Een vaste schoonmaker inschakelen voor regelmatig of periodiek schoonmaakwerk is vaak een kostenpost waar je als ondernemer of bedrijfsleider wat langer over nadenkt. Is het wel nodig? Of kan het schoonmaakwerk ook door mijn eigen werknemers worden gedaan? Toch raden we het aan om er eens serieus over na te denken om een vaste schoonmaker in te schakelen als je bedrijf groeit of al aanzienlijk van omvang is. Professioneel schoonmaakwerk hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. In dit blog geven we je enkele tips voor wanneer het wellicht tijd is om een schoonmaker in te huren.

Het bedrijf wordt groter

Het is als ondernemer natuurlijk altijd prettig als je ziet dat je bedrijf groeit en stappen vooruit maakt. Het bedrijf wordt groter en er komen meer mensen werken. Meer mensen en werkruimte betekent ook dat er gemakkelijker iets vuil wordt. Als een simpel doekje over de bureaus niet meer voldoende is en ook je kantine opgeruimd moet worden, is het zeker tijd om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Schoonmaken met het oog op duurzaamheid

Een professioneel schoonmaakbedrijf werkt vaak ook op een duurzame, milieuvriendelijke manier. Zo ook Actief Cleaning Services. Wij gebruiken geen schoonmaakproducten die slecht zijn voor mens of milieu. Ook letten onze medewerkers op het watergebruik, om mogelijke verspilling tegen te gaan. Dit stukje duurzaamheid wordt ook in de schoonmaakbranche steeds belangrijker.

Noodzakelijk schoonmaakwerk

Een goed voorbeeld is het sanitair in een bedrijf- of kantoorpand. Dit dient op regelmatige basis gereinigd te worden. Wil je dit goed laten doen? Schakel dan onze sanitaire dienstverlening in. Dagelijks of wekelijks nemen wij dan de verschillende sanitaire voorzieningen in je bedrijf- of kantoorruimte onder handen. Wij werken met een overzichtelijk schema, zodat je altijd weet wanneer wat schoongemaakt wordt of al schoongemaakt is.

Specialistisch schoonmaakwerk en onderhoud

Wanneer het schoonmaakwerk in je bedrijf om speciale kennis of ervaring vraagt, is een vaste schoonmaker aan te raden. Actief Cleaning Services heeft verschillende specialisten in dienst die voor diverse schoonmaakwerkzaamheden in te zetten zijn. Denk aan grondig vloeronderhoud, een professionele gevelreiniging of zelfs een dieptereiniging waarbij we je bedrijfsruimtes, kantoorpand of garage grondig onder handen nemen. Dit zogenoemde periodieke schoonmaakwerk kun je op vaste punten in het jaar door ons uit laten voeren. Het hoeft dus niet regelmatig te gebeuren, maar het is wel noodzakelijk voor een schone, professionele aanblik van je werkplek of bedrijfspand.

Een schoonmaakprofessional inschakelen

Kun jij je als ondernemer of manager in bovenstaande punten vinden en ben je al langer op zoek naar een professionele schoonmaker die jouw kantoor, horecagelegenheid of zorginstelling regelmatig onderhoudt en schoonmaakt? Bij Actief Cleaning Services plan je vrijblijvend een afspraak. Samen met jou kijken we naar de verschillende mogelijkheden. Interesse? Neem dan contact met ons op.