Opleverschoonmaak

Tijdens een opleverschoonmaak wordt de finishing touch gegeven aan het nieuwbouw- of verbouwproject. Heb je net een verbouwing gehad of ben je bezig geweest met een nieuwbouwproject? Grote kans dat er nog veel stof en vuil is blijven dwalen.

Bij Actief Cleaning Services zorgen we voor een professionele schoonmaak voordien de oplevering, zonder dat jij je hier druk over hoeft te maken.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Waarom kiezen voor een opleverschoonmaak?

Bij een verbouwing is stof vaak het meest voorkomende probleem. Het pand schoonmaken na verbouwing is vaak een hele klus. Het grote werk is inmiddels afgerond, maar voordat het opgeleverd kan worden, moet het pand natuurlijk wel stofvrij gemaakt worden. Stof komt namelijk overal tussendoor en met het schoonmaken zal je in ieder hoekje en gaatje moeten komen.

Om deze reden is het slim om een schoonmaakbedrijf na verbouwing in te schakelen en te kiezen voor een grondige opleverschoonmaak. Zo kan je in een keer het gehele pand laten schoonmaken, op efficiënte en effectieve wijze.

Schoonmaak na verbouwing

Tijdens een renovatie of verbouwing blijft er vaak veel vuil en rommel liggen. Gelukkig weten we bij Actief Cleaning Services precies hoe we daar mee om moeten gaan en maken we het gehele pand schoon en stofvrij. Wij zorgen ervoor dat het pand bij oplevering helemaal tiptop in orde is en er een frisse start gemaakt kan worden. Onze medewerkers verwijderen alle sporen van de verbouwing en jij wordt volledig ontzorgd.

Wat valt er onder opleverschoonmaak?

Door onze jarenlange ervaring en ons compleet dienstenpakket kunnen we samen met jou de wensen in kaart brengen. We horen graag wat jij van ons als schoonmaakbedrijf verwacht. Omdat bouwvuil altijd aanwezig is na een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject bieden we hier een aantal voorbeeld taken die we uit handen kunnen nemen:

  • Het stofvrij maken van alle richels en randen
  • Het grondig reinigen van de keuken
  • Het bezemschoon opleveren van de vloer
  • Het verwijderen van cementsluiers, stickers of kitresten
  • Glasbewassing

Uiteraard doen we nog veel meer met betrekking tot de opleverschoonmaak. We kijken graag welke vorm van de schoonmaak na verbouwing bij je past!

Hoge service en kwaliteit

Onze medewerkers zijn het hart van ons bedrijf en houden onze professionele naam hoog. Om deze reden verzorgen we regelmatige trainingen en werken we volgens vaste richtlijnen. Zo zorgen we samen voor een optimale en deskundige opleverschoonmaak. Kortom, wij doen er alles aan om te zorgen dat de schoonmaak met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd.

Schoonmaak tot in de puntjes

Actief Cleaning Services is gevestigd in Waalwijk, maar werkzaam door heel Nederland. Wij staan voor een schone werk- en leefomgeving voor bedrijven, instellingen, organisaties en scholen.

Net een verbouwing gehad of bezig geweest met een nieuwbouwproject? Schakel ons in en wij zorgen dat de schoonmaak na verbouwing tot in de puntjes wordt geregeld. Interesse? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden en stropen graag onze mouwen voor je op!