Tapijtreiniging Eindhoven

Op zoek naar een erkend schoonmaakbedrijf voor tapijtreiniging in Eindhoven of omgeving? We werken of lopen vaak over een tapijt zonder dat we er erg in hebben. Natuurlijk wordt dit tapijt ook vies. Zand, stof en ander vuil zijn vaak grote boosdoeners. Het kan dus nooit kwaad om een grondige bedrijfstapijtreiniging in Eindhoven of omgeving uit te voeren. Actief Cleaning Services heeft zich daarin dan ook toegelegd op tapijtreinigingen voor de mkb-sector. Mag jouw tapijt ook weleens een schoonmaakbeurt krijgen en wil je dat je collega’s weer in een schone werkomgeving werken? Lees hieronder meer over onze services en neem vandaag nog contact op voor een tapijtreiniging.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Tapijtreiniging Eindhoven: een schone werkomgeving

Werken in een schone werkomgeving is altijd prettig. Met name tapijt is in veel bedrijf- en kantoorpanden een echte stof- of vuilvanger. Bovendien ziet een vervuild tapijt er niet representatief uit. Heb jij een bedrijf in de omgeving of zoek je naar een tapijtreiniging in Eindhoven? Bij Actief Cleaning Services weten we snel te schakelen en dragen we bij aan een schone, gezonde werkomgeving. Een tapijtreiniging in Eindhoven inzetten kan al vanaf diverse tarieven (afhankelijk van de oppervlakte en afmetingen) en verschillende steden in Nederland. Als een professioneel in de schoonmaakbranche, mag je altijd rekenen op onze kennis en kunde. En natuurlijk onze uitgebreide service!

Professionele tapijtreiniging in Eindhoven uitvoeren

Ieder soort reiniging, waaronder de tapijtreiniging in Eindhoven of omgeving, wordt door ons professioneel aangepakt. Allereerst komen we graag langs voor een korte inspectie waarbij we de werkzaamheden opnemen. Hoe groot de ruimte? Wat moet er eventueel verplaatst worden en om wat voor soort tapijt gaat het? Pas dan kan de tapijtreiniging uitgevoerd worden. Bovendien gebruiken we voor je tapijtreiniging in Eindhoven moderne middelen. Denk daarbij aan schoonmaakapparatuur voor tapijten en speciaal schoonmaakmiddel.

Doeltreffend en milieubewust

Actief Cleaning Services staat garant voor een doeltreffende aanpak. Onze schoonmaakwerkzaamheden kun je ook inzetten als je je bedrijfspand gaat verlaten of juist gaat betrekken. Wil je een schone start of moet je je pand in oorspronkelijke staat opleveren? Laat het schoonmaken dan aan ons over. Om de generatie na ons ook een schone werk- en leefomgeving te bieden tref je bij ons geen chemische of milieuonvriendelijke schoonmaakmiddelen aan. Omdat het reinigen van tapijten flink wat ruimte vraagt, raden we het aan om onze diensten in te schakelen in minder drukke periodes. Bureaus, tafels, maar ook stoelen dienen immers zoveel mogelijk aan de kant of opgeruimd te zijn zodat we het tapijt optimaal kunnen reinigen.

Onze service inschakelen

Wil je een of meerdere diensten van Actief Cleaning Services inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij horen graag van je wat er zoal aan je tapijt moet gebeuren. Ook horen we natuurlijk graag of we jaarlijks of om de zoveel jaar langs moeten komen voor een grondige tapijtreiniging. We staan garant voor een persoonlijke aanpak en dankzij onze korte communicatielijnen weet je altijd precies wie je het beste kunt benaderen.