Glasbewassing Breda

Een mooie, heldere ruit is niet alleen voor de medewerkers fijn, het draagt ook nog eens bij aan de uitstraling van je bedrijfspand of kantoor. Wil jij glasbewassing in Breda uit laten voeren door een echte professional? Dan ben je bij Actief Cleaning Services helemaal aan het juiste adres. Met ervaring in glasbewassing in Breda en omstreken weten wij precies hoe we je klus aan moeten pakken. Glasbewassing in of bij Breda professioneel aanpakken begint bij Actief Cleaning Services. Meer weten over onze diensten en aanpak? Lees het in onderstaande tekst en laat glasbewassing in Breda door ons uitvoeren!

Of bel ons direct op +31 416 671 720

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze professionele schoonmaakdiensten.

Offerte
Meerkeuze *

Glasbewassing in Breda door gecertificeerde glazenwassers

Zeker als je bedrijfspand of kantoor in Breda enkele etages telt is het noodzakelijk om professionele glasbewassing in te zetten. Glasbewassing in Breda wordt dan uitgevoerd door gecertificeerde glazenwassers die met de juiste diploma’s en trainingen werken. Een glasbewassing in Breda uitvoeren gebeurt op die manier grondig, maar ook veilig. Ongelukken zitten op deze hoogtes uiteraard in een klein hoekje. Ook weten professionele glazenwassers voor glasbewassing in Breda gebruik te maken van de speciale schoonmaakbakken die langs de zijkanten van een gebouw naar beneden worden gelaten. Ook hier hebben zij training in gehad.

Zo pakken we een glasbewassing in Breda aan

Voordat we beginnen aan de glasbewassing van je pand in Breda nemen we graag een kijkje ter plekke. Aan de hand hiervan kunnen we een kostenplaatje maken en een tijdsinschatting van hoe lang we aan het project bezig zijn. Om de glasbewassing in Breda grondig uit te voeren beschikt Actief Cleaning Services over al het juiste materiaal en producten. Zo hebben we zelf diverse hoogwerkers en telescopische raamwassers. Dit zijn verlengbare stangen waardoor de glazenwasser beter bij het raam kan. Ook op de bovenste etages. Daarnaast beschikken we over professioneel schoonmaakmiddel speciaal voor ruiten en ander glaswerk. Een glasbewassing in Breda proberen we in een zo’n kort mogelijke tijdspanne uit te voeren zodat medewerkers geen last van ons hebben.

Een moderne manier van werken

Bij Actief Cleaning Services gebruiken we de meest moderne technieken en producten om je glazen te wassen. Zo wordt een ladder steeds minder vaak gebruikt, aangezien dit tot ongelukken kan leiden. Daarbij letten we ook op randzaken. Denk bijvoorbeeld aan het soort wasmiddel dat we gebruiken, dit is volgens de laatste wet- en regelgeving gekeurd en milieuvriendelijk. Chemische reinigingsmiddelen proberen we dan ook zoveel mogelijk te vermijden.

Gebruik maken van onze diensten

Wil je gebruik maken van onze diensten op de lange of korte termijn? Neem dan in ieder geval vandaag nog contact met ons op. Dankzij onze snelle manier van communiceren en korte communicatielijnen weet je altijd direct waar je aan toe bent. Aan de hand van die kleine inspectie maken wij een offerte op. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust. Dankzij ons werk heeft je bedrijfspand of kantoor binnenkort weer kraakheldere en streeploze ramen!