Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Het aanzicht van je bedrijf in Den Bosch is belangrijk. Een schone en nette werkomgeving is beter voor je personeel en je klanten. Laat je schoonmaakwerkzaamheden daarom uitvoeren door een professioneel schoonmaakbedrijf voor Den Bosch of omgeving. Actief Cleaning Services is een ervaren partner die je graag helpt om jouw bedrijf weer te laten blinken.

Benieuwd hoe wij als schoonmaakbedrijf in Den Bosch of omgeving te werk gaan? Lees hieronder wat Actief Cleaning Services zoal doet als professioneel schoonmaakbedrijf.

  • Professionele aanpak
  • Gericht op de zakelijke markt
  • Actief in regio Den Bosch

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Actief Cleaning Services is jouw schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Als schoonmaakbedrijf in Den Bosch of omgeving is Actief Cleaning Services inschakelen een verstandige keuze. Wij zijn jaren actief in de schoonmaakbranche en hebben al diverse bedrijven mogen helpen. Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch inschakelen doe je natuurlijk niet zomaar. We hebben de juiste certificaten en het beste personeel. We nemen graag jouw schoonmaakklus aan!

Schoonmaakbedrijf Den Bosch: onze werkzaamheden

Wil je gebruik maken van onze diensten als schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Hier lees je wat onze diensten zoal zijn. Want ook al zijn we een schoonmaakbedrijf in Den Bosch of omgeving, onze diensten gaan veel verder dan schoonmaken alleen! Naast schoonmaakwerk kun je ons namelijk ook inschakelen voor diverse onderhoudswerkzaamheden. Onze diensten:

  • Schoonmaken: Actief Cleaning Services doet alle soorten schoonmaakwerk, van dagelijkse schoonmaak tot periodiek, in bedrijfsruimtes in Den Bosch.
  • Dieptereiniging is het grondig schoonmaken van professionele locaties en plekken waar vuil en vocht zich snel ophopen. Dieptereiniging schakel je over het algemeen in voor het schoonmaken van keukens in verpleeghuizen en horeca, maar ook kleedruimtes in sportaccommodaties. Naast muren, kachels en vloeren kan een dieptereiniging ook toegepast worden voor het tapijt.
  • Gevelreiniging: gevels van (grotere) bedrijfspanden zijn vatbaar voor aanslag door regen, kalk, roet en groene aanslag. Bij gevelreiniging maken wij jouw kantoor, bedrijfsruimte of winkel grondig schoon. We maken gebruik van speciale apparatuur zoals reinigingsmiddelen en hogedrukreinigers. Binnen een dag is de gevel van je bedrijf weer zo goed als nieuw!
  • Glasbewassing: glasbewassing, of simpel gezegd ramen wassen, is een klusje dat een paar keer in het jaar uitgevoerd dient te worden. Zeker als je een bedrijfspand of kantoorruimte hebt met veel ramen is het aan te raden om, voor de uitstraling van je bedrijf, periodiek voor glasbewassing te kiezen. Actief Cleaning Services heeft alles wat nodig is om glasbewassing snel en effectief te doen.
  • Klaarmaken oplevering: Ga je verhuizen met je bedrijf? Soms moet je je bedrijf terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. Dit geldt ook als je het huurt en het klaarmaakt voor oplevering. Waarom zou je dit klusje zelf aanpakken als je ook hiervoor de diensten van Actief Cleaning Services kunt inschakelen.
  • Zonnepanelen reinigen: Een speciaal klusje is het reinigen van zonnepanelen op het (platte)dak van je bedrijfsruimte. Schakel hiervoor bij voorkeur liever een professional in en ga nooit zelf het dak op. Een beschadiging aan een zonnepaneel schuilt immers in een klein hoekje.

Professionele en doeltreffende aanpak

Bij Actief Cleaning Services staan we garant voor een professionele en doeltreffende aanpak. Dit komt onder andere door onze transparante en heldere manier van communiceren. Als je onze diensten inschakelt heb je altijd een direct contact onze medewerkers en blijven de lijntjes tussen de afspraken kort.

Zo weet jij als ondernemer precies wat er gebeurt en hoe wij jouw schoonmaakklus aanpakken. Onze schoonmakers zijn allen bovendien goed getraind in hun werk en beschikken dan ook over de nodige certificaten, gegarandeerd voor professioneel werk.

Onze service inschakelen

Kies jij voor onze schoonmaak in Den Bosch? Neem vandaag nog contact op om een of meerdere diensten van Actief Cleaning Services in te schakelen. We kijken graag samen met jou als ondernemer eerst naar de ruimtes, interieur of exterieur van je pand die aangepakt moeten worden. Aan de hand hiervan maken we een indicatie van de werkzaamheden.

Tevens kun je ervoor kiezen om onze diensten eens in de zoveel jaar, jaarlijks, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks te gebruiken. Contact opnemen? Vul het online contactformulier in, bel naar 0416 – 67 17 20 of mail naar info@actief-cleaningservices.nl.