Glasbewassing Tilburg

Als eigenaar van je eigen horecazaak, bedrijf of winkel klim je natuurlijk niet zelf de ladder op om je ramen te wassen. Laat je ramen in dat geval wassen door onze glazenwasser in Tilburg. Onze vakmensen maken je ramen weer glanzend schoon met een streeploos resultaat. Wil jij een glazenwasser in Tilburg of omgeving inzetten? Lees hieronder meer over de services die wij en onze glazenwassers in Tilburg aanbieden en neem contact op met Actief Cleaning Services. Wij pakken jouw schoonmaakklus met beide handen aan!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glazenwasser Tilburg voor bedrijven

De glazenwassers in Tilburg en omgeving die door ons worden ingezet, zijn met name gefocust op de mkb-sector. Horeca- en winkelpanden, bedrijfsruimtes of kantoren: onze glazenwassers in Tilburg weten dankzij hun training en cursussen precies hoe ze een klus aan moeten pakken. Onze glazenwassers in Tilburg maken bovendien gebruik van verschillende hulpmiddelen en gereedschap waarmee zij tot zelfs bij de meest lastig bereikbare ramen komen. Denk bijvoorbeeld aan liften of aan hoogwerkers. Ook werken onze glazenwassers in Tilburg met een speciaal ‘Tuckerpole’-systeem, een telescopische wassteel waarmee ze bij de hoge plaatsen komen.

Professionele glasbewassing in Tilburg

We maken tegenwoordig veelvoudig gebruik van een osmosesysteem voor glasbewassing in Tilburg en omstreken. Door middel van natuurlijke processen demineraliseert het water wat noodzakelijk is om een streeploos resultaat te verkrijgen. Dit systeem combineren wij met een telescopische wasborstel. Een hoogwerker inhuren is dan niet altijd meer vereist. Toch kun je een hoogwerker in sommige gevallen beter wel gebruiken. Niet alle wasborstels reiken immers ver genoeg. Dankzij een hoogwerker kan onze medewerker tot aan de dakrand, bovenste ramen en gevel komen om je glasbewassing in Tilburg uit te voeren.

Onze werkzaamheden

Wil jij als bedrijf of ondernemer onze glazenwassers in Tilburg inzetten? Dan kun je uit een aantal opties kiezen.

Winkel- of etalageruit: Onze glazenwassers in Tilburg maken van je winkelruit of etalage weer een helder raam, zodat potentiële klanten en passanten weer je producten kunnen zien.

Glas binnen: Ook het glas aan de binnenzijde maken wij schoon. Ongemerkt verzamelt zich hier na verloop van tijd ook vuil en stof. Onze glazenwassers in Tilburg pakken ook de binnenzijden mee tijdens hun klus. Ook glazen wanden (ook wel separatieglas genoemd) binnen je kantoor of bedrijfsruimte maken we graag voor je schoon.

Glas buiten: Uiteraard kun je ook al het overige glas aan de buitenkant van je winkelpand of kantoor door ons laten schoonmaken. Zoals eerder gezegd kunnen onze glazenwassers in Tilburg gebruikmaken van liften en of hoogwerkers.

Tip: Naast het wassen van je ruiten kun je onze diensten in Tilburg of omgeving ook inzetten voor een grondige gevelreiniging, schoonmaak van zonnepanelen of een vloer- of tapijtreiniging in je winkel zelf. Vraag naar de mogelijkheden en laat je kantoor of bedrijfspand door ons reinigen!

Interesse? Neem contact op en schakel onze service in!

Wil je als bedrijf onze glazenwassers inschakelen en ook meteen gebruikmaken van meerdere diensten? Dan ben je bij Actief Cleaning Services aan het juiste adres. Hoewel we in Waalwijk gevestigd zijn, kun je ons door heel het land tegenkomen. Graag komen we ook bij jou en je bedrijf een kijkje nemen voor de gevraagde werkzaamheden. Aan de hand hiervan maken we een indicatie van de kosten. Dit wordt aan je gepresenteerd in een overzichtelijke offerte. Dankzij onze snelle manier van schakelen en transparante communicatie kom je direct met het management en de juiste persoon in contact. Vul eerst wel ons online contactformulier in, bel ons op 0416 – 67 17 20 of mail naar info@actief-cleaningservices.nl.