5 voordelen van vaste schoonmakers

Vaste schoonmaakdiensten zijn essentieel als je een bedrijf, zorginstelling of school runt. Zeker als het om grotere gebouwen gaat, is het af te raden om dit werk zelf uit te voeren. Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen is dan eigenlijk altijd de beste optie. Maar wat zijn daar precies de voordelen van? In dit nieuwe blog lees je hier meer over.

1. Grondig en professioneel

Een schoonmaakbedrijf heeft de juiste, professionele middelen en personeel in dienst om schoonmaakwerk uit te voeren. Heb je een klein bedrijf of kantoor? Dan kun je de kleinste klusjes vaak nog zelf uitvoeren. Dat verandert echter als je een wat groter complex beheert zoals een bedrijfsruimte, wooninstelling of zorgcomplex. Juist in zo’n geval kun je beter een schoonmaakbedrijf inschakelen dat iedere klus grondig én goed uitvoert. Denk daarbij ook aan lastige klussen zoals glasbewassing of gevelreinigingen. Geen klussen die frequent gedaan hoeven worden, maar het is wel periodiek schoonmaakwerk dat bijdraagt aan de uitstraling van het gebouw, kantoor schoolgebouw of bedrijfspand.

2. Gezonde omgeving

Op plekken waar veel mensen samenkomen, ontstaan sneller ziektes door bacteriën. Een goede schoonmaakdienst op het werk of in het appartementencomplex, zorgt in ieder geval voor een grote afname op gezondheidsrisico’s. Denk bijvoorbeeld aan schone toiletten, schone bureaus, werkplekken die veilig en opgeruimd zijn of goed gedweilde gangen. Geef bacteriën geen kans, met een professionele schoonmaakdienst die door een goede planning zelfs de kleinste hoeken en plekken niet vergeten!

3. Representatieve werkplek

Een vloer die vuil is, glazen die niet gewassen zijn of vuil op de bureaus: klanten of zakenpartners in een vuil kantoor ontvangen is natuurlijk geen aanrader. Ook voor studenten of bewoners van een zorginstelling zorgt een effectieve schoonmaak voor een representatieve aanblik. Telkens weer. Wonen, werken of studeren is nu eenmaal veel fijner op een verzorgde en goed opgeruimde plek.

4. Rust en ruimte

Voor je bewoners en medewerkers is het eenmaal fijner en ontspannender werken of wonen in een omgeving die er netjes bij ligt. Ook voor jou als manager nemen wij een deel van je zorgen weg: dankzij een strak schema en schoonmaakplan ben je altijd op de hoogte van welke schoonmaakklus die dag, maand of kwartaal uitgevoerd wordt. Kun jij je weer richten op belangrijkere taken.

goed-schoon-dankzij-onze-schoonmakers

5. Kostenbesparend

En tot slot: Wil je niet langer dat je personeel wordt ingezet voor het schoonmaken van een pand? Dan kun je met schoonmaakwerk door een professioneel al gemakkelijk besparen op de kosten. De medewerkers kunnen hun tijd gewoon weer gebruiken voor hun eigenlijke werkzaamheden. Een schoonmaakbedrijf bespaart, ondanks de kosten, dus tijd én het nodige geld.

Actief Cleaning Services: jouw schoonmaak, onze zorg!

Al schoonmaakbedrijf is Actief Cleaning Services door heel Brabant en andere regio’s van Nederland actief. Of je nu een schoonmaakbedrijf in Breda, Waalwijk of Eindhoven zoekt: we kijken graag wat we voor jou en je bedrijf, een zorginstelling of school kunnen betekenen. Of het nu om periodieke schoonmaak of regelmatig schoonmaakonderhoud gaat, wij helpen je graag. Neem dus vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in!