Schoonmaakbedrijf Brabant

Actief Cleaning Services is een erkend schoonmaakbedrijf in Brabant en wij zetten onze specialistische kennis en kunde op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden en -onderhoud. Jouw organisatie hoort een prettige en schone werkomgeving te zijn voor zowel medewerkers als klanten. Een schoon en hygiënisch pand draagt bij aan een kloppend totaalplaatje en merkbeleving.

Wil je werken in een schone omgeving en ben je daarom op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Brabant? Je kunt onze diensten inschakelen door heel Brabant. Van grote schoonmaakklussen tot aan periodiek onderhoud: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Schoonmaak tot in de puntjes door onze professionele medewerkers.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaakbedrijf Brabant inschakelen

Wij werken met een oog voor detail en vertrekken pas wanneer jij tevreden bent. We houden van duidelijke communicatie en houden daarom de lijnen met onze klanten kort. Een klantgerichte en persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Momenteel werken we voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Maar ons schoonmaakbedrijf Brabant is ook in te schakelen om kantoorpanden, sanitaire voorzieningen en overige openbare ruimtes van een streeploos resultaat te voorzien. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over een brede kennis van schoonmaaktechnieken. Bovendien volgen we regelmatig cursussen om up-to-date te blijven en onze diensten te optimaliseren.

De werkzaamheden als schoonmaakbedrijf in Brabant

Als schoonmaakbedrijf Brabant bieden we een totaalpakket waarmee wij je volledig kunnen ontzorgen. Hierdoor kun jij doen waar je goed in bent: ondernemen. Wij verzorgen de rest. Je kunt Actief Cleaning Services voor onderstaand schoonmaakonderhoud inschakelen:

  • Sanitaire schoonmaak: Heb je als kantoor, horecagelegenheid of bedrijf een toiletruimte, kleedkamers of andere sanitaire voorzieningen? Dan kunnen wij deze aan de hand van een schoonmaakrooster een of meerdere keren per maand voor je schoonmaken.
  • Dieptereiniging: Een grondige schoonmaakoptie waarbij (grotere) toiletruimtes, keukens maar ook tapijten en vloerkleden tot in de laatste kieren gereinigd worden.
  • Gevelreiniging: Kampt je bedrijf of zaak met zwarte roetresten op de gevel of groeien er mossen en groene aanslag tegen de gevel? Schakel dan onze gevelreiniging in!
  • Glasbewassing: Ook de ruiten van je pand moeten zo nu en dan onderhanden worden genomen. Dankzij onze speciale apparatuur en materieel kunnen we in no time je ruiten wassen.
  • Vloeronderhoud: Iedere vloer vraagt om specifiek onderhoud en een andere aanpak. We nemen het reinigen van je vloer graag van je over.
  • Schoonmaak zonnepanelen: Zonnepanelen dienen op een speciale manier te worden gereinigd. Gelukkig hebben we gediplomeerd en vakkundig personeel in huis dat ook je zonnepanelen weer laten blinken in het zonlicht.

Onze werkwijze

Of je nu een schoonmaakonderhoud in Breda, Den Bosch, Tilburg, Oss, Kaatsheuvel, Drunen, Dongen, Heusden of Eindhoven nodig hebt: Actief Cleaning Services is in heel de provincie actief! Ons team van specialisten beschikken over geldige certificaten om het werk uit te mogen voeren. We zorgen ervoor dat dit op een veilige manier gebeurt. Zo hebben wij een uitgebreid wagenpark, schoonmaakapparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen welke we graag voor je inzetten. Een schoonmaakcombinatie dat zorgt voor een blinkend schoon resultaat.

Interesse? Neem direct contact op

Heb je een schoonmaakbedrijf in Brabant nodig met een hart voor je zaak? Aarzel dan niet en neem even contact met ons op. Graag komen we een keer langs om je pand en de huidige situatie te inspecteren. Zo krijgen we een goed beeld van de omvang van het project en kunnen we een offerte op maat voor je opstellen. Heb je vragen over onze mogelijkheden of heb je behoefte aan aanvullende informatie? Neem contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel naar 0416 – 67 17 20 of mail naar info@actief-cleaningservices.nl.