Schoonmaakbedrijf Waalwijk:
Actief Cleaning Services

Voor jouw kantoorpand
of bedrijfsruimte

schoonmaakonderhoud vloeren

Tapijtreiniging

gevelreiniging laten uitvoeren door ACS

Gevelreiniging

osmosewater

Glasbewassing

professionele-schoonmaak

Dieptereiniging

Schoonmaakbedrijf in Waalwijk en omgeving

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Waalwijk of omgeving om je kantoorpand of bedrijfsruimte schoon te maken? Of zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf in Waalwijk om de ramen van je kantoor te laten wassen? Dan is schoonmaakbedrijf Actief Cleaning Services uit Waalwijk een echte schoonmaakprofessional. Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren, zoals VvE’s, het mkb, scholen en wooncomplexen.

Dankzij ons uitgebreide team, vakkennis en professionele apparatuur kunnen wij zowat iedere klus aan. Met een flexibele houding en een efficiënte werkwijze gaan wij doeltreffend en snel te werk, zodat er zo min mogelijk hinder ontstaat. Actief Cleaning Services inschakelen kan al tegen een tarief op maat.

Veelzijdig schoonmaakbedrijf in Waalwijk inschakelen

Actief Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf in Waalwijk. Het bedrijf is ontstaan door de samenwerking van drie oudgedienden in de schoonmaakbranche. Vanaf 2012 is het bedrijf snel gegroeid tot een stabiele middelgrote onderneming. Inmiddels hebben we iets minder dan 200 werknemers in dienst die garant staan voor een doeltreffende, kundige en duurzame aanpak.

Hiervoor hebben wij als schoonmaakbedrijf in Waalwijk dan ook de nodige certificaten en voldoen wij aan de laatste keurmerken. Voor ons een bewijs van erkenning van ons werk en voor de klant de verzekering van een professionele aanpak.

Welke diensten kun je van ons verwachten?

  • Sanitaire dienstverlening
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Vloeronderhoud
  • Glasbewassing
  • Dieptereiniging
  • Zonnepanelen schoonmaken
  • Allerhande schoonmaakwerkzaamheden

Je kunt Actief Cleaning Services dus voor verschillende klussen inschakelen. Op dit moment werken wij voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) en niet zozeer voor particulieren. Twijfel je of je een klus door ons kunt laten uitvoeren? Dan komen we graag een kijkje nemen om te zien wat we voor je bedrijf uit kunnen voeren.

Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij snel en doeltreffend schakelen en betrekken we jou als klant altijd bij onze diensten. Anderzijds biedt dit ook een garantie voor duidelijke afspraken, persoonlijk advies en een hoge kwaliteit en betrokkenheid.

Schoonmaak tot in de puntjes

Actief Cleaning Services is meer dan alleen een professioneel schoonmaakbedrijf. Toch blijft onze core business het reinigen van alle denkbare ruimtes in uiteenlopende sectoren. Van kantoorpand tot hotel: onze veelzijdigheid maakt ons breed inzetbaar. Niet lullen maar poetsen is ons motto. We passen onze dienstverlening aan op de wensen van de opdrachtgever. De ervaring en deskundigheid van ons personeel maakt het mogelijk om een uitstekende service te bieden, ongeacht de omvang van een klus of project. Veiligheid staat hierbij voorop. We zullen daarom altijd zorgvuldig en voorzichtig te werk gaan. Het is ons streven om zoveel mogelijk in oorspronkelijke staat terug te brengen.

Voor jou stropen we graag onze mouwen op, want voor schoonmaak in Waalwijk deinzen wij niet terug. Schoonmaak tot in de puntjes, daar kun je op rekenen!

Heb je een klus voor ons? Neem contact op!

Interesse in onze schoonmaak- of reinigingsdiensten als schoonmaakbedrijf? Neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee over de schoonmaak of reiniging van het bedrijfspand of kantoor. Liever de service van onze ramenwassers en glazenwassers inzetten? Ook dan kun je terecht bij Actief Cleaning Services. Wij passen onze dienstverlening aan op jouw wensen.