Zorg schoonmaak

De bewoners van een zorginstelling wonen er vaak voor langere tijd. Zeker als het om ouderen gaat is een goede, schone woon- en leefomgeving belangrijk. Schoonmaak in zorginstellingen is dan ook een belangrijk onderdeel dat regelmatig moet gebeuren. Bij Actief Cleaning Services hebben we gelukkig genoeg ervaring met het schoonmaken van diverse soorten instellingen en gebouwen.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaak zorginstelling uitgevoerd door specialisten

Schoonmaken in de zorg, of dit nu dagelijks, wekelijks of maandelijks is, is nauw verbonden aan de hygiëne en het comfort van de bewoners. Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van schoonmaakwerk? Lees hieronder meer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Het schoonmaken en hygiënisch onderhoud van een zorginstelling is een klus die nooit ophoudt. In een zorginstelling komen mensen samen, wonen er en eten er ook. Anderzijds is het een plek waar ziektes zich snel kunnen verspreiden. Daarom is een goede schoonmaak van de zorginstelling zoals een sanitaire reiniging, schoonmaak van plekken waar gekookt wordt en allerhande interieur noodzakelijk.

De grootte qua schoonmaak voor instellingen is daarbij niet belangrijk voor onze medewerkers. Zij zijn allemaal gespecialiseerde en getrainde schoonmakers die precies weten hoe ze je klus aan moeten pakken. Laat de schoonmaak van je instelling dus met een gerust hart aan ons over!

Wij verzorgen onder andere de schoonmaak van verzorgingshuizen

Wij zijn voor diverse soorten instellingen actief. Hierdoor hebben wij een brede ervaring opgebouwd in de verschillende takken van schoonmaakwerk. Heb je snel onze service nodig voor een schoonmaak in de zorg? Of zoek je een schoonmaak voor de langere termijn of periodes? Hier kun je ons voor ons inschakelen:

  • Verzorgingshuis: Schoonmaak in een verzorgingstehuis is vaak persoonlijk en geldt voor een heel gebouw of afdeling. Omdat mensen in een verzorgingshuis langer blijven dan in een verpleeghuis, vinden we het persoonlijk contact tussen schoonmaker en de cliënt belangrijk. Ook tussen hen moet een goede band ontstaan. Qua schoonmaakwerk focussen we ons op de algemene reiniging van een gebouw, speciale ruimtes (keuken, wasruimte of bar) en op afspraak de woonafdelingen.
  • Verpleeghuis: In een verpleeghuis wonen bewoners die een lange(re) medische behandeling nodig hebben of dagelijks verpleging nodig hebben. Actief Cleaning Services voert ook schoonmaakwerk uit voor deze tak van de zorg. Dit is vaak maatwerk en erg afhankelijk van de beschikbare ruimte en de oppervlakte die schoongemaakt dient te worden.
  • Gehandicaptenzorg: Actief Cleaning Services voert ook gehandicaptenzorg schoonmaak uit. Dit type schoonmaak vereist meer dan een kwalitatieve goede schoonmaak. Wij bieden extra zorg en aandacht om te voldoen aan de hygiëne-eisen en behoeften van de bewoners. Onze medewerkers gaan discreet en respectvol om met de bewoners en zorgen voor een schone en hygiënische omgeving. Onze schoonmaker weet precies welke klussen aangepakt moeten worden bij de schoonmaak van en gehandicaptenzorginstelling.
  • Overige: Ook wanneer je als zorginstelling een schoonmaakbedrijf zoekt voor je zorginstelling die niet onder de categorie verzorgings-, verpleeghuis of gehandicaptenzorg valt, kan Actief Cleaning Services iets voor je betekenen. Dit is echter wel afhankelijk van de specifieke locatie. Wij komen dan ook graag een kijkje nemen om een indicatie te maken van de werkzaamheden. Met overige werkzaamheden bedoelen we bijvoorbeeld woningen waar personen begeleid wonen al dan niet onder een overkoepelende zorginstelling.

Vertrouwen speelt een belangrijke rol bij verpleeghuis schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf in een verzorgings- of verpleeghuis is niet alleen de zakelijke kant van ons werk belangrijk. Schoonmakers, zeker als zij regelmatig bij de cliënten over de vloer komen, worden vaak liefdevol ontvangen door de bewoners. Hierdoor ontstaat er een band tussen schoonmaker en cliënt.

Een goede verstandhouding tussen de bewoner en schoonmaakkracht is belangrijk om ons werk goed uit te voeren en waardering te krijgen voor ons werk, maar ook om te weten waar dingen beter kunnen. Actief Cleaning Services koestert deze vertrouwensband. Op die manier ontstaat een heldere, maar vooral ook persoonlijke manier van communiceren en weet jij als instelling meteen waar je aan toe bent. Bovendien zijn de lijntjes met ons management kort en weet je precies bij wie je moet zijn als vragen of opmerkingen hebt.

Voor welke diensten kun je bij ons terecht?

Bij Actief Cleaning Services bieden we een breed en divers pakket schoonmaakwerkzaamheden aan. Niet alleen kun je onze medewerkers inschakelen voor allerhande of dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden in je zorginstelling, verzorgingsthuis of verpleeghuis we doen ook aan periodiek schoonmaakwerk.

Met dit werk worden de taken bedoeld die niet wekelijks of maandelijks uitgevoerd dienen te worden. Denk bijvoorbeeld aan een grondige gevelreiniging, tapijtreiniging of glasbewassing. Geheel in samenspraak met jouw wensen kunnen wij echter langskomen om ook het periodieke schoonmaakwerk en onderhoud uit te voeren. Vraag naar de mogelijkheden van onze gecertificeerde medewerkers.

Persoonlijk, professioneel en proactief: Dat is Actief Cleaning Services

Gelukkig ben je voor professionele schoonmaakwerkzaamheden bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben speciale trainingen gevolgd, zodat zij precies weten hoe zij welke soort klus grondig en vakkundig aan moeten pakken. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken over de juiste apparatuur. Bij Actief Cleaning Services beschikken we over de laatste schoonmaakapparatuur, een uitgebreid wagenpark en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Alles om het schoonmaakwerk op een professionele en doeltreffende manier aan te pakken.

Contact opnemen met ons

Wil jij ook gebruik maken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services via het online contactformulier op onze website. Vraag vrijblijvend naar onze offerte! Ook kun je tijdens onze kantooruren altijd even bellen naar 0416 – 67 17 20 of mailen met info@actief-cleaningservices.nl.