Schoonmaken: meer dan reinigen alleen

Schoonmaken door professionals gaat verder dan alleen het dagelijkse schoonmaakwerk zoals het dweilen, afstoffen of stofzuigen van meubilair, vloeren en andere oppervlaktes. Een professionele schoonmaker draagt ook bij aan het onderhoud en leefbaarheid van een bedrijfspand, kantoorruimte, zorginstelling of schoolgebouw. Actief Cleaning Services heeft als professioneel schoonmaakbedrijf dan ook al veel bedrijven en instellingen mogen helpen. Dit is zowel regelmatig schoonmaakwerk als periodieke werkzaamheden en vakkundig onderhoud Wij gaan dan ook verder waar gewoon schoonmaakwerk stopt!

Vloeronderhoud

Een goed voorbeeld waarbij schoonmaakwerk verder gaan dan alleen het ‘schoonmaken’ van een oppervlakte of voorwerp is vloeronderhoud. Wil je vloeronderhoud goed aanpakken, dan is een professionele manier de beste. Zo ook vloeronderhoud door onze schoonmakers. Of het nu om natuursteen, tapijt of parket gaat: met vloeronderhoud zorgen we dat jouw vloer er weer tip top in uitziet en langer meegaat. Denk aan het reinigen van het tapijt, schuren en boenen van parket of massief houten vloeren of het opboenen van de plavuizen van een natuurstenen vloer.

Sanitaire dienstverlening

Sanitaire dienstverlening is het schoonmaken en onderhouden van allerlei sanitair. Grotere gebouwen bevatten veel sanitaire ruimtes. Denk aan keukens, toiletten of doucheruimtes. Door deze regelmatig schoon te maken en onderhouden voorkom je de kans op schimmels, virussen of bacteriën. Bovendien draagt het bij aan een gezondere werkomgeving. Met sanitaire dienstverlening worden al deze ruimtes regelmatig en grondig schoongemaakt.

Specifieke klussen

Een goed voorbeeld van dergelijke speciale klussen is het schoonmaken van zonnepanelen. Dit vergt specifieke kennis en de nodige ervaring om de apparatuur van een zonnepaneel niet te beschadigen. Reinig je zonnepanelen een of twee keer per jaar, dan gaan ze ook een stuk langer mee. Een andere klus is een dieptereiniging. Daarbij wordt stapsgewijs een fabrieks- of bedrijfsruimte grondig schoongemaakt. Vocht, vuil, vet en roetresten worden zo op een adequate en snelle manier verwijderd, zonder dat de bedrijfsprocessen al te lang stil hoeven liggen.

Schakel een professional in

Wil je dat jouw schoolgebouw, bedrijfspand of kantoorruimte op een grondige, professionele manier gereinigd en schoongemaakt wordt? Schakel dan een professioneel schoonmaakbedrijf in. Niet alleen verzorgen zij het periodieke en regelmatige onderhoud, je bent ook verzekerd van een hoge kwaliteit werk. Met een professional in dienst, krijg je geen half werk: afspraak is afspraak. Daarom werken schoonmaakbedrijven doorgaans met een speciaal schoonmaakplan. Beide partijen weten zo precies wat er van elkaar wordt verwacht.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de verschillende diensten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze website. Samen met jou kijken we graag naar de opties voor schoonmaakwerk en stellen we een heldere offerte op. Zo kunnen we al binnen enkele dagen na jouw goedkeuring voor jou of je bedrijf aan de slag!