Industriële reiniging

Een industriële reiniging laat je niet zomaar uitvoeren. Een industriële reiniging is een grondige reiniging waarbij met verschillende werkzaamheden een bedrijfsruimte, fabriekshal of chemische installatie op een doeltreffende, nauwkeurige maar ook veilige manier wordt gereinigd. Of je een industriële reiniging nu uitvoert omdat je een plaats gaat verlaten of omdat er iets misgelopen is: bij Actief Cleaning Services hebben we de juiste mensen in dienst op jouw industriële reiniging aan te pakken. Om je industriële reiniging zo goed mogelijk uit te kunnen voeren beschikken we zowel over professioneel opgeleid personeel als over de juiste middelen. Lees hieronder meer over onze services en schakel voor je industriële reiniging vandaag nog onze hulp in.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Industriële reiniging: verschillende werkzaamheden

Onder een industriële reiniging vallen diverse werkzaamheden die Actief Cleaning Services kan inzetten. Met een industriële reiniging bedoelen we dan ook alle reinigingswerkzaamheden die binnen de industrie of bedrijven plaatsvinden. Onder een industriële reiniging verstaan we onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Vacuümreiniging: Bij een industriële reiniging met behulp van vacuümreiniging worden vloeibare of poedervormige materialen opgeruimd. Dit gebeurt met een bepaald soort vrachtwagen voorzien van een vacuümzuiger, te vergelijken met een grote stof- of waterzuiger. Een vacuümreiniging wordt onder meer toegepast voor het verwijderen van olie en slibresten. Ook (vervuild) water kan worden opgezogen met een vacuümreiniger.
  • Chemische reiniging: Een chemische industriële reiniging gebeurt op basis van water waar speciale chemicaliën aan toegevoegd worden. Met deze chemicaliën kunnen grote installaties gereinigd worden die niet uit elkaar gehaald worden. Denk bijvoorbeeld aan de binnenzijden van een silo of grote opslagtank.
  • Reiniging met hogedruk: Industriële reiniging door middel van water op hoge druk wordt voornamelijk toegepast om resten materiaal of aanslag te verwijderen. Onder de industriële reinigingen met een hogedrukapparaat vallen diverse ketels, opslagtanks of pijpen. Hogedrukreiniging wordt daarnaast ook toegepast bij andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een gevelreiniging of het schoonmaken van vloeren, wegen en trottoirs in en rond het bedrijf.

Een industriële reiniging is maatwerk

Industriële reiniging is zoals je kunt lezen erg divers. Wat dan ook onder de precieze werkzaamheden valt kan nogal eens verschillen. Om zeker te zijn van de juiste methode komt Actief Cleaning Services graag langs. We stellen dan vast wat de verschillende objecten en oppervlaktes die industrieel gereinigd dienen te worden. Een industriële reiniging uitvoeren is dus écht maatwerk. Gelukkig beschikken wij over de juiste mensen en apparatuur om je industriële reiniging met beide handen aan te pakken. Hoewel Actief Cleaning Services in Noord-Brabant gevestigd is, zijn wij inmiddels in bijna heel Nederland actief.

Een echte schoonmaakprofessional

Om een reiniging op industrieel niveau zo goed mogelijk uit te kunnen én mogen voeren beschikken onze medewerkers over de daarvoor bestemde diploma’s en certificaten. Ook kunnen wij als ISO- en OSB-gekeurd bedrijf de kwaliteit leveren die je van een professional moet verwachten. Onze medewerkers volgen daarnaast regelmatig trainingen om hun kennis en ervaring te voorzien van een gecertificeerde en getrainde basis. Industriële reinigingen vragen bovendien om een grote nauwkeurigheid en kennis van zaken omtrent giftige, chemische stoffen. Gelukkig werken we in dat laatste geval veel vaker met duurzame of milieuvriendelijke producten. Op die manier geven we de klant en zijn bedrijf een blinkend eindresultaat, maar geven we ook een schonere aarde door aan een nieuwe generatie.

Transparantie en open communicatie

Een reiniging op industrieel niveau is vaak een klus die een langere periode in beslag neemt. Goede communicatie met korte communicatielijnen en heldere doelen zijn daarbij belangrijk. Door onze manier van organiseren heeft onze klant altijd een helder overzicht met de werkzaamheden die uitgevoerd worden en hoe, wat en wanneer dit aangepakt wordt.

Schakel Actief Cleaning Servies vandaag nog in

Als gerenommeerd schoonmaakbedrijf hebben we al diverse grote, industriële reinigingsprojecten op onze naam staan. Wil jij gebruikmaken van onze diensten als professioneel schoonmaakbedrijf? Neem vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. We komen graag een kijkje nemen op locatie zodat we een inschatting kunnen maken van de werkzaamheden. Aan de hand hiervan maken we een schoonmaakplanning. Hoe lang een reiniging in beslag neemt is lastig te zeggen en verschilt altijd per situatie en bedrijf. Het kan natuurlijk zo zijn dat een reiniging een of meerdere dagen duurt. Wij communiceren in dat geval altijd met ons opdrachtgever. Dankzij onze transparante manier van werken en korte communicatielijnen sta je altijd direct in contact met onze leidinggevenden. Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op!