Dieptereiniging

In professionele keukens, maar ook bij sanitair dat op een dag vaak gebruikt wordt (denk aan stations, horeca en andere drukke plekken). Deze plekken worden snel vies, daarom is er speciale dieptereiniging mogelijk die heel secuur en zeer grondig afrekent met vuil. En vuil is er in deze branches vaak overvloedig. Denk maar eens aan al het vocht, vuil, vet en roet dat achterblijft. Met een dieptereiniging wordt letterlijk je zaak onder handen genomen. Interesse in dieptereiniging of wil je dieptereiniging uit laten voeren door een professional? Lees hieronder meer over onze diensten. Wij helpen je graag om te werken en te leven in een schone ruimte.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Waarom regelmatig dieptreinging toepassen?

In professionele keukens van restaurant en hotels wordt gewerkt via een HACCP-plan. Een soort checklist die iedere dag wordt aangehouden bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Toch zijn er altijd plekken waar vuil en vet zich ongezien ophoopt. Dit geldt ook voor sanitaire voorzieningen. Met een grondige dieptereiniging kun je in één klap afrekenen met dit vuil. Een dieptereiniging geldt niet alleen voor bedrijven die up and running zijn, maar ook voor ondernemers die net een bedrijfspand betrekken. Een goede dieptereiniging rekent in dat geval af met het vuil uit het verleden.

Dieptereiniging sanitair

Moeilijk zichtbare plekken in toiletten, doucheruimtes of kleedkamers zijn een bron van vuil. Ook het nodige vocht kan invloed hebben: denk aan schimmels die ontstaan door vochtophopingen. Iets wat je natuurlijk niet wil hebben. Met een dieptereiniging voor sanitair keren we je kleedkamer of toilet binnenstebuiten en werken we met krachtige schoonmaakmiddelen. Zo wordt dankzij de dieptereiniging zelfs het hardnekkigste vuil, kalk of aanslag verwijderd. Bacteriën krijgen door onze dieptereiniging voor sanitair zo min mogelijk kans om zich blijvend in je sanitaire voorziening te vestigen.

Dieptereiniging keukens

In professionele keukens is een zo schoon mogelijke werkomgeving van levensbelang. Koks werken immers met etenswaren. Vuil en schimmels mogen absoluut niet in aanraking met dit eten komen. Hoewel iedere restaurantkeuken, hotelkeukens of kantinekeukens bijna dagelijks grondig worden schoongemaakt volgens het HACCP-plan, gaat een dieptereiniging net wat verder. Denk bijvoorbeeld aan de afzuiginstallaties. Een broeinest voor vetresten en roet. Met een dieptereiniging zijn ook deze resten voortaan verleden tijd. Ook de bekende frituur is in veel gevallen een echte boosdoener als het om bacteriën gaat. Een dieptereiniging door ons uit laten voeren? Binnen no time zorgen wij weer dat jij en je medewerkers met een gerust hart aan de slag kunnen in je keuken.

Overige reinigingsvormen

Een dieptereiniging kan ook bij andere situaties worden toegepast. Wellicht heb je er al eens van gehoord: maar ook een tapijtvloer kan met een dieptereiniging onder handen worden genomen. Hierbij worden de ergste vlekken en vuil uit het tapijt verwijderd. Dit gebeurt niet met zomaar een stofzuiger of een sopje, maar met geavanceerde stoomreinigers en speciaal schoonmaakmiddel. Ook andere meubels (denk bijvoorbeeld aan een zithoek of bureaustoelen) kun je na zoveel jaar eens onderwerpen aan een schoonmaakbeurt.

Hoe vaak een reiniging uitvoeren?

Een begrijpelijke vraag. Uiteraard wordt er in sanitaire voorzieningen zoals openbare toiletten en in keukens met aftekenlijsten gewerkt. Het schoonmaken gebeurt hierdoor vrijwel dagelijks. Een grondige dieptereiniging kun je dan ook vaak als een aanvulling zien op de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden. Deze kun je periodiek uit laten voeren. Bijvoorbeeld vier keer per jaar of net na een groot evenement. Zeker in de horeca worden de dagen na Kerstmis en Oud en Nieuw vaak besteed om de zaak eens grondig schoon te maken. De ideale tijd ook om een dieptereiniging uit te laten voeren. Ook na een intensieve periode, evenement of andere gebeurtenis is een grondige dieptereiniging een goed idee.

Gekeurd en gecertificeerd

De schoonmaakmethodes- en middelen van Actief Cleaning Services zijn van een hoge kwaliteit en hebben allemaal een kwaliteitskeurmerk. Hierdoor weet je zeker dat je met een ervaren schoonmaakbedrijf te maken hebt die precies weet hoe een klus aangepakt moet worden. Tevens gebruiken wij geen schadelijke schoonmaakmiddelen voor het milieu. Alles om onze aarde en natuur schoon aan de volgende generatie mee te geven.

Onze diensten inschakelen

Interesse in onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op met Actief Cleaning Services. Wij komen graag langs voor een inspectie en kijken dan meteen wat er zoal dient te gebeuren. Aan de hand hiervan maken we een planning voor de korte of lange termijn. Contact opnemen gaat eenvoudig via ons contactformulier.