In alle hectiek rondom een bedrijfs- of particuliere verhuizing kan het zomaar zijn dat je toch wel een belangrijk onderdeel vergeet: hoe laat je je huis achter aan de volgende eigenaar? En moet je je huis eigenlijk schoon laten maken voordat je je nieuwe woning betrekt. Bij Actief Cleaning Services begrijpen we dat je over zo’n schoonmaakklus liever niet al te lang nadenkt. Daarom zijn we recent de samenwerking aangegaan met De Bresser Verhuizingen uit het Brabantse Oisterwijk. Als professioneel schoonmaakbedrijf weet Actief Cleaning Services precies wat er zoal gedaan moet worden in je nieuwe of oude woning. Zo kun je ons in combinatie met een verhuizing inschakelen. Benieuwd? In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Een nieuwe zaak betrekken

Wanneer je je oude bedrijfspand of winkel verlaat wil je natuurlijk de deur met een gerust hart dichttrekken. Is de verhuizing geregeld, maar moet er nog wel schoongemaakt worden? Schakel dan de hulp in van een schoonmaakprofessional zoals Actief Cleaning Services. Een schoonmaakbedrijf zorgt dat je oude pand weer spiksplinternieuw aan de nieuwe eigenaars wordt opgeleverd. Daar gebruiken we een variërend aanbod taken voor, afhankelijk van wat er gedaan moet worden en wat de offerte is. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide gevelreiniging, het schoonmaken van winkelinterieurs, tapijten of het wassen van de ramen.

Bedrijfsruimte afwerken

Ook als je de eigenaar van een nieuw bedrijfspand wordt kun je de gebundelde krachten van Actief Cleaning Services en De Bresser Verhuizingen inzetten. Wil je voor de opening na de oplevering van je pand dat je personeel, leerlingen, bewoners of gasten in een schone ruimte kunnen beginnen? Ook dan is een grondige schoonmaak op z’n plek. Vaak gaat het hier om het schoonmaken van details, bijvoorbeeld het verwijderen van grijs, (hout)schaafsel, het wassen van de ramen of het verwijderen van stof. De Bresser Verhuizingen kan vervolgens de spullen van je oude bedrijfspand, kantoor of zorginstelling naar het nieuwe gebouw overbrengen. Uiteraard leggen we deze samenwerking dan vast in een overzichtelijke offerte voor alle partijen.

Tip: Laat alles over aan de professional en vraag in de offerte ook of De Bresser Verhuizingen jouw producten, huisraad, (kantoor)meubels en andere voorwerpen uitpakt. Zo weet je zeker dat al je spullen veilig aankomen in een schone ruimte!

Meer dan schoon!

Actief Cleaning Services is een ervaren schoonmaakbedrijf als het aankomt op diverse takken van schoonmaak en onderhoud. We werken met veel bedrijven samen en komen daarom op flink wat plekken. Dankzij deze ervaring hebben wij een breed netwerk met contacten. Bovendien is het niveau van onze medewerkers hoog en streven we naar de beste resultaten. Dit doen we dankzij speciale opleidingen, cursussen en of trainingen.

Interesse in onze diensten of in een gecombineerde service met De Bresser Verhuizingen? Neem dan contact op met Actief Cleaning Services en vraag een offerte aan. We kijken graag samen met jou en je bedrijf naar de verschillende mogelijkheden!