Glasbewassing Breda

Een mooie, heldere ruit is niet alleen voor de medewerkers fijn, het draagt ook nog eens bij aan de uitstraling van je bedrijfspand of kantoor. Wil jij glasbewassing in Breda uit laten voeren door een echte professional? Dan ben je bij Actief Cleaning Services helemaal aan het juiste adres. Met ervaring in glasbewassing in Breda en omstreken weten wij precies hoe we je klus aan moeten pakken. Neem contact op en laat je glasbewassing in Breda door ons uitvoeren!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glasbewassing in Breda door gecertificeerde glazenwassers

Zeker als je bedrijfspand of kantoor in Breda enkele etages telt is het noodzakelijk om professionele glasbewassing in te zetten. Het schoonmaken van je ramen wordt dan uitgevoerd door gecertificeerde glazenwassers in Breda die met de juiste diploma’s en trainingen werken.

Veilig werken met moderne apparatuur

De glasbewassing in Breda uitvoeren gebeurt op die manier grondig en veilig. Ongelukken zitten op deze hoogtes uiteraard in een klein hoekje. Ook weten professionele glazenwassers voor glasbewassing in Breda gebruik te maken van de speciale glazenwasliften die langs de zijkanten van een gebouw naar beneden worden gelaten.

Hoe pakken we een glasbewassing in Breda aan?

Voordat we beginnen aan de glasbewassing van je pand in Breda nemen we graag een kijkje ter plekke. Aan de hand hiervan maken we een kostenplaatje en een tijdsinschatting van het project. Om de glasbewassing in Breda grondig uit te voeren, beschikt Actief Cleaning Services over al het juiste materiaal en producten. Zo hebben we zelf diverse hoogwerkers en telescopische raamwassers. Dit zijn verlengbare stangen waardoor de glazenwasser beter bij het raam kan. Ook op de bovenste etages.

Jouw ramen streeploos schoon

Daarnaast beschikken we over professioneel schoonmaakmiddel speciaal voor ruiten en ander glaswerk. Ramen wassen in Breda proberen we in een zo’n kort mogelijke tijdspanne uit te voeren zodat je medewerkers geen last van ons hebben.

Werkzaamheden van onze glazenwasser in Breda

Het werk van onze glazenwasser in Breda of omgeving bestaat niet alleen uit het wassen van ramen. Ook zorgt hij of zij ervoor dat de ramen er voor een langere tijd weer tegenaan kunnen. Benieuwd waarvoor je onze glazenwasser in Breda of omgeving zoal in kunt schakelen? Hier zetten we een aantal veelvoorkomende type bewassing op een rij:

  • Etalage- of winkelruiten: Onze glazenwassers in Breda en omgeving laten je winkelruiten weer glazen. Dankzij het toepassen van gedemineraliseerd water middels een osmose installatie zorgen ze voor een streeploos resultaat, zodat potentiële klanten weer door een heldere winkelruit kunnen kijken.
  • Glas binnen: Ook op divers glaswerk binnen, zoals glazen afscheidingen of wanden, verzamelt zich na verloop van tijd flink wat stof of vuil. Wij pakken ook de ramen aan de binnenkant grondig aan.
  • Glas buiten: Naast de etalage nemen wij ook ander glas voor jou onder handen. Voor onze glazenwasser in Breda en omgeving geen probleem: hij of zij bereikt moeiteloos de lastige plekken en hoeken.

Tip: Combineer het werk van onze glazenwasser in Breda met andere schoonmaakwerkzaamheden. Waarom zou je ook niet meteen je gevel of vloer grondig reinigen?

Duurzame en milieubewuste oplossingen

Bij Actief Cleaning Services gebruiken we de meest moderne technieken en producten om je glazen te wassen. Zo wordt een ladder steeds minder vaak gebruikt, aangezien dit tot ongelukken kan leiden. Ook letten we op het stukje duurzaam schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan het soort wasmiddel dat we gebruiken, dit is volgens de laatste wet- en regelgeving gekeurd en milieuvriendelijk. Chemische reinigingsmiddelen proberen we zoveel mogelijk te vermijden.

Gebruik maken van onze diensten

Wil je gebruik maken van onze diensten op de lange of korte termijn? Neem dan in ieder geval vandaag nog contact met ons op. Je kan ons ook bereiken via 0416 – 67 17 20 of stuur een mailtje naar Info@actief-cleaningservices.nl. Dankzij onze snelle manier van communiceren en korte communicatielijnen weet je altijd direct waar je aan toe bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust. Dankzij ons werk heeft je bedrijfspand of kantoor binnenkort weer kraakheldere en streeploze ramen!

Veelgestelde vragen

Wat kost een glazenwasser in Breda?

We hanteren geen vast tarief om je ramen te wassen in Breda. De kosten zijn namelijk van teveel factoren afhankelijk om hier een vast prijskaartje aan te hangen. Elk project is uniek en vraagt een andere aanpak. We komen daarom voordat we aan de slag gaan eerst langs op locatie om een inschatting van het aantal uur en de werkzaamheden te maken. Daarna stellen we een maatwerk offerte op. Hierin staat precies beschreven wat de kosten zullen zijn.

Wat doet een glazenwasser in Breda in het water?

Ramen wassen in Breda doen we veel met osmosewater. Osmosewater is gedemineraliseerd water. Dat is water dat ontdaan is van mineralen en zout via filters. Het water is zo puur mogelijk, omdat dit geen vlekken of strepen achterlaat op de ruiten en andere oppervlakten. Een blinkend en streeploos resultaat!