Over ons

Actief Cleaning Services is ontstaan uit de samenwerking van drie oudgedienden uit de schoonmaakbranche. Zij bundelden hun kracht en kennis op schoonmaakgebied en vullen elkaar daarmee perfect aan. In enkele jaren tijd is het bedrijf uitgebouwd tot een stabiele, middelgrote onderneming met hart voor zowel zijn organisatie als het personeel.

Wie zijn wij?

Verspreid over Nederland zorgt Actief Cleaning Services met ruim 150 medewerkers voor schone leef- en werkomgevingen. Onze medewerkers zijn het hart van ons bedrijf, zij zijn het visitekaartje voor onze klanten en houden onze professionele naam hoog. Zij worden hierdoor in staat gesteld door continue interne- en externe scholing en interne trainingen. Zo garanderen wij en onze medewerkers optimale en deskundig schoongemaakte leef- en werkruimtes. Door het regionale karakter en de daarbij horende servicegraad, garandeert Actief Cleaning Services de beste service en tevredenheid voor jou. Hoewel wij in Waalwijk gevestigd zijn, kun je ons door heel Nederland tegenkomen!

Onze missie

Een schone werk- en leefomgeving voor bedrijven, instellingen, organisaties en scholen door heel Nederland. Dát is onze missie. Die missie realiseren wij op een professionele organisatie die je mag verwachten van een bedrijf dat zowel de belangen van de klant, werknemers en het milieu niet uit het oog verliest.

Ondernemen voor de maatschappij

Een bijdrage leveren aan het milieu zodat we dat later kunnen doorgeven aan de volgende generatie is een belangrijk uitgangspunt. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is daarom ook een belangrijk aspect binnen onze organisatie.  Benieuwd wat Actief Cleaning Services aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet? Neem vandaag nog contact op met ons via het online contactformulier!

Privacy

Actief Cleaning Services hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij hebben hiervoor een Privacy policy opgesteld waarin we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Actief Cleaning Services houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Lees hier meer over onze privacy voorwaarden.