Kantoorschoonmaak

Kantoorgebouwen zijn plekken waar vocht, vuil en stof zich snel verzamelt. Dit komt doordat er vaak veel personen op een plek werken, maar ook leven eten en troep maken. Het schoonmaken van kantoren is daarom noodzakelijk. Afhankelijk van je voorkeuren kan een kantoorschoonmaak dagelijks of wekelijks uitgevoerd worden.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaak kantoren: een schone werkomgeving

Het is bewezen dat men beter werkt in een schone en goed onderhouden ruimte. Dit geldt al helemaal voor de schoonmaak van kantoren. Hierbij is vaak de uitstraling voor de klant een stuk belangrijk dan wanneer je als klant een autogarage binnenstapt. Een zakelijke uitstraling staat dan ook voor een net, opgeruimd en goed schoongemaakt kantoor. Uiteindelijk presteren ook de medewerkers beter in een schone, goed onderhouden werkomgeving.

Want zeg nu zelf: werken achter stoffige, vuile ruiten en vieze bureaus? Dat wil toch niemand!

Kantoorschoonmaak: wat doen we?

‘Kantoorschoonmaak’ is uiteraard een ruim begrip en vat meerdere werkzaamheden samen die wij als Actief Cleaning Services uitvoeren. We horen graag vooraf van je van je hoe vaak we langs moeten komen. Voor de schoonmaak van kantoren kunnen namelijk dagelijkse of periodieke schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Wat deze werkzaamheden zoal zijn?

 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden
 • Periodieke schoonmaak of reiniging

Glasbewassing

Een glasbewassing van Actief Cleaning Services maakt jouw ramen weer transparant en kraakhelder. Uiteraard hoef je glasbewassing niet wekelijks in te schakelen voor je kantoor schoonmaak. We raden het aan om de ramen van je kantoor jaarlijks of halfjaarlijks schoon te laten maken.

Gevelreiniging

Aanslag door roet en verschillende mossen kunnen je gevel aantasten. Niet nodig? Vergeet niet dat een gevel vaak het eerste is wat mensen van je kantoor- of bedrijfspand zien. Als dit er onderkomen uitziet, kan dit de uitstraling van je bedrijf negatief beïnvloeden.

Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden

Laat je dagelijkse werkzaamheden geheel over aan Actief Cleaning Services. Voordat we aan de slag gaan om allerhande schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, werken we eerst een concrete planning uit. Uiteraard in samenspraak met het bedrijf. Onder dagelijkse of regelmatige schoonmaaktaken verstaan we stofzuigen, reinigen van het sanitair en schoonmaken van bureaus.

Periodieke schoonmaak of reiniging

Voor de serieuzere kantoorschoonmaak maak je gebruik van een periodieke schoonmaak of reiniging. Denk bijvoorbeeld aan het grondig reinigen van afzuiginstallaties, een professionele tapijtreiniging, ramen wassen en een totale sanitaire reiniging.

Actief door heel Noord-Brabant

Actief Cleaning Services is door heel Noord-Brabant actief. Inmiddels vind je onze medewerkers voor scholen, bedrijven en zorginstellingen van Breda tot Eindhoven en zelfs in andere provincies. Bij de schoonmaak van jouw kantoor zorgen ervoor dat jouw medewerkers weer optimaal functioneren in een gezonde, hygiënische ruimte.

Een professionele aanpak verzekerd

Actief Cleaning Services is inmiddels bekend met het reinigen van allerlei soorten gebouwen. Van kantoorpanden tot bedrijfsruimtes en scholen. Hierdoor hebben we een ervaren team in dienst van professionele schoonmakers tot glazenwassers en planners. Dankzij dit team en hun flexibele instelling weten wij iedere schoonmaakklus weer tot een blinkend eindresultaat te brengen.

Getraind personeel en de juiste technieken

Bovendien hebben onze medewerkers de nodige trainingen en opleidingen gevolgd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit én professionaliteit van onze services garanderen. Qua apparatuur of schoonmaakmiddelen hoef je je geen zorgen te maken als je ons inschakelt voor kantoorschoonmaak. Wij beschikken over een diverse hulpmiddelen (busjes, hoogwerkers, osmose installaties, hogedrukreinigers) en de juiste middelen om jouw schoonmaakklus aan te pakken.

