Schoonmaak retail

Retail of detailhandel is een belangrijke schakel in de economie. De vele winkelpanden, bedrijven en zaken in het midden- en kleinbedrijf (mkb) zijn nog steeds een plek waar veel mensen heen gaan om kleding, schoenen, voedingsmiddelen of andere producten te kopen. Deze winkels dienen ook schoongemaakt te worden. Onze schoonmaakdienst bevat dan ook verschillende werkzaamheden. Gelukkig ben je dan ook voor een grondige schoonmaak in de retail, of dit nu om wekelijks of dagelijks schoonmaakwerk gaat; bij Actief Cleaning Services aan het goede adres. Heb je interesse in een of meerdere diensten? Lees hier meer en regel vandaag nog de schoonmaak van jouw retailzaak!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Retail schoonmaak: kies Actief Cleaning Services

Een schone zaak is niet alleen prettig voor jou en medewerkers, maar ook voor de klanten. Dankzij een grondige schoonmaak van je pand, geef je je winkel of speciaalzaak een opgeruimd en net uiterlijk. Retail schoonmaak is in te zetten op verschillende data en tijden. Zo kun je er bij Actief Cleaning Services voor kiezen om de schoonmaak van je zaak wekelijks of dagelijks in te plannen. Als betrokken schoonmaakbedrijf zien we erop toe dat onze medewerkers snel en grondig te werk gaan.

Hoe pakken we winkel schoonmaak aan?

Als schoonmaakbedrijf pakken we de schoonmaak van je winkelpand professioneel en grondig aan. Daarom beschikken we niet alleen over het juiste personeel met kennis van zaken, maar ook over verschillende technieken en middelen om schoonmaak van je winkel aan te pakken. Wat je zoal van ons kunt verwachten?

  • Regulier schoonmaakwerk: Onder reguliere schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven, verstaan we het stoffen, stofzuigen, dweilen en schoonmaken van jouw zaak. Onze medewerkers nemen daarvoor op professionele wijze jouw interieur onder handen.
  • Periodiek schoonmaakwerk: Onder periodiek schoonmaakwerk verstaan we het schoonmaakwerk dat niet op frequente basis plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van tapijten in je zaak of bijvoorbeeld het reinigen van apparatuur.
  • Gevelreiniging: De gevel van je zaak of onderneming zegt veel over de uitstraling van je bedrijf. Zorg dus dat je gevel er altijd schoon en strak uitziet. Met behulp van speciale reinigingsmiddelen en apparatuur kunnen wij binnen een of meerdere dagen jouw gevel weer zo goed als nieuw laten lijken.
  • Glasbewassing: Het glas van je winkelruit of winkelpui laten wassen doe je meestal een keer per jaar of een keer in het half jaar. Ook glasbewassing scharen we onder ons schoonmaakwerk. Schone ramen zijn een uithangbordje voor je bedrijf en potentiële klanten of bezoekers!
  • Totale aanpak: Bij Actief Cleaning Services gaan we te werk met een nauwgezette planning. Zo weet je precies waar je aan toe bent als bedrijf. Als bekende speler in de schoonmaakbranche mag je van ons verwachten dat Actief Cleaning Service staat voor kwaliteit. Ook het nazorgtraject wordt door ons verzorgd.

Actief Cleaning Services weet precies hoe je doeltreffend diverse schoonmaakwerkzaamheden aanpakt. Dankzij een uitgebreid wagenpark, hoogwerkers en schoonmaakapparatuur hebben we alle middelen in huis om jouw zaak weer te laten stralen.

Onze garanties

Dankzij speciale trainingen en opleidingen in het schoonmaken zijn onze medewerkers gespecialiseerd in verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Ook beschikken zij over de juiste kennis van zaken. Dit komt onder meer door persoonlijke trainingen die zij hebben gehad. Ook beschikt Actief Cleaning Services over bijbehorende certificaten en diploma’s. Zo weet je zeker dat je een schoonmaakbedrijf inschakelt dat garant staat voor zowel professionaliteit als ervaring. Naast keurmerken om onze kwaliteit te waarborgen, voldoen we ook aan de ISO 14001-norm. Hierdoor letten we in onze bedrijfsvoering en werkzaamheden op een milieuvriendelijke aanpak.

Schakel onze diensten vandaag nog in!

Het schoonmaken van schoenen- of kledingwinkels, bakkerijen of groente en fruitzaken is een klusje dat je met een gerust hart aan Actief Cleaning Services kunt overlaten. Inmiddels hebben we al met vele bedrijven en ondernemers uit de mkb-sector samengewerkt. Wil je gebruikmaken van onze schoonmaakdiensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Allereerst komen we dan graag een kijkje nemen wat de werkzaamheden zijn. Aan de hand hiervan stellen we een vrijblijvende en overzichtelijke offerte op. Door onze transparante en open manier van communiceren kun je altijd de leidinggevenden van ons bedrijf benaderen als je vragen of opmerkingen hebt. Onze diensten inschakelen? Vul dan ons online contactformulier in, bel met 0416 – 67 17 20 of stuur een e-mail naar info@actief-cleaningservices.nl.