Naast het periodieke, grote schoonmaakwerk voor kantoren of bedrijven, kun je Actief Cleaning Services ook inzetten voor regulier schoonmaakwerk. Onze interieurverzorgers weten precies met welk materieel zij aan de slag moeten om een zorg– of appartementencomplex, schoolgebouw of kantoorruimte weer volledig schoon te maken. In dit blog vertellen we je graag meer over de verschillende taken die onder ons regulier schoonmaakwerk vallen en waarvoor je ons dan ook kunt inzetten.

1. Stofvrij maken en houden van ruimtes

Regulier schoonmaakwerk komt dus eigenlijk neer op de basis qua schoonmaakwerk. Wanneer onze mensen bij jouw onderneming of kantoor langs mogen komen, zorgen ze dat alle ruimtes en het bijbehorende meubilair weer grondig schoongemaakt worden. Qua meubilair kun je denken aan tafels, bureaus, plafonds en meer.

2. Sanitair

Sanitaire dienstverlening is een altijd terugkerend en belangrijk onderdeel van ons werk. Logisch, want wie wil niet naar een schoon en goed onderhouden toilet gaan? Het belang van hygiënisch, goed schoongemaakt sanitair is daarom erg belangrijk. Niet alleen wordt vuil op een grondige, professionele manier verwijderd, het zorgt er ook voor dat het sanitair zoals de toiletten of eventueel doucheruimtes er weer schoon en uitnodigend uitzien. En dat is ook weer belangrijk voor de uitstraling van je onderneming, zorgcomplex of schoolgebouw.

3. afval opruimen

Na een drukke schooldag of werkdag blijft er natuurlijk hier en daar afval liggen. Onze schoonmakers kun je inzetten na schooltijd of sluitingstijd van je kantoor- of bedrijfspand. Zij ruimen afval op en legen de prullenbakken om ze weer te voorzien van nieuwe vuilniszakken. Onze schoonmaakprofessionals verzamelen het afval op de daarvoor bedoelde afvalverzamelinsgplekken.

4. Vloeronderhoud

Onze mensen zijn getraind in het werk wat zij doen. Dat betekent ook dat ze precies weten hoe ze vloeronderhoud uit moeten voeren en welke methodes het meest geschikt zijn voor welk type vloer. Na de reguliere werktijden van de werknemers, lesuren van leerlingen of aanwezigheid van zorgmedewerkers gaan onze schoonmakers aan de slag om de vloeren te dweilen, vegen of boenen. Vloeronderhoud kan ook periodiek uitgevoerd worden als het om grondigere reinigingen gaat. Bijvoorbeeld het in de was zetten van parket en het onderhouden van laminaat.

5. Schoonmaakonderhoud

Onze diensten vallen onder het brede spectrum van ‘schoonmaakonderhoud’. Daar bedoelen we mee dat onze medewerkers niet alleen bijdragen aan een schone, opgeruimde leef- en werkomgeving, maar er ook voor zorgen dat meubilair of zelfs machines (door ze professioneel te reinigen) langer meegaan. Heb je grotere klussen die liggen wachten, zoals glasbewassing of een grondige dieptereiniging? Ook voor dit periodieke schoonmaakwerk kun je onze professionals inschakelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze service inschakelen

Wil jij gebruikmaken van onze diensten? Wacht dan niet langer en bel vandaag nog. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden. Aan de hand van een schoonmaakplan weet je precies wanneer wij langskomen voor welke klus. Neem contact met ons op voor meer informatie. Actief Cleaning Services staat graag voor je klaar.