Mkb schoonmaak

Ben je een kleine of middelgrote ondernemer en kom je door de dagelijkse bezigheden niet meer toe aan het schoonmaakwerk van je zaak? Dan is het wellicht tijd om een efficiënt schoonmaak voor het mkb in te schakelen. In het midden- en kleinbedrijf (mkb) zie je vaak dat kleinere zaken nog schoongemaakt worden door het eigen personeel. Groei je als bedrijf echter snel dan is een mkb schoonmaak niet alleen voordeliger, je ontlast je personeel er ook nog eens mee. Bij Actief Cleaning Services ben je voor een schoonmaak in het mkb in ieder geval aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee als ondernemer en zorgen voor aantrekkelijke tarieven. Meer weten? Lees hier meer over onze mkb schoonmaakservices!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Mkb schoonmaak: een schone werkomgeving

Werken in een schone omgeving is belangrijk. Niet alleen voor het uiterlijk van de zaak, maar ook voor de medewerkers. Een mkb schoonmaak kan op verschillende momenten en manieren worden toegepast. Omdat iedere zaak anders is, vraagt elke mkb schoonmaakklus om een andere aanpak. Hiervoor ben je bij Actief Cleaning Services sowieso aan het goede adres. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden op schoonmaakgebied. Op die manier kunnen we jou en je onderneming een grondige, snelle mkb schoonmaak verzekeren.

Welke diensten vallen onder mkb schoonmaak?

Afhankelijk van jouw wensen bieden wij een groot takenpakket voor je aan. Hierin maken we doorgaans een verschil tussen mkb schoonmaak die frequent moet gebeuren of een periodieke schoonmaak. Hieronder zetten we een aantal van onze veelvoorkomende diensten voor schoonmaak in het mkb voor jou op een rij:

  • Regulier schoonmaakwerk: Onder regulier schoonmaakwerk in het mkb verstaan we de dagelijkse of wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan stofzuigen, soppen, dweilen of het schoonmaken van bureaus, winkelinterieurs of kantoorinrichtingen.
  • Grondige reiniging: Onder een grondige reiniging verstaan we schoonmaakwerk in het mkb dat eens in de zoveel tijd uitgevoerd wordt. Met een grondige reiniging nemen we bijvoorbeeld de vloer en tapijt van je winkel onder handen, maken we de kantine of keuken schoon. Op een systematische manier worden zo alle lastig bereikbare plekken of gaten bereikt.
  • Glasbewassing: Heldere ramen geven je zaak een verzorgd uiterlijk. Heb je personeel dat vooral binnen werkt, zoals een kantoor of dienstenservice? Dan zijn schone ramen belangrijk voor het werkcomfort en lichtinval. Glasbewassing kun je het beste per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks uit laten voeren.
  • Gevelreiniging: De gevel is vaak het eerste dat potentiële klanten of partners van je winkel, kantoor of bedrijfsruimte zien. Zorg er dus voor dat deze er altijd netjes en schoon uitziet. Met name vocht en vuil, maar ook roet en groene aanslag door mossen kunnen je gevel aantasten.

Je kunt de diensten van Actief Cleaning Services geheel naar eigen wens inzetten. Hoewel we in Noord-Brabant gevestigd zijn, vind je onze medewerkers inmiddels door heel Nederland. Vraag daarom ook altijd even of je onze service bij jou in de buurt kunt laten uitvoeren!

Professionele manier van werken

Om een schoonmaakklus goed uit te voeren heb je in eerste instantie goed en vakkundig personeel nodig. Gelukkig is dat bij Actief Cleaning Services geen probleem: van glazenwasser tot interieurverzorgster, allen hebben zij specifieke trainingen gevolgd. Zo kunnen zij hun werkzaamheden op een professionele, maar ook veilige manier uitvoeren. Daarnaast beschikt Actief Cleaning Services over de nodige certificaten in de schoonmaakwereld. Qua materiaal hoef je je bovendien geen zorgen te maken. We hebben de beschikking over onze eigen hoogwerkers, reinigingsapparatuur zoals hogedrukreinigers en duurzame schoonmaakmiddelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze medewerkers representatief op locatie verschijnen om van jouw kantoor, bedrijf, winkel of ander soort vestiging weer een gastvrije en waardig visitekaartje te maken.

Onze diensten vandaag nog inschakelen

Klinkt dit interessant voor jou als ondernemer? Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. Wij komen graag bij je langs om een indicatie te maken van de werkzaamheden. In samenspraak met jou als ondernemer maken we dan een overzichtelijk schoonmaakplan- of rooster. Hier kun je direct zien wat en wanneer wij schoonmaken. Heb je vragen? Dan horen wij graag van je hoe we je hiermee van dienst kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op door middel van het online contactformulier, mail of bel met 0416 – 67 17 20.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van mkb schoonmaak?

Er zijn een aantal voordelen als jij besluit om Actief Cleaning Services in te schakelen voor jouw mkb schoonmaak. Allereerst ben je verzekerd van een uitstekende schoonmaakkwaliteit en een scherpe controle. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over de vereiste vaardigheden om de juiste kwaliteit te blijven garanderen. Wij hebben daarnaast al het benodigde materiaal ter beschikking. Daar hoef je dus ook niet over na te denken. Tot slot werkt Actief Cleaning Services grondig en secuur.