Graffiti verwijderen

Heb je last van ongewenste graffiti tekeningen of teksten op je gebouw, gevel of een andere plek? Dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Graffiti kan de uitstraling van je bedrijf of woning flink verminderen. Daarnaast is het erg moeilijk te verwijderen. Een simpel schoonmaakmiddel is vaak niet voldoende. Graffiti vraagt om een speciale aanpak. Actief Cleaning Services helpt je daar graag bij. Wij hebben voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing en aanpak. Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Neem contact op via het contactformulier en schakel ons direct in.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Graffiti laten verwijderen door Actief Cleaning Services

Het blijkt ontzettend lastig om graffiti op een kundige wijze te verwijderen. Soms is de plek heel moeilijk te bereiken zonder de juiste materialen, of misschien heb je ├╝berhaupt niet de juiste middelen in huis. Kies daarom voor de makkelijke optie. Wij zijn gespecialiseerd in graffitiverwijdering. In de aanpak maken we gebruik van speciale reinigingsmiddelen die perfect aansluit bij de ondergrond. Voorkom vervelende resten en onnodige beschadiging. Gaat het om hout, beton of glas? Actief Cleaning Services verwijdert de graffiti snel van iedere ondergrond.

Waar werken wij?

Actief Cleaning Services is voornamelijk werkzaam in de omgeving Noord-Brabant. Onze werknemers zijn dan ook voornamelijk in Breda, Eindhoven en andere plaatsen te vinden. Uiteraard werken wij ook buiten de provincie. Tot op heden verwijderen wij vaak graffiti van kantoorpanden, winkel(centra), openbare gebouwen, scholen en uiteraard nog veel meer. Is jouw graffitiprobleem niet gevestigd in Noord-Brabant? Geen probleem. Wij zijn altijd bereid om de mogelijkheden te bespreken.

Getraind personeel verwijdert graffiti van uw pand

De aanpak en verwijdering van graffiti is niet alledaags werk, althans niet voor iedereen. Binnen onze branche worden er voortdurend ontwikkelingen doorgevoerd. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom worden onze medewerkers en het managementteam regelmatig getraind. Wij werken bijvoorbeeld niet meer met chemische middelen om de ondergrond en de omgeving beter te beschermen.

Schakel ons vandaag nog in!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor een helderen en transparante manier van communiceren. Stuur een mailtje naar info@actief-cleaningservices.nl of vul eenvoudig het contactformulier in op onze website. Wij komen direct tot de kern van het probleem. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. Actief Cleaning Services komt altijd eerst langs om de situatie in kaart te brengen. Aan de hand van de inspectie stellen we een offerte op. Uiteraard is hier genoeg ruimte om jouw wensen te verwerken. Wij werken doelbewust en secuur. Je kunt altijd op ons rekenen.