Glasbewassing Oss

Een ervaren glazenwasser in Oss of omgeving nodig? Actief Cleaning Services heeft professionele specialisten in huis die deze klus je graag uit handen nemen. We bieden een zeer divers takenpakket op het gebied van glasbewassing in Oss en meer. Van periodiek onderhoud tot specialistische werkzaamheden. Vraag een offerte aan!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Professionele glazenwasser in Oss inhuren

Wij voeren glasbewassing in eigen beheer uit. Dit betekent dat je kunt rekenen op een glazenwasser in Oss die zijn vak verstaat. Iemand met kennis van zaken, een proactieve instelling en die werkt met een glimlach. Uiteraard beschikt ons personeel over de juiste diploma’s en zijn ze getraind in hun vak. Op deze manier wordt glasbewassing in Oss op een veilige en grondige manier uitgevoerd.

Voor de zakelijke markt

Actief Cleaning Services richt zich vooral op de zakelijke markt. Hieronder verstaan we allerlei sectoren. Van kantoren en retailers tot aan hotels en appartementencomplexen. Ook grotere klussen kun je aan ons toevertrouwen. We hebben hier inmiddels veel ervaring mee. Dankzij deze ervaring kunnen we elke schoonmaakklus aan. Groot of klein!

Niet lullen maar poetsen

Lange termijn partnerschap

Korte lijntjes en transparante communicatie

Onze aanpak als glazenwasser in Oss

Voordat we onze glazenwasser in Oss aan het werk zetten, komen we langs op locatie voor een inspectie. Deze rondleiding helpt ons bij het maken van een inschatting van de werkzaamheden, maar ook het aantal ramenwassers dat we moeten inzetten en op welke frequentie we moeten langskomen. Aan de hand van de inspectie maken we een kostenplaatje en tijdsinschatting van het project. Ga je akkoord? Dan zie je onze ramenwasser in Oss zo snel mogelijk verschijnen.

Welke werkzaamheden voeren we uit?

Vaak wordt onterecht gedacht dat glasbewassing in Oss alleen beperkt wordt tot het schoonmaken van ramen. Onze mensen gaan een stapje verder. Zij zorgen ervoor dat je ruiten er weer voor langere tijd tegenaan kunnen. Hieronder het overzicht van de werkzaamheden die onze glazenwasser in Oss voor je uitvoert:

  • Etalage- of winkelruiten: Onze glazenwassers in Oss laten je winkelruiten of etalage weer blinken. We maken gebruik van gedemineraliseerd water middels een osmose installatie wat zorgt voor een streeploos resultaat. Zo kunnen potentiële klanten weer door een heldere winkelruit kijken.
  • Glas binnen: Ook op divers glaswerk binnen, zoals glazen afscheidingen of wanden, verzamelt zich na verloop van tijd flink wat stof of vuil. Bij glasbewassing in Oss pakken ook de ramen aan de binnenkant grondig aan.
  • Glas buiten: Naast de etalage nemen wij ook ander glas voor jou onder handen. Voor onze glazenwasser geen probleem: hij of zij bereikt moeiteloos de lastige plekken en hoeken.

Combineer verschillende diensten

Zeker in grotere gebouwen komt er veel meer kijken dan alleen het schoonmaken van ramen. Laat bijvoorbeeld ook meteen je vloer eens grondig reinigen of het sanitair; woon- en werkomgevingen horen immers fris en hygiënisch te zijn. Heb je zonnepanelen op je dak? Ook die kunnen wij reinigen. We beschikken over hoogwerkers en telescopische raamwassers om ons werk veilig en vakkundig uit te voeren.

Sla twee vliegen in één klap en bespaar op de kosten door te kiezen voor professionele glasbewassing in Oss en omgeving. Bovendien kun je ervoor kiezen om dit jaarlijks of maandelijks door ons uit te laten voeren. Wij adviseren je hier graag over.

Vraag een offerte aan

Zijn de ramen van jouw pand toe aan een opfrisbeurt? Kies voor glasbewassing in Oss door Actief Cleaning Services. Al jouw schoonmaakdiensten onder één dak, met een centraal aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden!