Schoonmaak VvE

De Vereniging van Eigenaren is verantwoordelijk voor het beheer en de onderhoud van het gebouw. Dit heeft voornamelijk betrekking tot het gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gang, de trap, het dak en de gevel. Veel mensen passeren deze ruimtes met enige regelmaat, dus de kans op ophopend vuil en stof is zeer aannemelijk.

Regelmatige schoonmaak VvE is daarom zeker aan te raden. Niet alleen is dit prettig voor het oog, maar een schone ruimte is ook goed voor de gezondheid van de bewoners.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaken VvE: wat kan Actief Cleaning Services betekenen?

Er zijn meerdere schoonmaakwerkzaamheden die Actief Cleaning Services voor je VvE kan uitvoeren. VvE schoonmaak betreft een breed palet aan diensten. Schone en representatieve entree, opgeruimd trappenhuis, verzorgde gemeenschappelijke ruimtes, vloeronderhoud en graffiti verwijdering zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die we jouw VvE kunnen bieden. Onder VvE schoonmaak van Actief Cleaning Services vallen ook:

Glasbewassing: het reinigen van de ramen zodat alle strepen, kringen en vuiligheid is verdwenen. Wij raden het aan om dit jaarlijks of halfjaarlijks uit te laten voeren.

Gevelreiniging: bacteriën, schimmels en roet kunnen de gevel van het appartementengebouw aantasten. Een schone gevel vergroot de duurzaamheid van het gebouw en het verbetert de complete uitstraling.

Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden: uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor de eenvoudig schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het stofzuigen van de gang, reinigen van openbare toiletvoorzieningen en nog veel meer. Dit is volledig in overleg en uiteraard geen verplichting.

Voordat we aan de slag gaan, gaan we graag het gesprek aan om de VvE schoonmaak in kaart te brengen. We bespreken dan voornamelijk de frequentie van de werkzaamheden en het complete takenpakket.

De specialist voor de schoonmaak in het trappenhuis

Het schoonmaken van trappenhuizen valt onder onze periodieke werkzaamheden. Wij willen namelijk VvE’s zoveel mogelijk ontzorgen in het schoonmaakproces. Schakel je ons in? Dan ben je verzekerd van efficiënte werkwijze met oog op kwaliteit. Je zoekt tenslotte en partner die voldoet aan de wensen en eisen van de eigenaren.

Denk bij het schoonmaken van trappenhuis aan:

 • Trappenhuis vegen en dweilen
 • Leuningen trappenhuis stofvrij maken
 • Brievenbussen en bellentableau vochtig reinigen
 • Entreehal vloer vegen en dweilen

Intensief gebruik vraagt om goed onderhoud

De dagelijkse inloop van VvE-complexen is groot. Bewoners en gasten komen en gaan. Faciliteiten en gedeelde ruimtes worden intensief gebruikt. Mede daarom is het belangrijk dat het gebouw er altijd verzorgd en schoon uitziet. Als lid van de VvE ben je medeverantwoordelijk voor het onderhoud van het pand.

Gemeenschappelijke ruimtes zoals de hal, entree, trappenhuis, beglazing en de liften wil je netjes en representatief houden. En bovenal wil je dat ze jarenlang meegaan. Het periodiek schoonmaken van je VvE is essentieel om het pand in topconditie te houden.

VvE schoonmaak tot in de puntjes

Bij Actief Cleaning Services weten we hoe fijn het is om binnen te stappen in een fris en schone woon- of werkomgeving. Zeker na een lange dag werken is er niks zo prettig als neerploffen in een opgeruimd en schone woning. Een lekker ruikend onthaal biedt bewoners meer woongenot. Daarnaast stimuleert regelmatige VvE schoonmaak bewoners om zorgvuldiger om te gaan met de gemeenschappelijke ruimten en faciliteiten, zoals de lift.

Meer informatie? Neem eenvoudig contact op!

Wij gaan graag aan de slag met jouw VvE schoonmaak. Wil jij weten of wij iets voor je kunnen betekenen? Of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Actief Cleaning Services komt graag langs om een inschatting te maken van de complete schoonmaakklus. Op basis van de inschatting maken wij een overzichtelijke en vrijblijvende offerte. Bij akkoord stellen we gezamenlijk een schoonmaakrooster op.

Samen gaan we voor een schone woonomgeving! Vul online het contactformulier in of bel ons op 0416-671720. Liever direct mailen? Stuur dan een mail naar info@actief-cleaningservices.nl.

Veelgestelde vragen

Wanneer schoonmaakbedrijf VvE inschakelen?

Het is niet altijd noodzakelijk om een schoonmaakbedrijf voor je VvE in te schakelen. Als elke bewoner een handje meehelpt, blijft het pand goed onderhouden. Toch kan en/of wil niet iedereen helpen. En daarnaast vragen bepaalde schoonmaakwerkzaamheden een speciale aanpak of professionele hulpmiddelen. Het reinigen van de gevel en het wassen van ramen voor hoge gebouwen is niet iets wat een bewoner zomaar kan. Schakel hiervoor een ervaren VvE schoonmaakbedrijf in. Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf VvE neemt deze zorg graag uit handen.

Wat valt er onder VvE onderhoud?

De schoonmakers van Actief Cleaning Services voeren divers VvE onderhoud uit, zodat de last hiervan niet op de schouders van bewoners wordt gelegd. Een zorg minder, maar ook de garantie op kwalitatief VvE onderhoud. Tijdens het schoonmaken van een VvE besteden onze werknemers grondig aandacht aan:

 • Entrees
 • Hal
 • Lift
 • Trappenhuizen
 • Galerijen
 • Deuren
 • Vloeren
 • Ramen