedrijf niet verstoord worden.

Schoonmaakcombinatie door onze glazenwassers

Het wassen van de ramen gebeurt bij de meeste bedrijven een of enkele keren per jaar. Waarom zou je, als je je ruiten laat wassen, niet meteen de hele gevel van je bedrijfspand aanpakken? Zo kun je er ook voor kiezen om door Actief Cleaning Services je gevel te laten reinigen. Zo profiteer je niet alleen van heldere, schone ramen maar ben je ook meteen van die zwarte aanslag of mossen op de gevel van je pand verlost. Maar ook voor grote schoonmaakbeurten bent u bij ons aan het juiste adres. Door te kiezen voor een schoonmaakcombinatie blinkt uw zakelijk pand weer vanbinnen én vanbuiten. Ook voor deze reinigingswerkzaamheden beschikt Actief Cleaning Services over de juiste kennis en materialen.

Je kunt onze glazenwassers inschakelen voor panden in vrijwel iedere Brabantse stad en omgeving, waaronder Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Gekeurd en gecertificeerd

Zeker in het geval van kantoorpanden of hogere bedrijfspanden is het wassen van de ruiten een nauwkeurige, maar risicovolle klus. Ongelukken schuilen in een klein hoekje. Daarom beschikt Actief Cleaning Services niet alleen over vakkundige glazenwassers, maar beschikken we als bedrijf over de juiste certificaten en veiligheidsprotocollen. Onze vakmensen kunnen op die manier hun werk zo veilig en goed mogelijk uitvoeren. Ook de apparatuur waar de medewerkers van Actief Cleaning Services mee werken is gecontroleerd en wettelijk gekeurd. Dit alles om risico’s en eventuele ongelukken uit te bannen.

Milieuvriendelijk

De tijd dat er met bijtende stoffen en chemische middelen wordt schoongemaakt, ligt achter ons. Ook in het geval van onze ramenwassers maken zij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Actief Cleaning Services draagt graag bij aan een schonere en duurzamere wereld voor toekomstige generaties. Met onze duurzame aanpak, willen we een betere leefomgeving creëren en het milieu minimaal belasten. Hiervoor gebruiken we de nodige middelen en zetten we ook de juiste stappen om tot een schoon en grondig resultaat te komen. Verder volgen onze medewerkers en het managementteam regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Voor jou stropen we onze mouwen op

Ramen worden na verloop van tijd vies. Het schoonmaken van je ramen helpt hen langer mee te gaan. Als we met jouw ruiten aan de slag gaan dan slaan we geen enkel hoekje over. Grondige glasbewassing zorgt ervoor dat corrosieve elementen zoals vuil, vet en roet verwijderd worden en dat het afbreken en barsten van ramen voorkomen wordt. Daarnaast geeft het regelmatig bijhouden van de ramen ons de gelegenheid om al vroegtijdig mogelijke problemen te kunnen detecteren en inspecteren. Hierdoor krijg je de kans om op tijd actie te ondernemen om ergere problemen te voorkomen. In jouw plaats beklimmen we graag de ladder en stropen we onze mouwen op.

Neem contact op

Wij gaan graag met het bedrijf in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. In een helder voorstel bieden wij onze diensten aan. Klantgericht staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich in korte communicatielijnen en een duidelijke offerte van onze werkzaamheden. Interesse in onze service? Neem contact op via het online contactformulier op onze website of stuur een mailtje naar info@actief-cleaningservices.nl. Met het achterlaten van je contactgegevens ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Wat is glasbewassing?

Glasbewassing is het op een vakkundige en snelle manier wassen van ruiten. Actief Cleaning Services is al jaren gespecialiseerd in glasbewassing. Wij houden daarbij rekening met de correcte regelgeving en met de veiligheid hoog in het vaandel. Onze glasbewassing wordt professioneel uitgevoerd door middel van onze sterke kwaliteiten als schoonmakers, maar daarnaast maken we ook gebruik van de allerbeste schoonmaakmiddelen. Voordat we aan de slag gaan met de bewassing voeren we altijd eerst een inspectie uit. Hierna gaan we doeltreffend ter werk om de dagelijkse werkzaamheden binnen jouw bedrijf niet te verstoren.

Wat kost glasbewassing?

De kosten van glasbewassing worden gebaseerd op verschillende variabelen. Allereerst voeren wij een inspectie uit. We kijken naar de huidige staat van de ramen en ook de locatie speelt een rol. Vervolgens beoordelen we de grootte van het project en de benodigdheden. Op basis van deze factoren en eventuele wensen kunnen wij een offerte opstellen. Ben je benieuwd naar de exacte kosten om jouw ramen te laten wassen? Neem dan contact met ons op. Wij stellen