Industriële reiniging

Vakkundig, efficiënt en grondig een industriële reiniging laten uitvoeren? Actief Cleaning Services hebben we de juiste mensen in dienst om jouw industriële reiniging aan te pakken. We bieden een totaaloplossing in de vorm van maatwerk voor elk project. Neem direct contact op!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Wat is een industriële reiniging?

Industriële reiniging is een uitgebreid proces. Het doel is een bedrijfsruimte, fabriekshal of chemische installatie schoon te maken. Dit gebeurt op een effectieve, nauwkeurige en veilige manier. Met een industriële reiniging bedoelen we dus een industriële schoonmaak.

Welke werkzaamheden voeren wij uit als industrieel reiniger?

Onder een industriële schoonmaak vallen diverse werkzaamheden die we als industrieel reiniger uitvoeren. Met een industriële reiniging bedoelen we dan ook alle reinigingswerkzaamheden die binnen de industrie of bedrijven plaatsvinden. Werkzaamheden die wij zoal uitvoeren:

  • Vacuümreiniging: Bij een vacuümreiniging worden vloeibare of poedervormige materialen opgeruimd. Dit gebeurt met een speciale vrachtwagen voorzien van een vacuümzuiger. Een vacuümreiniging wordt onder meer toegepast voor het verwijderen van olie en slibresten. Ook (vervuild) water kan worden opgezogen met een vacuümreiniger.
  • Chemische reiniging: Een chemische industriële reiniging gebeurt op basis van water waar speciale chemicaliën aan toegevoegd worden. Met deze chemicaliën kunnen grote installaties gereinigd worden die niet uit elkaar gehaald worden. Denk bijvoorbeeld aan de binnenzijden van een silo of grote opslagtank.
  • Reiniging met hogedruk: Industriële schoonmaak door middel van water op hoge druk wordt voornamelijk toegepast om resten materiaal of aanslag te verwijderen. Hieronder vallen diverse ketels, opslagtanks of pijpen. Hogedrukreiniging wordt daarnaast toegepast bij andere schoonmaakwerkzaamheden. Denk aan een gevelreiniging of het schoonmaken van vloeren, wegen en trottoirs.

Industriële schoonmaak is maatwerk

Industriële reiniging is zoals je kunt lezen erg divers. Wat dan ook onder de precieze werkzaamheden valt kan nogal eens verschillen. Om zeker te zijn van de juiste methode komen we graag langs.

We stellen dan vast wat de verschillende objecten en oppervlaktes die industrieel gereinigd dienen te worden. Het is dus écht maatwerk. Gelukkig beschikken we als industrieel reiniger over de juiste mensen en apparatuur om de schoonmaak met beide handen aan te pakken. Hoewel Actief Cleaning Services in Noord-Brabant gevestigd is, zijn wij inmiddels in bijna heel Nederland actief.

Waarom kiezen voor Actief Cleaning Services als industrieel schoonmaakbedrijf?

  • Onze medewerkers zijn gecertificeerd, getraind en gediplomeerd.
  • Wij kunnen als ISO- en OSB-gekeurd bedrijf de kwaliteit leveren die je van een industrieel schoonmaakbedrijf moet verwachten.
  • Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen om hun kennis en ervaring te verbeteren. Industriële reinigingen vragen bovendien om een grote nauwkeurigheid en kennis van zaken omtrent giftige, chemische stoffen.
  • We werken steeds vaker met duurzame of milieuvriendelijke producten. Hiermee bieden we de klant een uitstekend resultaat, terwijl we tegelijkertijd een schoner milieu creëren voor de volgende generatie.

Transparantie en open communicatie

Een reiniging op industrieel niveau is vaak een klus die een langere periode in beslag neemt. Goede communicatie met korte communicatielijnen en heldere doelen zijn daarbij belangrijk. Door onze manier van organiseren zorgen we ervoor dat onze klant altijd een helder overzicht heeft van de werkzaamheden die uitgevoerd worden en hoe, wat en wanneer dit aangepakt wordt.

Schakel onze diensten vandaag nog in

Als gerenommeerd industrieel reiniger hebben we al diverse grote, industriële reinigingsprojecten op onze naam staan. Wil jij gebruikmaken van onze diensten als professioneel schoonmaakbedrijf? Neem vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. We komen graag een kijkje nemen op locatie zodat we een inschatting kunnen maken van de werkzaamheden.

Planning op maat

Aan de hand hiervan maken wij een schoonmaakplanning. Hoe lang een reiniging in beslag neemt verschilt altijd per situatie en bedrijf. Een reiniging kan een of meerdere dagen duren. Wij communiceren in dat geval altijd met ons opdrachtgever. Met onze open manier van communiceren en korte lijnen, bent u altijd meteen in contact met onze leidinggevende.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat doet een industrieel schoonmaker?

De werkzaamheden op het gebied van industriële reiniging zijn zeer divers. Als industrieel schoonmaker houden ons voornamelijk bezig met het schoonmaken van fabrieken en productielocaties. Hierbij passen we verschillende technieken toe. Denk aan reinigen met hoge druk, chemisch reinigen en bijvoorbeeld een stoomreiniging.