Tapijtreiniging Tilburg

Heb je een bedrijf of kantoor in Tilburg en merk je dat het tapijt vuil of versleten is? Dan is het ongetwijfeld tijd voor een professioneel uitgevoerde tapijtreiniging in Tilburg. Ongemerkt kruipt er in alle jaren veel stof, zand en ander vuil in je tapijt. Wil je een tapijtreiniging Tilburg uit laten voeren of gebruik maken van onze andere diensten? Laat je verrassen door de mogelijkheden die Actief Cleaning Services biedt. Lees hieronder meer over onze tapijtreiniging en vraag vandaag nog naar onze diensten!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Tapijtreiniging Tilburg: een schone werkomgeving

Werken in een schone werkomgeving is belangrijk voor jou en je collega’s of werknemers. Een vuil tapijt kan een stoffig en muf imago aan je kantoor of bedrijfsruimte geven. Hierdoor wordt je pand ook een stuk minder representatief. Met een grondige tapijtreiniging in Tilburg of omgeving verhelp je dit probleem. Met een grondige reiniging ziet je tapijt er weer zo goed als nieuw uit en kan het er voor een lange tijd weer tegenaan. Bij een tapijtreiniging  wordt het tapijt tot op de bodem gereinigd. Dus niet alleen de bovenste laag. Met een tapijtreiniging Tilburg pakken wij het gehele tapijt in je kantine, werkruimte, entree of gang mee.

Schoonmaak en tapijtreiniging Tilburg op professionele wijze

De tapijtreiniging in Tilburg van je bedrijfsruimtes of kantoor pakken we bij Actief Cleaning Services op een zeer professionele manier aan. Omdat we de ruimte nodig hebben, dienen eerst alle meubels verplaatst te worden. Bij voorkeur voeren we een tapijtreiniging in Tilburg of omgeving dan ook uit als het een rustige periode is op je bedrijf. Denk aan de periode rond de feestdagen, zomervakantie of eventueel in de weekenden. Vervolgens werken we met speciale apparatuur het schoonmaakmiddel diep in het tapijt. Het vocht en vuil wordt afgevoerd. Dit herhalen we op verschillende manieren waardoor je tapijt na de tapijtreiniging weer zo goed als nieuw is en zijn oorspronkelijke kleuren weer terug heeft.

Milieubewust

Bij het reinigen van tapijten wordt flink wat water en schoonmaakmiddel gebruikt. Omdat we de wereld en komende generaties ook een schoon milieu willen bieden, proberen we altijd om op een zo min mogelijk verspillende manier te werk te gaan. Ook passen we schoonmaakmiddelen toe die niet schadelijk zijn voor mens en dier. Zo min mogelijk chemische of bijtende bestrijdingsmiddelen dus.

Onze diensten inschakelen

Bij Actief Cleaning Services streven we een proactieve handelwijze na. Hierdoor denken we graag met je mee om je schoonmaakwerkzaamheden zo grondig mogelijk aan te pakken. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om verschillende onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden met elkaar te combineren? Indien gewenst kan dit periodieke schoonmaakwerk om de zoveel weken, maanden of jaren plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan, naast tapijtreiniging, ook je andere vloeren te reinigen, je ramen te wassen of gevels te reinigen. Interesse? Wij gaan graag met je in gesprek. Neem contact met ons op via het online contactformulier en bel of mail ons!