Schoonmaakbedrijf Dongen

Met ons als schoonmaakbedrijf in Dongen ben jij verzekerd van een hygiënische schoonmaak. Onze schoonmakers in Dongen voeren zowel grote schoonmaakwerkzaamheden als kleine werkzaamheden uit.

Wij gaan iedere schoonmaak-, onderhouds- of reinigingsklus aan en we doen dit op een klantgerichte en doeltreffende manier. Wij kijken graag met jou, als ondernemer, mee naar de wensen en benodigdheden, maken een schoonmaakplan en zorgen vervolgens voor een blinkend resultaat.

  • Professionele aanpak
  • Gericht op de zakelijke markt
  • Actief in Dongen en omgeving

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Waarom kiezen voor Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Dongen?

Bij Actief Cleaning Services staan we voor een optimale en deskundige schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf in Dongen hechten veel waarde aan de belangen van de klant, onze medewerkers en het milieu. We staan voor een heldere en transparante service en bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel.

We luisteren naar jouw wensen, passen onze werkzaamheden hier op aan en hechten veel waarde aan de kennis en het plezier van onze medewerkers. Daarnaast hechten we ook waarde aan het milieu. Dit vertaalt zich onder andere in het gebruik van zo min mogelijk schadelijke schoonmaakmiddelen.

Schoonmaakbedrijf Dongen: Ons dienstenpakket

Als schoonmaakbedrijf in Dongen nemen wij graag alle zorgen uit handen van diverse schoonmaaktaken. We zijn gevestigd in Waalwijk, maar we zijn werkzaam door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaakwerkzaamheden, maar ook periodieke schoonmaak is onderdeel van onze diensten.

  • Reguliere schoonmaakwerkzaamheden

Wij doen alle soorten allerhande schoonmaakwerk: van dagelijks tot periodiek. Niets is ons te veel. Denk hierbij aan de toiletten, de werkplekken en de bedrijfskantine van een kantoorpand.

  • Dieptereiniging voor een grondige schoonmaak

Onder dieptereiniging verstaan we alles wat behoort tot een grondige schoonmaak. Zo maken we alles weer volledig hygiënisch en ziet het er weer netjes uit.

  • Glasbewassing van ramen

Heldere ramen zijn fijn en geeft een verzorgde indruk. Met de juiste apparatuur nemen wij graag deze taak op ons en kunnen we vrijwel iedere hoogte bereiken.

  • Sanitaire dienstverlening

Beschik je als kantoor, horecagelegenheid of bedrijf een toiletruimte, kleedruimte of andere sanitaire voorzieningen? Met onze adequate dienstverlening zorgen wij voor een hygiënische sanitaire ruimte.

  • En nog vele andere werkzaamheden

Naast bovenstaande werkzaamheden voeren we nog vele andere diensten uit. Voorbeelden hiervan zijn tapijtreiniging, vloeronderhoud, het verwijderen van graffiti of een opleverschoonmaak. Welke dienst(en) je ook kiest, wij zorgen altijd voor schoonmaak tot in de puntjes.

Een professionele en klantgerichte aanpak

Met onze professionele en klantgerichte aanpak zorgen we voor schone werk- en leefomgevingen voor instellingen, bedrijven, organisaties en scholen door heel Nederland. Onze schoonmakers in Dongen hebben kennis van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakwereld en maken gebruik van de beste hulpmiddelen.

Met een groot hart voor het bedrijf voeren onze medewerkers diverse klussen met veel succes en plezier op. Ook zorgen we ervoor dat onze schoonmakers in Dongen altijd voorzien zijn van de benodigde certificaten. Verder voeren zij regelmatig trainingen uit en werken we volgens vaste richtlijnen. Zo garanderen wij onze hoge klanttevredenheid en professionele aanpak.

Schakel ons direct in

Wil jij graag gebruik maken van een ervaren schoonmaakbedrijf in Dongen? Neem dan gerust contact op met Actief Cleaning Services. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden. Ook kijken we samen naar jouw wensen, benodigdheden en de ruimtes die schoongemaakt dienen te worden.

Vervolgens maken we samen met jou een duidelijk schoonmaakschema. We spreken af op welke momenten we langs komen, zodat we jou zo min mogelijk storen. Wij kijken graag mee met hoe we jou kunnen helpen met diverse schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden.