Word jij onze nieuwe schoonmaker binnen het leukste schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant? Heb jij affiniteit met schoonmaken en ben je super netjes? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken in een gezellig team, waardoor jij je gelijk thuis voelt.

Op zoek naar een baan in de schoonmaak? Wij zijn op zoek naar leuke collega’s

Actief Cleaning Services is een bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak van diverse projecten. Of het nu gaat om een specialistische reiniging, zoals een industriële reiniging of zonnepanelen reiniging, of de reguliere schoonmaakwerkzaamheden; wij doen het allemaal!

Samen met onze collega’s verzorgen we de schoonmaak van allerlei bedrijven die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Denk aan de zorg, hotels, sportaccommodaties, scholen, transportbedrijven, voetbalstadions, industrie, appartementencomplexen en kantoorpanden.

Het is onze missie om werk- en leefomgevingen tot in de puntjes schoon te maken. Ons bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met passie voor het vak, het personeel en opdrachtgevers.

Schoonmaken bij Actief Cleaning Services

Waarom is werken als schoonmaker een goede keuze?

Bang dat werken in de schoonmaak saai is? Integendeel! De werkzaamheden en opdrachtgevers van Actief Cleaning Services zorgen voor veel afwisseling in het werk. Dankzij onze ervaring hebben we een klantenbestand opgebouwd in enorm veel branches. We willen hen zoveel mogelijk ontzorgen, waardoor we veel verschillende taken uitvoeren. Dat maakt werken als schoonmaker erg veelzijdig, een baan die niet zomaar zal vervelen.

1.     Korte shifts

In de schoonmaak zijn korte shifts gebruikelijk. Maar als je meer uren wil maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Zo ben je een ochtendje bezig met de periodieke schoonmaak van een kantoorpand, terwijl je ’s middags druk bezig bent met het dweilen van vloeren in een winkel.

2.     Flexibele werktijden

Een groot voordeel van werken als schoonmaker bij Actief Cleaning Services is dat we je planning afstemmen op je persoonlijke wensen en situatie. Werk je bijvoorbeeld liever ’s morgens vroeg? Of heb je vaak in de middag tijd? Dan valt er altijd iets te regelen! Jouw baan valt goed te combineren met andere verplichtingen.

3.     Veel afwisseling

Schoonmaak stopt nooit. De hygiëne op kantoren, sportverenigingen, scholen en zorginstellingen moet altijd op orde zijn. Er is dus meer dan voldoende werk, ook bij jou in de buurt.

4.     Doorgroeimogelijkheden

Bij Actief Cleaning Services vinden we het belangrijk dat onze medewerkers professioneel te werk gaan. Daarin begeleiden we hen door middel van goede cursussen en trainingen. We willen jou de kans geven om je verder te blijven ontwikkelen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden.

Waarom werken bij Actief Cleaning Services?

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die weten van aanpakken en die flexibiliteit zoeken in hun werk. We hebben verschillende vacatures openstaan, verspreid door heel Brabant. Als je bij ons komt werken, dan profiteer je van:

  • Een goed salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Informele werksfeer;
  • Veel vrijheid en afwisseling in je werkzaamheden;
  • Mogelijkheid tot volgen van cursussen;
  • Een planning afgestemd op je persoonlijke omstandigheden en wensen;
  • Werk dicht bij huis.

Solliciteer direct!

Bij Actief Cleaning Services zijn we eigenlijk altijd wel op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct! Staat jouw gewenste werkgebied hier niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Hopelijk verwelkomen we je binnenkort in ons gezellige en professionele team!