Schoonmaakbedrijf Breda

Ben je in Breda of in de regio van Breda op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Dan is Actief Cleaning Services een goede optie. Hoewel we in Waalwijk gevestigd zijn, reiken onze diensten inmiddels ook tot in Breda en omstreken. Je kunt ons inschakelen als schoonmaakbedrijf in Breda of in de omgeving van de stad.

Onze schoonmakers in Breda voeren zowel grote schoonmaakwerkzaamheden uit als de kleinere werkzaamheden. Benieuwd naar onze diensten? Hieronder leggen we je graag meer uit over onze werkzaamheden!

  • Professionele aanpak
  • Gericht op de zakelijke markt
  • Actief in Breda en omgeving

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Schoonmaakbedrijf Breda: Actief Cleaning Services

Actief Cleaning Services kun je inschakelen voor bijna iedere schoonmaakklus als schoonmaakbedrijf in Breda. Op dit moment werken we voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Ook kantoorpanden, sanitaire voorzieningen en allerlei openbare ruimtes vallen onder ons schoonmaakportfolio.

Onze schoonmakers in Breda zijn van alle markten thuis. Of het nu om veel kleine taken of een grote klus gaat, onze schoonmakers zijn betrouwbaar.

Schoonmaker gezocht in Breda?

Actief Cleaning Services kun je inschakelen voor bijna iedere schoonmaakklus als schoonmaakbedrijf in Breda. Op dit moment werken we voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Ook kantoorpanden, sanitaire voorzieningen en allerlei openbare ruimtes vallen onder ons schoonmaakportfolio. Onze schoonmakers in Breda zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om veel kleine wekelijkse werkzaamheden of juist een grote klus: op onze schoonmakers kun je rekenen.

Schoonmaakbedrijf Breda: Actief Cleaning Services

Als schoonmaakbedrijf in en rondom Breda is Actief Cleaning Services inschakelen een goede zet. Onze werknemers zijn allemaal gediplomeerd en geschoold in de laatste schoonmaakmiddelen. Actief Cleaning Services als schoonmaakbedrijf in Breda inzetten is dan ook een daadkrachtig middel om het interieur en exterieur van je (bedrijfs)pand aan te pakken.

Korte lijntjes en heldere communicatie

Als schoonmaakbedrijf in Breda houden we bewust onze lijnen kort. Dankzij deze korte communicatielijnen hebben we een klantgerichte, open aanpak. Bij ons weet je waar het op staat. Ook het contact voor schoonmaak in Breda loopt altijd via een persoonlijke manier. Hoewel we iets minder dan 200 werknemers in dienst hebben, blijft onze aanpak persoonlijk en doelgericht.

Diensten van ons schoonmaakbedrijf in Breda

Wil je gebruik maken van onze diensten? Dan kun je uit veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden kiezen. Je kunt Actief Cleaning Services voor onderstaande diensten inschakelen:

  • Sanitaire schoonmaak: Heb je als kantoor, horecagelegenheid of bedrijf een toiletruimte, kleedkamers of andere sanitaire voorzieningen? Wij kunnen dit maandelijks voor je schoonmaken met behulp van een schoonmaakrooster.
  • Dieptereiniging: Een grondige schoonmaak waarbij grote toiletten, keukens en tapijten tot in de kleinste hoekjes worden gereinigd.
  • Gevel vies? Zwarte roet of groene aanslag? Wij reinigen je gevel en verwijderen mossen. Schakel dan onze gevelreiniging in!
  • Glasbewassing: Ook de ruiten van je pand moeten zo nu en dan onderhanden worden genomen. Dankzij onze speciale apparatuur en materieel kunnen we in no time je ruiten wassen.
  • Schoonmaak zonnepanelen: Zonnepanelen dienen op een speciale manier te worden gereinigd. We hebben deskundig personeel dat je zonnepanelen weer laat glanzen in de zon.

Hoe gaan we te werk?

Doeltreffend te werk gaan zonder dat bedrijfsprocessen of medewerkers daarbij gestoord worden is onze missie. Allereerst komen we graag bij je langs om te kijken naar wat er precies moet gebeuren. Aan de hand hiervan maken we een planning.

Onze schoonmaker in Breda kan regelmatig langskomen, afhankelijk van jouw voorkeur: maandelijks, wekelijks, dagelijks of jaarlijks. Kortom: jij blijft zelf de touwtjes in hand hebben.

Dankzij onze korte communicatielijnen ben je bovendien in no time op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij Actief Cleaning Services krijg je altijd persoonlijke hulp en weet je altijd wie je moet benaderen.

Erkende schoonmaker in Breda

Actief Cleaning Services B.V. is een erkend schoonmaakbedrijf dat over de nodige ervaring beschikt. Deze ervaring vertaalt zich in diverse certificaten en de opleiding van onze medewerkers. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in schoonmaakapparatuur en -middelen. We willen ook aan de toekomstige generaties denken: we gebruiken zo min mogelijk schadelijke schoonmaakmiddelen.

Onze diensten inschakelen

Ben jij nog op zoek naar een schoonmaker in Breda? Neem dan vandaag contact op met Actief Cleaning Services. Wil je liever een gesprek? Dat kan! In dat geval kun je altijd even langskomen bij onze vestiging in Waalwijk. Hier bespreken we graag met je wat de mogelijkheden zijn en stellen we een onderhouds- of schoonmaakschema op.

Ook als je nog vragen hebt over een bepaalde klus kun je altijd bij ons terecht. Wij staan altijd voor je klaar. Vul via onze website het online contactformulier in of bel voor een direct contact naar 0416 – 67 17 20.