Sanitaire dienstverlening

De essentie van goede sanitaire dienstverlening ligt in het onderhouden maar ook schoonmaken van allerhande sanitair. Dit zijn vaak plekken waar mensen samenkomen, maar waar ook bacteriën zich gemakkelijk verspreiden. Sanitaire voorziening beslaat dan ook plekken binnen een bedrijf of openbare ruimte zoals de toiletten, keukens, kleed- en doucheruimtes. Deze vorm van dienstverlening is belangrijk, aangezien ziekteverwekkers, schimmels en vuil snel kunnen toenemen op dit soort plaatsen. Met een adequate sanitaire dienstverlening door Actief Cleaning Services weet je dat je een hygiënische sanitaire ruimte in je bedrijf, tehuis of school hebt.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Wat verstaan we onder sanitaire dienstverlening?

Mogelijk heb je al eens van ‘sanitaire dienstverlening’ gehoord. Maar wat houdt dit precies in bij Actief Cleaning Services? Zoals je misschien zelf al kunt raden gaat het om het schoonmaakonderhoud van sanitaire voorzieningen in een bedrijf, kantoor, openbaar gebouw of school. Je kunt daarbij denken aan het schoonmaken van toiletten, maar ook het bijvullen van zeepdispensers, vervangen van luchtverfrissers of het aanvullen van toiletrollen. Kortom: deze vorm van schoonmaak en dienstverlening gaat net een stapje verder dan alleen het simpele schoonmaakwerk. Sanitaire dienstverlening draagt ook voor een groot deel bij aan het onderhoud van de voorzieningen in je bedrijf, kantoor of openbare ruimte.

Sanitaire dienstverlening: deze middelen zetten we in

Krijgen wij het verzoek binnen voor schoonmaakwerkzaamheden in of rondom een bedrijf, dan kun je bij Actief Cleaning Services gebruik maken van diverse opties. Actief Cleaning Services heeft een divers arsenaal aan schoonmaakmiddelen- of apparatuur voor deze dienstverlening in huis. Dat betekent dat je als ondernemer niet zelf apparatuur of schoonmaakmiddel hoeft in te slaan. Voor sanitaire dienstverlening gebruiken we diverse middelen en producten waardoor vlekken, volle afvalbakken of lege zeepdispensers verleden tijd zijn!

Hoe gaan wij te werk?

Actief Cleaning Services gaat op verschillende manieren te werk. Allereerst maken we een inschatting van de uit te voeren werkzaamheden. Omdat deze vorm van dienstverlening vaak voor een langere periode wordt aangevraagd, moeten er dus ook schoonmaaklijsten gemaakt worden. We kijken samen naar de klant hoe we een zo goed mogelijke planning kunnen opzetten. Daarbij letten we op of het arbeidsproces niet verstoord wordt en op welke tijden onze schoonmakers het beste langs kunnen komen. Als transparant en open bedrijf vinden we het daarbij belangrijk dat de ondernemer of eigenaar regelmatig wordt geïnformeerd over de gang van zaken. Dit werkt ook andersom: wij horen graag waar verbeterpunten liggen of wat anders kan.

Kundig en snel

De werknemers van Actief Cleaning Services krijgen speciale trainingen en opleidingen om zo goed mogelijk schoon te kunnen maken. En dat merk je. Op een daadkrachtige en professionele manier nemen ze het interieur onderhanden. Daarnaast beschikt ons bedrijf over de juiste certificaten en voldoet aan de juiste wet- en regelgeving. Ook het stukje duurzaamheid en milieuvriendelijkheid vallen daaronder. Bij ons dus geen chemische middelen zoals chloor of ammoniak, maar milieu-goedgekeurde schoonmaakmiddelen. Ook Actief Cleaning Services wil de wereld een stukje schoner en beter overdragen aan de volgende generatie.

Certificaten waarover Actief Cleaning Services beschikt zijn onder andere het ISO-keurmerk voor kwaliteitsmanagementsystemen en het OSB Plus-kenmerk. Dit staat garant voor een hoge kwaliteit en financiële betrouwbaarheid van ons bedrijf.

Contact opnemen

Interesse in een of meerdere diensten van Actief Cleaning Services? Neem dan contact met ons op. Dat kan al makkelijk en eenvoudige via ons online contactformulier. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en diensten die Actief Cleaning Services voor jou kan gebruiken. Dankzij onze open en heldere manier van communiceren, kunnen we de lijnen kort houden zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Vul je ons contactformulier in? Dan ga je automatisch akkoord met onze privacy voorwaarden.