We hebben in deze rare tijden toch nog iets leuks te melden: Actief Cleaning Services is verhuisd! Het werd tijd voor iets nieuws. Een nieuw kantoor, die nieuwe kansen en mogelijkheden biedt. Hoewel we zijn verhuisd, hebben wij het vertrouwde Waalwijk nog niet achter ons gelaten. Ons nieuwe adres is: Zanddonkweg 7, 5144 NX te Waalwijk. We hopen je vanaf deze nieuwe locatie opnieuw van harte van dienst te zijn!

Het hoge woord is eruit

De afgelopen jaren hebben we niet stilgezeten en zijn we nog meer geprofessionaliseerd. Een volgende logische stap was het vinden van een nieuw pand, zodat we er met nieuwe, frisse en vooral gezonde energie, weer tegenaan kunnen. We hebben het een tijdje stil moeten houden, maar nu is het hoge woord er eindelijk uit. We zijn verhuisd. Inmiddels zijn we achter de schermen alweer een tijdje werkzaam vanaf onze nieuwe locatie.

De diensten van Actief Cleaning Services

Ons hoofdkantoor mag dan wel van locatie verandert zijn, je kunt nog steeds op dezelfde hoog kwalitatieve diensten van Actief Cleaning Services rekenen. Actief Cleaning Services creëert schone leef- en werkomgevingen. Dankzij onze effectieve en doeltreffende aanpak hebben wij al vele kantoor- en bedrijfspanden, instellingen, organisaties en scholen door heel Nederland van een schonere omgeving voorzien. Wij hanteren een hoge servicegraad waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Bovendien proberen wij door middel van maatschappelijk ondernemen de toekomst van de volgende generatie te waarborgen. Voor de volgende diensten en werkzaamheden kun je de specialisten van Actief Cleaning Services inschakelen:

Wij zijn dus voornamelijk actief in de zakelijke sector. Bij ons bedrijf werken ruim 150 medewerkers die allemaal dezelfde passie delen: het zorgen voor schone leef- en werkruimtes door heel Nederland.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je ondernemer of manager en kan jouw pand wel een flinke schoonmaakbeurt gebruiken? Aarzel dan niet en schakel de professionele diensten van Actief Cleaning Services in. Wij onderhouden en maken jouw kantoor, zorginstelling of school blinkend schoon. Je kunt ons tevens inhuren voor regelmatig onderhoud. Ook dit valt onder onze diensten. Plan vrijblijvend een afspraak in en samen met jou doorlopen we onze diverse mogelijkheden. Interesse? Neem dan direct contact op.