Schoonmaak sportaccommodatie

Als je lid bent van een sportclub, of wellicht een eigen sportaccommodatie bezit, is het belangrijk dat deze schoon wordt gehouden. Een schone sportomgeving is niet alleen prettiger om in te verkeren, maar draagt ook bij aan de hygiëne. Zeker wanneer er gesport wordt, komen er veel bacteriën vrij die je liever niet wilt inademen. Daarom is het belangrijk om de schoonmaak sportaccommodatie te laten verzorgen door een professional.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Grondige schoonmaak van diverse sportaccommodaties

Vaak worden sportaccommodaties onderhouden door vrijwilligers die hard hun best doen, maar wij als professionals hebben het gereedschap om echt grondig schoon te maken. Actief Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van allerlei soorten sportaccommodaties. Wij weten als geen ander hoe we sportaccommodaties schoonmaken én houden.  

De professionals komen jouw sportaccommodatie schoonmaken

Als je kiest voor Actief Cleaning Services, dan kies je voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van sportaccommodaties. Onze medewerkers zijn getraind in het gebruik van de juiste machines en chemicaliën en weten precies hoe ze jouw sportaccommodatie moeten aanpakken. Dankzij onze jarenlange ervaring is er geen schoonmaaksituatie te bedenken die we niet meegemaakt hebben.

Een offerte op maat

Wij komen graag langs om jouw situatie te bekijken en een offerte op maat te maken. Wanneer je dan kiest voor onze diensten, stellen we samen met jou een plan op waarin we precies vastleggen hoe vaak we langs moeten komen en wat er allemaal gedaan moet worden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Schoonmaak sportaccommodatie met een lach

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier hun werk doen. Wanneer zij met plezier werken, straalt dat ook af op onze klanten. Daarom staan wij bekend om onze vriendelijke en behulpzame medewerkers die altijd klaar staan om jou te helpen. Wij willen dat jij tevreden bent met onze diensten en daar doen we dan ook alles aan. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan lossen we dat graag met je op. Wij luisteren naar jouw feedback en doen er alles aan om onze diensten constant te verbeteren. De schoonmaak van sportaccommodaties doen we met een lach!

Sporthal schoonmaken met zorg en aandacht

Voor onder andere het schoonmaken van een sporthal kun je bij ons terecht. Het schoonmaken van een sporthal vereist speciale aandacht en zorg, omdat er intensief gesport wordt. Bij Actief Cleaning Services begrijpen we als geen ander het belang van een schone en frisse sportomgeving. Onze medewerkers zijn getraind in het grondig schoonmaken van sporthallen, maar ook de kleedkamers, douches, tribunes kunnen wij voor onze rekening nemen.

Wij nemen graag de tijd om af te stemmen wat jouw specifieke eisen zijn, zodat we onze schoonmaakdiensten hier op af kunnen stemmen. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud of een grondige periodieke schoonmaak, wij staan graag voor je klaar met schoonmaak tot in de puntjes.

Hygiëne als uitgangspunt

Bij Actief Cleaning Services staat hygiëne altijd voorop. Wij zijn dan ook gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste norm van kwaliteit en hygiëne die er is. Wij gaan altijd zorgvuldig te werk. We zullen van tevoren goede afspraken maken over wat we allemaal schoonmaken.

Onze medewerkers zijn getraind in het voorkomen van infecties en hebben allemaal een VCA certificaat. Dit certificaat geeft aan dat ze de juiste kennis hebben over hygiëne en veiligheid. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent bij Actief Cleaning Services!

Neem nu contact op!

Heb je interesse in onze diensten of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij maken graag eens een afspraak met je om jouw situatie door te nemen en een passende offerte op maat te maken. Ook voor een adviserend gesprek zijn wij altijd bereikbaar. We denken graag met onze klanten mee over de beste oplossing voor het schoonmaakvraagstuk.