Kantoorschoonmaak

De grotere kantoorgebouwen zijn plekken waar vocht, vuil en stof zich snel verzamelt. Dit komt doordat er vaak veel personen op een plek werken, maar ook leven eten en troep maken. Het schoonmaken van kantoren is daarom noodzakelijk. Afhankelijk van je voorkeuren kan een kantoorschoonmaak dagelijks of wekelijks uitgevoerd worden. Bij kantoren waar ongeveer honderd personen of meer werken is zo’n dagelijks kantoorschoonmaak bijna noodzakelijk. Ben je benieuwd over het schoonmaken van kantoren en wil je meer weten over de diensten die wij aanbieden? Lees hieronder meer en boek vandaag nog jouw dagelijkse of wekelijkse kantoorschoonmaak.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaak kantoren: een schone werkomgeving

Het is bewezen dat men beter werkt in een schone en goed onderhouden ruimte. Dit geldt al helemaal voor het schoonmaken van een kantoor. Hierbij is vaak de uitstraling voor de klant een stuk belangrijk dan wanneer je als klant een autogarage binnenstapt. Een zakelijke uitstraling staat dan ook voor een net, opgeruimd en goed schoongemaakt kantoor. Uiteindelijk presteren ook de medewerkers beter in een schone, goed onderhouden werkomgeving. Want zeg nu zelf: werken achter stoffige, vuile ruiten en vieze bureaus? Dat wil toch niemand!

Kantoorschoonmaak: wat doen we?

‘Kantoorschoonmaak’ is uiteraard een ruim begrip en vat meerdere schoonmaakwerkzaamheden samen die wij als Actief Cleaning Services uitvoeren. Voordat we aan de slag gaan, willen we van jou graag weten hoe vaak we langs moeten komen. Voor de schoonmaak van een kantoor kunnen namelijk dagelijkse of periodieke schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Wat deze werkzaamheden zoal zijn?

  • Glasbewassing: Een glasbewassing van Actief Cleaning Services maakt jouw ramen weer zo transparant en helder als nooit tevoren. Uiteraard hoef je glasbewassing niet wekelijks in te schakelen voor je kantoor schoonmaak. We raden het aan om de ramen van je kantoor jaarlijks of halfjaarlijks schoon te laten maken.
  • Gevelreiniging: Aanslag door roet en verschillende mossen kunnen je gevel aantasten. Niet nodig? Vergeet niet dat een gevel vaak het eerste is wat mensen van je kantoor- of bedrijfspand zien. Als dit er onderkomen uitziet, kan dit de uitstraling van je bedrijf negatief beïnvloeden.
  • Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden: Laat je dagelijkse werkzaamheden geheel over aan Actief Cleaning Services. Voordat we aan de slag gaan om allerhande schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, maken we eerst een grondige planning. Uiteraard in samenspraak met het bedrijf. Onder dagelijkse of regelmatige schoonmaakwerkzaamheden verstaan we het stofzuigen van de vloeren, reinigen van het sanitair en schoonmaken van bureaus.
  • Periodieke schoonmaak of reiniging: Voor de serieuzere schoonmaakwerkzaamheden voor een kantoor maak je gebruik van een periodieke schoonmaak of reiniging. Denk bijvoorbeeld aan het grondig reinigen van afzuiginstallaties, een professionele tapijtreiniging, ramen wassen en een totale sanitaire reiniging.

Actief Cleaning Services is door heel Noord-Brabant actief. Inmiddels vind je onze medewerkers voor scholen, bedrijven en zorginstellingen van Breda tot Eindhoven en zelfs in andere provincies. Met de schoonmaakservice van Actief Cleaning Services weet je zeker dat jouw werknemers en medewerkers weer optimaal functioneren in een gezonde, hygiënische ruimte.

Een professionele aanpak verzekerd

Actief Cleaning Services is inmiddels bekend met het reinigen van allerlei soorten gebouwen. Van kantoorpanden tot bedrijfsruimtes en scholen. Hierdoor hebben we een ervaren team in dienst van professionele schoonmakers tot glazenwassers en planners. Dankzij dit team en hun flexibele instelling weten wij iedere schoonmaakklus weer tot een blinkend eindresultaat te brengen. Bovendien hebben onze medewerkers de nodige trainingen en opleidingen gevolgd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit én professionaliteit van onze services garanderen. Ook over apparatuur of reinigingsmiddelen hoef je je geen zorgen te maken als je onze diensten inschakelt. Wij beschikken over een diverse voertuigen (busjes, hoogwerkers, osmose installaties, hogedrukreinigers) en de juiste middelen om jouw schoonmaakklus aan te pakken.

Meer informatie? Neem contact op!

Actief Cleaning Services staat graag voor je klaar. Gebruikmaken van onze diensten? Dan komen we altijd graag langs om een inschatting te maken van de werkzaamheden. Op basis hiervan maken we een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Ga je akkoord? Dan stellen we in samenspraak met het bedrijf een schoonmaakplan- en rooster op. Zo weet je precies wanneer wat er wanneer schoongemaakt wordt. Klinkt onze service als iets dat jij en je bedrijf goed kunnen gebruiken? Aarzel niet en vul vandaag nog ons online contactformulier in, bel ons op 0416 – 67 17 20 of stuur een mail naar info@actief-cleaningservices.nl.