Gevelreiniging Den Bosch

Een gevel is vaak het eerste dat men ziet bij aankomst of binnenkomst van een bedrijf. Een goed gereinigde gevel draagt dan ook bij aan de uitstraling dat het bedrijf heeft. Heb je een bedrijf in Den Bosch en wil je een gevelreiniging uit laten voeren? Bij Actief Cleaning Services hebben we de nodige ervaring met gevelreinigingen in of bij Den Bosch. Als bedrijf gevestigd in Waalwijk zijn we bovendien altijd dichtbij in de buurt. Ben je benieuwd naar onze werkzaamheden of wil je onze hulp inschakelen voor een gevelreiniging in en bij Den Bosch? Lees hieronder meer.

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Gevelreiniging in Den Bosch: erkende certificering

Een gevelreiniging in Den Bosch of omgeving kun je beter niet zomaar uitvoeren. Helaas merken we vaak dat er nog al te vaak zelf ‘even snel’ de hogedrukreiniger op de gevel wordt gezet. Dit valt echt af te raden, aangezien de gevel en stenen beschadigd kunnen raken. Een professionele gevelreiniging in Den Bosch laten uitvoeren is dan een voor de hand liggende optie. Dankzij de kennis en kunde van Actief Cleaning Services hebben we, afhankelijk van de afmetingen, de gevelreiniging van je pand in Den Bosch snel en adequaat uitgevoerd. Wij beschikken over een groot team professionals die allemaal een training hebben gevolgd, ook hebben we de nodige certificaten en keurmerken.

Professionele gevelreiniging in Den Bosch

Een professionele gevelreiniging in Den Bosch uitvoeren doen wij al tegen een scherpe prijs. Bovendien hoef je geen rekening te houden met bijkomende kosten of het inschakelen van externe partijen. Met een uitgebreid wagen- en machinepark hebben wij verschillende hoogwerkers evenals hogedrukreinigers en speciaal schoonmaakmiddel om ieder gevelreiniging in of bij Den Bosch uit te voeren. Lastige hoeken of plekken waar je niet snel bij kunt? Wij vinden een oplossing om er toch bij te kunnen. We maken voor onze gevelreinigingen in Den Bosch en andere steden gebruik van stoom, water onder hoge druk of in speciale gevallen chemisch schoonmaakmiddel.

Eenmalig of periodiek

Bij Actief Cleaning Services kun je ervoor kiezen om eenmalig of periodiek de gevel te laten reinigen. Soms is een periodieke schoonmaak niet altijd nodig en soms wel. Denk bijvoorbeeld aan panden die langs een doorgaande autoweg of fabrieksterrein staan. Ook kun je ervoor kiezen om de gevelreiniging te combineren met andere schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld het interieur (tapijt, werkruimtes, bureaus of bedrijfskantine), het vloeronderhoud of tapijtreinigingen. Kortom: Actief Cleaning Services helpt je graag om van jouw bedrijf weer een schone, veilige werkomgeving te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil je vandaag gebruik maken van onze service? Neem dan contact op via het online contactformulier. Graag horen we van je wat eventuele wensen zijn en ook komen we graag zelf eerst een kijkje nemen naar het bedrijfs- of kantoorpand. Zo kunnen we een inschatting maken van de duur en omvang van het project. Door onze transparante manier van werken en korte communicatielijnen tussen leidinggevenden en medewerkers weten we efficiënt te werken. En daar profiteer jij als onze klant natuurlijk ook van.

Contact opnemen kan door dit online contactformulier in te vullen of te bellen naar 0416 – 67 17 20.