Het coronavirus raakt ons allemaal. Maar nu de veiligheidsmaatregelen wijzigen en we langzaamaan niet volledige weken thuiswerken of naar school gaan, is het belangrijk om de hygiëne ook op kantoor, school of bedrijf in orde te hebben. Wij denken daarom graag met je mee over de mogelijkheden. Benieuwd? In dit blog vertellen we meer over een professionele schoonmaakdienst inzetten in coronatijd.

Schoonmaken op een professionele manier

Wanneer je een vaste schoonmaker inschakelt via Actief Cleaning Services, ben je altijd verzekerd van een grondig en hygiënisch schoon resultaat. Onze mensen weten dankzij de juiste training en cursussen precies hoe zij iedere klus aan moeten passen. Wij denken graag met je mee. Om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren, kunnen onze mensen flexibel worden ingezet. Bijvoorbeeld buiten de werktijden van je kantoor of de schooltijden van je onderwijsinstelling om. Dit om het risico op contact en de verspreiding van corona mogelijk te verkleinen.

Multifunctioneel inzetbaar

Onze schoonmakers zijn multifunctioneel inzetbaar. Onze professionals kun je inzetten in verschillende sectoren. Ons vakgebied:

  • Zorgcentra- en zorghuizen: van bejaardenhuizen tot aanleunwoningen. Een goede hygiëne is hier noodzakelijk.
  • Kantoor: kantoorgebouwen en verschillende bedrijfsgebouwen kunnen wij dagelijks reinigen. Niet onbelangrijk nu steeds meer werknemers niet meer thuiswerken.
  • MKB -en retailzaken: je kunt onze diensten inschakelen voor jouw winkel of eigen zaak. Onze schoonmakers
  • Industrie: ook op het gebied van industriële gebouwen, loodsen of werkplaatsen en of inrichtingen kun je onze diensten inzetten.

Benieuwd wat jij als ondernemer of bedrijf kunt doen om je bedrijf coronaproof te houden of te krijgen. Wij houden hier in eerste instantie rekening mee tijdens ons werk. Ook kunnen wij je adviseren of schoonmaakartikelen leveren om de maatregelen na te streven. We denken daarin graag met je mee!

Extra focus op hygiëne

Wij focussen ons extra goed op hygiëne. Voordat we aan een schoonmaakklus beginnen, stellen we dan ook een schoonmaakplan op. Wat pakken we aan? Hoe gaan we te werk? Wanneer gaan we aan de slag? Dit wordt met jou gecommuniceerd zodat je precies weet wat onze schoonmakers die dag of week doen. Naast de richtlijnen die binnen het vakgebied gesteld worden, volgen wij uiteraard ook de richtlijnen die het RIVM stelt. Grondig, goed en met extra focus op hygiëne; dat is waar wij voor staan.

Maatwerk leveren. Ook nu!

Bij Actief Cleaning Services zijn we bekend met schoonmaakwerk in al zijn facetten. Dat vraagt om het nodige maatwerk. Om te voldoen aan de wettelijke eisen en normen die gesteld worden vanwege het coronavirus, blijven wij altijd meedenken met onze klanten. Want werken, wonen of naar school gaan in een hygiënische omgeving is belangrijk. Zeker in deze tijd. Interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Onze mensen staan graag voor je klaar.