Schoonmaken in tijden van het coronavirus

Het zijn onzekere tijden. Sinds het coronavirus in Nederland heerst, ligt werk, onderwijs, evenementen en het bedrijfsleven grotendeels plat. Een sector die weliswaar niet stilligt en nu juist belangrijk is, is de schoonmaak- en onderhoudsbranche. In deze tijd is een schone, hygiënische werk- en leefomgeving juist belangrijker dan ooit. In dit blog vertellen we je meer over onze werkwijze en aanpak tijdens deze dagen. Ook geven je praktische tips waar je wat aan hebt. Aarzel niet om ons te bellen voor meer informatie.

Een cruciaal beroep

Schoonmaakbedrijven en daarmee dus ook schoonmakers, glazenwassers of interieurverzorgers, vallen onder de zogenoemde ‘cruciale’ of onmisbare beroepen. Net als mensen in de zorgsector dragen schoonmakers bij aan een veilige, schone werkomgeving. Dat is niet alleen prettig voor de werknemer zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving. In ziekenhuizen of zorginstellingen is een goede hygiëne, juist ook in crisistijden, van levensbelang. En schoonmaakwerk gaat nog verder. Denk bijvoorbeeld ook aan grote fabriekshallen of machines die dagelijks of wekelijks gereinigd moeten worden of bedrijven waar etenswaren worden geproduceerd.

Professionele aanpak

Dat betekent uiteraard niet dat we zomaar aan de slag gaan. Ook als schoonmaakbedrijf treffen wij de nodige maatregelen om in deze tijd onze medewerkers beschermd en wel hun werk te laten doen. Speciale kleding, handschoenen gecombineerd met de trainingen en opleidingen die onze mensen hebben gevolgd, zorgt voor een doeltreffende en professionele werkwijze. Of dat nu in de zorg, retail, MKB of in een appartementencomplex is: onze schoonmaakprofessionals staan er voor jou, je bedrijf en bedrijfspand!

Een tijd van kansen voor jou en je bedrijf

Natuurlijk is het erg jammer dat je de deuren van je horecazaak of winkel tijdelijk moet sluiten. Maar denk anderzijds ook in kansen. Juist in deze ‘gedwongen’ vrije periode is het de perfecte tijd om achterstallig (schoonmaak)onderhoud aan te pakken. Schilderwerk dat opgeknapt moet worden, tafeltjes om te vervangen en natuurlijk een grote, professionele schoonmaak. Actief Cleaning Services denkt met je mee op schoonmaak- en onderhoudgebied. Juist in deze tijden kun je schoonmaakwerk aanpakken dat anders blijft liggen. Denk aan vloeronderhoud, een tapijt– of dieptereiniging en het schoonmaken van zonnepanelen. Als de beperkende maatregelen straks weer opgeheven worden, ontvang jij je gasten, klanten of bezoekers weer in zaak die tip top in orde is!

Schoonmaakbedrijf inschakelen? Bel Actief Cleaning Services

Je ziet het: ook tijdens deze coronacrisis kun je nog altijd gewoon een beroep doen op Actief Cleaning Services. Wij gaan dan ook graag voor jou aan de slag. Samen met jou zetten we een volwaardig schoonmaakplan op. Uiteraard houden we daarbij rekening met de huidige beperkingen die er gelden, zoals de 1,5 meter ruimte en maatregelen om besmettingen te voorkomen. Neem vandaag contact op en vraag naar de mogelijkheden. Want zeker in deze tijden is een schoon en hygiënisch schoolgebouw, kantoor of fabrieksruimte belangrijker dan ooit!