Tapijtreiniging Den Bosch

De buitenkant maar zeker ook het interieur van je bedrijf- of kantoorpand draagt bij aan de uitstraling in sfeer van je bedrijf. Heb je tapijt en zoek je aan professionele tapijtreiniging in Den Bosch of omgeving voor jouw bedrijf? Dan heb je met Actief Cleaning Services een goede partner gevonden. Wij voeren een tapijtreiniging in Den Bosch voor jouw bedrijf goed en snel uit. Benieuwd naar onze expertise of wil je meer weten? Lees hieronder meer over onze werkwijze bij een tapijtreiniging.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Tapijtreiniging Den Bosch: maakt een einde aan nare geuren

Je ziet het vaak niet: voordat je een tapijtreiniging in Den Bosch of omgeving laat uitvoeren, zit er flink wat vuil in je tapijt. Zeker in een kantoor kan dit met name stof, vuil, vlekken en zand zijn. Al dat vuil is natuurlijk niet goed voor de gezondheid en kan het kantoor zelfs een muffe geur geven. Een goede tapijtreiniging voor jouw bedrijf in Den Bosch maakt hier snel een einde aan. Op een adequate manier maken onze vakmensen van jouw kantoor of bedrijfsruimte weer een schone, frisse werkomgeving. Voor een tapijtreiniging gebruiken wij verschillend materieel en diverse schoonmaakmiddelen.

Professionele tapijtreiniging Den Bosch

Actief Cleaning Services beschikt over eigen reinigingsmiddelen. Dat betekent dus dat je voor je tapijtreiniging geen extern bedrijf in hoeft te schakelen voor het huren van materialen. Wij hebben alles onder een dak. Denk daarbij aan speciale schoonmaakmachines en speciaal schoonmaakmiddel. Voor een tapijtreiniging in Den Bosch raden we het wel aan om te zorgen voor ruimte. Een tapijtreiniging in kan niet uitgevoerd worden als men de werkvloer nog gebruikt. In overleg kunnen wij de tapijtreiniging eventueel in het weekend uitvoeren.

Meedenkend en milieubewust

Als modern bedrijf denken wij graag mee in oplossingen om je bedrijf nog nét wat schoner te maken. Zo kun je bij ons niet alleen je tapijt laten reinigen, maar ook kiezen voor andere periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Denk daarbij aan ander vloeronderhoud, zoals het boenen of in de was zetten van natuurstenen of houten vloeren. Ook gebruikt Actief Cleaning Services moderne middelen. Bij ons dus alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo kan ook de volgende generatie opgroeien in een gezonde, schone wereld!

Gebruikmaken van onze services

Kan het tapijt op jouw werkvloer ook een goede schoonmaakbeurt gebruiken en wil je dit onderhoud periodiek of frequenter doorzetten? Zoek dan contact met Actief Cleaning Services. Aan de hand van een kleine inspectie maken wij een overzichtelijk plan. Afhankelijk van je voorkeur kunnen wij jaarlijks of een keer in de zoveel jaar terugkomen om het tapijt van je bedrijfsruimte, kantine, kantoor of winkel zorgvuldig te reinigen. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze werkzaamheden? Dan horen wij die graag.

Wij zijn tevens goed bereikbaar via e-mail (info@actief-cleaningservices.nl) of per telefoon via: 0416 – 67 17 20.