Graffiti verwijderen

Heb je last van ongewenste graffiti tekeningen of teksten op je gebouw, gevel of een andere plek? Dat is natuurlijk hartstikke vervelend. Graffiti kan de uitstraling van je bedrijf of woning flink verminderen. Daarnaast is het erg moeilijk te verwijderen. Een simpel schoonmaakmiddel is vaak niet voldoende. Graffiti vraagt om een speciale aanpak. Actief Cleaning Services helpt je daar graag bij. Wij hebben voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing en aanpak. Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Neem contact op via het contactformulier en schakel ons direct in.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Graffiti laten verwijderen door Actief Cleaning Services

Het blijkt ontzettend lastig om graffiti op een kundige wijze te verwijderen. Soms is de plek heel moeilijk te bereiken zonder de juiste materialen, of misschien heb je überhaupt niet de juiste middelen in huis. Kies daarom voor de makkelijke optie. Wij zijn gespecialiseerd in graffitiverwijdering. In de aanpak maken we gebruik van speciale reinigingsmiddelen die perfect aansluit bij de ondergrond. Voorkom vervelende resten en onnodige beschadiging. Gaat het om hout, beton of glas? Actief Cleaning Services verwijdert de graffiti snel van iedere ondergrond.

Graffiti verwijderen met hogedrukreiniger

Veel mensen denken dat je graffiti makkelijk verwijdert door met een hogedrukreiniger te werken. Echter is een hogedrukspuit vaak onvoldoende. En ook huis-tuin-en-keukenmiddelen doen vaak meer kwaad dan goed. Het kost veel tijd en moeite en het resultaat is niet optimaal. In plaats van graffiti verwijderen met een hogedrukreiniger passen we liever een andere methode toe, zoals stoomreinigen.

Stoomreinigen

Graffiti van een muur verwijderen doen we effectief en doeltreffend met een stoomreiniging. Hierbij warmen we water op tot 150 graden en spuiten dit met hoge druk op je gevel of muur. Dit is een relatief makkelijke methode om toe te passen.

Chemisch graffiti weghalen

Zitten er meerdere lagen graffiti op de muur? Of zijn de tekeningen al oud? Dan is chemisch verwijderen van graffiti de laatste optie. We gebruiken chemische middelen om het hardnekkige vuil te verwijderen. Deze chemicaliën tasten het vuil aan, waardoor de tekeningen makkelijker te reinigen zijn.

Waar zijn wij actief als graffitiverwijderaar?

Als allround schoonmaakorganisatie zijn wij van alle markten thuis. Onze diensten als graffitiverwijderaar schakel je in door vrijwel heel Noord-Brabant. Uiteraard werken wij ook buiten de provincie. Tot op heden verwijderen wij vaak graffiti van kantoorpanden, winkel(centra), openbare gebouwen, scholen en uiteraard nog veel meer. Is jouw graffitiprobleem niet gevestigd in Noord-Brabant? Geen probleem. Wij zijn altijd bereid om de mogelijkheden te bespreken.

Getraind en gecertificeerd personeel

De aanpak en verwijdering van graffiti is niet alledaags werk, althans niet voor iedereen. Binnen onze branche worden er voortdurend ontwikkelingen doorgevoerd. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom worden onze medewerkers en het managementteam regelmatig getraind. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve technieken die we kunnen toepassen in onze werkzaamheden als graffitiverwijderaar.

Schakel ons vandaag nog in!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij staan voor een helderen en transparante manier van communiceren. Stuur een mailtje naar info@actief-cleaningservices.nl of vul eenvoudig het contactformulier in op onze website. Wij komen direct tot de kern van het probleem. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent en dat is wel zo prettig. Actief Cleaning Services komt altijd eerst langs om de situatie in kaart te brengen. Aan de hand van de inspectie stellen we een offerte op. Uiteraard is hier genoeg ruimte om jouw wensen te verwerken. Wij werken doelbewust en secuur. Je kunt altijd op ons rekenen.

Veelgestelde vragen

Hoe graffiti verwijderen van glas?

Gelukkig wordt graffiti niet vaak gespoten op glas. Zit er toch graffiti op je ramen? Ga dan niet meteen aan de slag met agressieve schoonmaakmiddelen. Deze middelen kunnen je ramen beschadigen. Gebruik liever een reinigingsmiddel die speciaal geschikt is voor ramen. Gaat het om een ernstige bekladding van ramen? Win eerst advies in bij een professional op het gebied van graffitiverwijdering. Samen bepaal je vervolgens de vervolgstappen. Zo weet je zeker dat je ruiten er niet onder lijden.

Wat kost graffiti verwijderen per m2?

De kosten voor het verwijderen van graffiti per m2 is afhankelijk van een aantal factoren. Gaat het om een ernstige bekladding of valt het mee? Op welke ondergrond is de graffiti gespoten? En om hoeveel vierkante meter gaat het? Ben je van plan de graffititekeningen zelf te verwijderen of moet er een gespecialiseerde partij aan te pas komen? Al deze afwegingen hebben invloed op de totaalprijs. Wil je graffiti laten verwijderen door Actief Cleaning Services? Na een bezoek op locatie stellen we een offerte op maat op.

Hoe graffiti afwassen?

Er zijn verschillende manieren om graffiti af te wassen. Stoomreinigen is doorgaans een succesvolle methode. Het milieu wordt minimaal belast evenals de ondergrond waarop de graffiti is gespoten. Mocht de graffiti hardnekkig zijn, is chemisch reinigen een alternatief. Hierbij wordt chemisch middel gespoten op het oppervlak. Nadat dit voldoende heeft ingetrokken, kun je met warm water de tekeningen verwijderen.