Kantoren schoonmaken met een glimlach

Daar kun je op vertrouwen! We vinden het belangrijk dat er tussen onze schoonmakers en medewerkers een goede band ontstaat. Zeker als onze collega’s op vaste basis langskomen. Met hun glimlach kantoren schoonmaken werkt aanstekelijk. Iedereen probeert zijn werkplek beter op te ruimen.

Jouw personeel presteert bovendien beter in een schone en opgeruimde omgeving.

Maatwerk mogelijk

Doordat jaarlijks, maandelijks of wekelijks dezelfde gezichten de schoonmaak van kantoren komen verzorgen, is maatwerk ook makkelijker. De vloer extra goed boenen, omdat er laatst een feestje is geweest? Of extra aandacht voor de schoonmaak van de ramen? In onderling overleg zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij zijn flexibel. Kantoren schoonmaken doen we zorgvuldig en houden we rekening met je wensen.

Meer informatie? Neem contact op!

Actief Cleaning Services staat graag voor je klaar. Gebruikmaken van onze diensten? Dan komen we altijd graag langs om een inschatting te maken van de werkzaamheden. Op basis hiervan maken we een overzichtelijke en vrijblijvende offerte.

Ga je akkoord? Dan maken wij gezamenlijk een schoonmaakplan- en rooster. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Klinkt onze service als iets dat jij en jouw organisatie goed kunnen gebruiken? Aarzel niet en vul vandaag nog ons online contactformulier in, bel ons op 0416 – 67 17 20 of stuur een mail naar info@actief-cleaningservices.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een kantoor schoon?

Bij het schoonmaken van een kantoor komt veel kijken. Dagelijks en periodiek onderhoud is nodig, omdat de verschillende ruimtes dag in dag uit door veel mensen intensief gebruikt wordt. We zetten de belangrijkste schoonmaakwerkzaamheden hieronder op een rij:

 • Reinig alle contactoppervlakken regelmatig. Denk hierbij deurklinken, deuren, kranen, het koffiezetapparaat, trapleuningen en lichtknopjes
 • Maak het bureau, toetsenbord en scherm schoon
 • Gebruik prullenbakken
 • Stofzuig en dweil de vloer, minimaal één keer per week
 • Vergeet de kantine, vergaderruimte, toiletten en keuken niet schoon te maken
 • Schakel een erkend kantoor schoonmaakbedrijf in, zoals Actief Cleaning Services. Ons schoonmaakteam weet hoe ze elke ruimte moeten aanpakken.

Hoe vaak schoonmaken op kantoor?

Om je kantoorpand in goede conditie te houden, is er een mix van dagelijks, wekelijks en zelfs maandelijks of jaarlijks nodig. Met onze dienstverlening is een combinatie van type werkzaamheden mogelijk. Hieronder lichten we toe hoe vaak welke toepassingen je moet schoonmaken op kantoor.

Dagelijkse werkzaamheden:

 • Bureaus opruimen
 • Vaatwasser in- en uitruimen
 • Doekje halen over de kantine- en vergadertafel
 • Vuilnisbakken legen

Wekelijkse werkzaamheden:

 • Oppervlakten zoals bureaus en overige tafels met een vochtige doek afnemen
 • Stofzuigen en dweilen
 • Toiletten ontkalken
 • Wasbakken reinigen
 • Vensterbanken afnemen
 • Glazen oppervlakten reinigen met glasreiniger

Maandelijkse werkzaamheden:

 • Ramen wassen vanbinnen en -buiten
 • Koelkast schoonmaken en producten die over de datum zijn weggooien
 • Spinnenwebben verwijderen
 • Ventilatieroosters afstoffen
 • Hoge en moeilijkbereikbare plekken afstoffen

Jaarlijkse werkzaamheden:

 • Tapijtreiniging
 • Harde vloeren grondig reinigen
 • Dieptereiniging van keukens en sanitair
 • Zonnepanelen schoonmaken
 • Ramen schoonmaken